hakim bosamadi..

Cnm sizi öyle görünce zaman vermiş size belki barışırsınz diye bu hakimlerinde aşk Böcüü tavrını anlamıyorum boşa işte laf olsun diye gitmedinizki

tabi iste bizi oyle uzgun gorunce diyoki sebep ne derdiniz ne, birbirnzi seviyosunuz vs.. bu adam mahkemede dahi agliyo bak diyo bana

Yıpranmışlık nafakan var onuda isteme halkın var. FAkat bu onu hayatındn tamamen çıkaramaman demek

ben de hep diyorum ki, bizim toplumda bi kadin bosanmayi goze aliyosa, gercekten yanmistir canı.. eften puften bitirenler cok cok az. ki ben o sorunlara ragmen evimden ayrilmadim mucadele ettim.. o aldi beni babaevine getirdi, aklinca erkekligini ispat edecekti.. hem elinde patladi hem de evliligin basina patladi

Babaevine getirdi. Hmm sıkıntılı... Bizde kavga ederiz eşimle hatta çok büyük kavgalarımız olur, çok istiyorsan sen gidersin annenin evine burası benim evim bütün emeklerim burada derim. Boşver arkadaşım, eşin seni gözden çıkarmış. Bir dahakine giyin makyaj yap saçına fön çektir üzülme. Anlaşılan senin acın kanayarak iyileşecek ancak eşinin ki sızı olarak kalacak.

cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. mahcup ettiniz beni.. duaya cok ihtiyacim var.. akli basinda gorunsem de o duygusallik bazen öne gecip mahfediyor beni.. dusunuyorum, inanin bu aileyle gidip gelmek demek, omur boyu diken ustunde olmak demek, basta esim oyle ki.. ve insanda ne erdem ne de karakter kalir, birakmazlar cunku kendi kisiligini ortaya koyasin.. hele bi kac sene gecsin, inanin nefret edersiniz bunlarin icinde olmaktan.. o yuzden de simdi kalbim agrisa da baska secenegim yok.. yoksa kim ister yuvasi yikilsin, kim ister hayalleri yarim kalsin.. ama onlarla zaten tamamlanamaz o hayaller.. oyle hazirdimki hepsini icten yurekten sevmeye.. ama ilk gunden penceleriyle karsilastim.. Rabbim razi olacagi karari verdirsin, icimize sindirsin, pismanliktan korusun insaallah

babaevine getirme sebebine girmiyorum bile :) zaten gecerli bi sebebi olsaydi birlesmek icin bunca ugrasmazdi.. evliligimizi ne kadar ayakalti etti ne kadar kucuk dusurdu basta kendisini.. ben onu sevsinler yaptklarini unutsunlar diye cabalarken, o sifirdan eksi noktasina getirdi yine

zaten bakinca herkesin ilk dedigi, ihanet yok dayak yok icki kumar yok, sebep ne? kararimdan eminim evet ama boyle seyler duyunca sanki basit bsyden ayriliyorm gbi hissediyorum.. ruh halim tam bi karmasa yani

Başkasına göre hafif olan nedenler sizin hayatınızı mahveden nedenler olabilir. O yüzden kimsenin ne dediğini önemsemeyin. Önemli olan sizin ne istediğiniz.
Eğer kararlıysanız bir sonraki duruşmaya biraz daha bakımlı gidin, hafif bir makyaj yapın, güzel giyinin ve kendinizden emin görünün. Bunların etkisi olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eski konunuzu okudum.
Böyle bir durumda solgun değil kanlı canlı olmanız gerekir. Çünkü adam sizi ve ailenizi iliklerinize dek kurutmuş.
Evlilik yıldönümünde seni baba evine bırakan adamdan bir cacık olmaz.Sevgi değil nefret edersin belli bir süre sonra.
Nişanlılıkta bazı şeyler görmezden gelinmiş ama çocuk yokken ayrılmanız büyük nimet olur.
Yoksa senin ve ailenin yüzünü çok yere eğdirirler.
Hakime size ve babanıza attığı hakaret mesajlarını verseydiniz.
Rabbim bu süreci sakin atlatmanızı nasip etsin.
Böyle iftiracı insanlardan uzak eylesin.

Yıpranmışlık nafakan var onuda isteme halkın var. FAkat bu onu hayatındn tamamen çıkaramaman demek

canim isin tuhaf tarafi, dun sabah avukatlar protokolu hazirlamis imzalamaya gittim, talep ettigimiz miktari da getirdiler aldik, ogleden sonra durusma meselesi cikti.. beyefendi orda bana bosanmak istiyomusun diyor.. bundan iki hafta once duzelecek gbydi sanki.. birden basa sarinca bitti ve bu kez o da anlasmaliyi kabul etti.. bu neyin nesi simdi.. ah yuzyuze gelmeden bitebilseydi

bu dediklerinize sonuna kadar katiliyorum.. eve damat diye getirilen adam ailemi ne cok uzdu, hem de yok yere.. simdi yuzyuze gelip o atmosferde bulununca kafam yuregim hepsi allak bullak oldu.. ama adliyeden cikinca neden bosamadi ya dedim, ne degisip duzelecek sanki dedim.. hep o ortamin etkisi iste..

O ortamın duygusallığı demişsiniz de... Hangi ortam anlamadım. Ben de boşandım ve adliye hiç de duygusal olacak bir yer değil....

aslinda orada tek yapmam gereken, onunla gozgoze yuzyuze gelmemek.. yoksa bitmez bu dava

O ortamın duygusallığı demişsiniz de... Hangi ortam anlamadım. Ben de boşandım ve adliye hiç de duygusal olacak bir yer değil....

adliye soguk ve gergin bi yer.. durusma salonunda esim aglayinca ve ben allak bullak olunca, hakim dahil herkes kotu olunca tam bi dram yasandi

ben boşanma davamda eski eşimi boğazlayacak durumda olduğum için onun gözyaşları falan bana timsah gözyaşları gibi geldi hiç bir duygusallık yaşamadım vallahi...

bana göre sizin içinizde birazda olsa sevgi kırıntıları var gibi

Eski konularınızı bilmiyorum, okumadım. Ne yaşadınız, neden bu evlilik bitti bilmiyorum. Haddime de değil akıl vermek ama hala duruşma salonu gibi soğuk bir ortamda ağlayabiliyorsa eşiniz ve ikinizin de içinde hala bazı duygular varsa bence hakim doğru karar vermiş, bir konuşun derim.

O hakimi tebrik ediyorum. Nokta

Ailelerden kaçıp uzakta ev tutmak, hiçkimseyi dahil etmemek bu kadar zor olmamalı. Bu yaşadığınızda da hayır vardır emin olun. Bence eşiniz çok pişman olmuş sizi gerçekten kaybedeceği için.Ve en önemlisi de birbirinizi seviyorsunuz.

evet ne yazikki, bi de merhamet cok fazla beni bitiren de o.. yuzyuze gelmesek ben de nefret doluyorum. ama yuzyuze gelince kalbim merhamet ve acimayla doluyor.. bi de gecmisten kolay kopamayan biriyim, aliskanliklar yasanmisliklar vs.. onlar beni zorluyor iste duygusal olarak.. su geldigimiz hale bak diyorun icimden, durusma salonunda ona ilk asik oldugum gunler canlaniyor gozumde vs vs

Iyide avukatın grebiliyor benm bildiğim sen ilkine girmişsin zaten

Davayı sen açmıssan ve davaya gidecek bir avukatın yoksa, gitmediğin taktirde dava düser ama davalı isen hakim erteleyip yada gıyabında karar verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…