- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Yani bende bunları düşünerekten sordumdüşünsün ki sonra pat die kalıyorlar ortada. çok duyuoruz burda.
ne malum adamın şiddet göstermeyeceği aldatmayacağı garanti mi.
Ee o Zaman ben evlenmeyim evlendikten sonra bir daha ev almayacağına göre bende alırsam onun Hakkı olacağına göre ilerde kötü bir durum da ben zarardayımResmi nikah öncesi elde edilen malların hiç birinden HAK iddia edemezsiniz.
Evlendikten sonra edinilen mallar karı koca arasında ortak olarak bölüşülür.
Ben de çok safım sanırım. Bir deİnsan daha evlenmeden ya boşanırsam hesabı yapar mı? Böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Benim sevdiğim erkek gel dese gelinlik seçmekten başka derdim olmazdı herhalde. Ben mi safım?
Bir evin yüzde doksanında birikmiş parası vardı üçünün de tapusunun kendisinde olduğundan emin değilim belkide ailesinden birinde de olabilir bakın bunlar hiç aklıma gelmedi maaşı altı bine yakın bir oranda geçen yıl bir kredi çekti bu yıl ayrı bir kredi çekti yani bildiklerim bunlarBu adamın ne kadar maaşı var ki 3 tane kredi ödeyebiliyor.
Bi kere bankalar bildiğim kadarıyla maaşın 3/4 ünden fazlasına kredi çıkarmıyor. Bunun tek kaçak yolu, bi bankanın kredisi sisteme düşmeden diğer bankadan da kredi talep etmek. 3 evi bi anda mı aldı?
Evlerin tümünün tapularının sevgilinde olduğuna emin misin? Babasına falan ödüyo olmasın.
Bu işte bi bit yeniği var gibi. Hangi aklı başında sevgilisi olan ve evlenmeyi düşünen insan tüm maaşını borca bağlar ki. Bu adamda bi şeyler var, dikkat et.
Ve evet bildiğim kadarıyla evlendikten sonra ödenen krediye katı sağlayacak gelirin oranında evlerde hakkın olur.
Anlasilan sen bu konuda biraz supheye dusmussun evlendikten sonrada yapabilirdi bunlari ama bilmiyorum ben boyle seyleri hic takinti yapmam o kadar haksizliga ugradim benim maaslarimda hep esimin ailesine gitti ama ben bunda hic bisey aramadim yani hayat musterek ..Eğer gerçekten Mantık evliliği yapmak isteseydim ben bu zamana kadar çok teklif aldım evi arabası işi gücü tipi herşeyi olan o Zaman'lar erkek arkadaşımın sadece bir işi vardı herkes yaş olarak tip karakter olarak hep diğerlerini önerdi kabul et dedi bense seviyorum ve bir işi bile olmasa onunla Olsun dedim bekledim evlilik düşündüm fakat onun evlilik öncesi bu kadar borca girmesi ve benim maaşımın evin ihtiyaçlarına gideceğini bilerek girmesi bana sormaması benim halen Onunla beraber olmam sizce bu mu mantık ? Mantık bunun neresinde
Anlasilan sen bu konuda biraz supheye dusmussun evlendikten sonrada yapabilirdi bunlari ama bilmiyorum ben boyle seyleri hic takinti yapmam o kadar haksizliga ugradim benim maaslarimda hep esimin ailesine gitti ama ben bunda hic bisey aramadim yani hayat musterek ..
Velevki birşey oldu düşünmek lazım her ne kadar sevsekte güvensekte yarın birgün üçüncü bir kişinin eşim olacak kişinin fikrini değiştirmeyecği ne malum Hakkı'mızı aramamız lazım önce veya sonra farketmezElbette hayat müşterek
En güzeli sevdiğiniz ve güvendiğiniz erkekle bir ömür sürdürmek
Ama yarın öbür gün eşiniz sizi aldatsa yine aynı fikirde olur muydunuz merak ettim.
Bir evin yüzde doksanında birikmiş parası vardı üçünün de tapusunun kendisinde olduğundan emin değilim belkide ailesinden birinde de olabilir bakın bunlar hiç aklıma gelmedi maaşı altı bine yakın bir oranda geçen yıl bir kredi çekti bu yıl ayrı bir kredi çekti yani bildiklerim bunlar
Şuan şüphem olduğundan değil ilerde ne olacağını merak ettim ona göre evlilik kararını tekrar gözden geçireceğim gidipte tapuyu isteyemem ama Onunda incelik yapıp benide düşünmesi lazım dıEger suphen varsa guvenemiyorsan tapusunu gormek iste ya da evlenmeden once kendi uzerine evin tapusunu al ..
Benim fikirlerim kimseyi ilgilendirmez ben yarin olecegim diye korkarak bugunumu yasamiyorum..sizin basiniza boyle bisey gelmis herhalde ne bu ya en ufak biseyde kocaniz sizi aldatsa nasil mantik bu siz herhalde herkesin kocasi aldatiyor saniyorsunuz ulkede hic serefli insan yok sanki ben o duyguyu yasamadim bilmiyorum bu konuda yorumda yapamam ama sizin yasadiginiz kesin cunku butun erkeklere ayni gozle bakiyorsunuz..benim esim sizi alakadar etmez ..Elbette hayat müşterek
En güzeli sevdiğiniz ve güvendiğiniz erkekle bir ömür sürdürmek
Ama yarın öbür gün eşiniz sizi aldatsa yine aynı fikirde olur muydunuz merak ettim.
Deneyeceğim bunuO zmn diğer iki eve peşinat vermedi. Bankalar normalde evlerin bedelinin en fazla %75 işe kredi verir. Kalanı peşin vermek gerekir. Evin tamamına kredi çıkması için projeye bi bankanın garantör olması gerekir. Yada expert evin değerini yüksek gösterir falan filan. Çok karışık işler yakın zamanda bende ev almaya kalktım da benimde maaşım sevgilininkine yakın. Hiç bişi alamadan oturdum popomun üstüne.
Seninkinin işinde başka bi işler var. Çaktırmadan e devlet şifresini fln ele geçir orda tüm tapulu mallar görünüyormuş.
O zaman korkularin varsa hic evlenme bu kadar basitVelevki birşey oldu düşünmek lazım her ne kadar sevsekte güvensekte yarın birgün üçüncü bir kişinin eşim olacak kişinin fikrini değiştirmeyecği ne malum Hakkı'mızı aramamız lazım önce veya sonra farketmez
Hanımefendi orda eşinize veya size şahsen birşey söylememiş ki eşinizi seviyorsunuz anladık ama bu kadar da abartmanıza gerek yok dünya hali herşey olabilir olsun istemeyiz tabiki ama biz de gördüklerimiz den bu kadar net konuşuyoruz örnek vermek gerekirse bir abla vardı sevgilisi vardı yaşları da bayağı vardı herkes niye evlenmediklerini merak ederdi bayanda sizin gibi sevgilisine çok güvenir toz kondurmazdı kadın altında arabasını aldı banka borcunu ödedi yeni model telefonlarını aldı tatillere gitti hepsini bu kadın ödedi sonra ne mi oldu Ada'm çekti gitti bir başkasıyla kadın hala borç ödüyorBenim fikirlerim kimseyi ilgilendirmez ben yarin olecegim diye korkarak bugunumu yasamiyorum..sizin basiniza boyle bisey gelmis herhalde ne bu ya en ufak biseyde kocaniz sizi aldatsa nasil mantik bu siz herhalde herkesin kocasi aldatiyor saniyorsunuz ulkede hic serefli insan yok sanki ben o duyguyu yasamadim bilmiyorum bu konuda yorumda yapamam ama sizin yasadiginiz kesin cunku butun erkeklere ayni gozle bakiyorsunuz..benim esim sizi alakadar etmez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?