hakediyor muyum ???

bir kere çocuğu alıp biryakınıma gitmiştim. gelince baya kızdı. izin almadan nasıl gidersin diye. denedil bunu. sürekli yapmam sürekli sorumsuz olmam gerekiyor galiba. ama benim yapabileceğim bişey değil. benim oturduğum yerde akrabam yokzaten.

Kotu kokular çikabilir bu isin sonunda
Insan kahvede nasil huzur bulur ?
acaba internet cafe ye falanmi gitti ? chatlasiyor mu acaba ki okuma lannn dedi yanindakine?
suphe uyandiriyor esin maalesef
kizmakta haklisin
sen nelerle ugrasirken onun yaptiklarina bakin
bilmiyorum...çok zor birsey bu
nasil çikilir boyle bir dertten bilemiyorum maalesef

o halde diebileceğim tek şey İÇİNİZDEKİ SESE kulak verin..o ne diyor size,o önemli..

neden işi gücü sırtlandın ki işi bırak ki adam da calışsın tek taraflı olmaz bence..sen aldatma msn kahveden önce işi bi düşün bakalım...bi tek tel.de ses duymuşsun ortada acık kanıt yok şu an beklemen ya da acıkca yakalaman lazım ..

Eşinizi evden soğutan siz değilsinizdir...
Bir erkeği evden anca başka bir kadın bu kadar soğutabilir...
"Yazdıklarımı okuma lan.." sözünü duymuşsunuz , eşiniz arkadaşım dedi demişş..
Pardon ama siz eşinizin sesini tanıyamayacak kadar sağır mısınız ,kimi kandırıyor ki...
Aslında bu arkadaşıyla konuşma şansınız olsa "sorsanız,ağzını arasanız.." ama o da nasıl olacak bi de o var...
İş yerine gidip bilgisayarı kurcalasanız dicem , tabi koşulları bilemiyorum olur mu!
Elinizde kanıt olmadan hareket etmeniz zor görünüyo, gerçi her akşam kahveye gitmesi ,evde huzur bulamaması sorun olarak yeter ama...
Evdeki yavrusu ve onu çok seven eşi varken bir erkek neden huzur bulamaz anlayamıyorumm

Ben de bu erkek milleti kahvede ne bulur anlamıyorum.Saçma saçma muhabbetler yapıp, lüzumsuz kişilerle akşamları 3-5 saatini geçireceğine,evine gelip sizinle çocuğunuzla vakit geçirsin.Bence ilk önce bu kahve ortamını sınırlamalısın.Yani en azından haftada iki gün git, diğer günler evde ol, bende çocuğumuzda seni özlüyoruz falan diye. İyi konuşarak ikna etmeye çalış.
İkinci olarak biriyle chatleştiğini duydum demiştin.Eşin yanına arkadaşını alıp işyerindeki rahat ortamda,başka kadınlarla konuşuyor.Ve her erkeğin yaptığı gibi zeytinyağı gibi üste çıkıp, seni kandırmaya çalışıyor.
Sakın taviz verme, eğer seni ikna etmek ve inandırmak istiyorsa. Akşamları işten çıkınca eve gel, o arkadaşlarınla da görüşmeni istemiyorum diye tavrını koy.Bakalım ne yapacak?
Ah bu erkeklere rahat mı batar, yoksa kendilerini mi kontrol edemezler anlamam. Ama senin en önemli yapman gereken şey, eşini evine bağlamak ve o ortam ve arkadaşlardan uzak tutmak.
Yoksa bence daha da ileri gidebilir..

canım sana tek bişey söyleyim kahveye giden adamdan adam olmaz

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. eşim dün gece suçunu kabul etti nihayet ve özür diledi. msn değilde sohbet sitesine girdiğini söyledi. bilmiyorum ne kadar doğru söylüyor. bir özürle affedecek değilim tabiki. çünkü çok kırıldım. bakalım ileride günler ne gösterecek bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…