hakkariye tayin

etrafınızda tartışıcak kimse yok sanırım

sarmaya yer arıyosunuz

git demek kolay bul bir çözüm gidelim laf olsun torba dolsun diye saçma sapan mantıksız youmlar yapmayın alllasen

git git yok sonra boşaırsın yok şöyle yok böyle öyle her ayrı yaşayan eşler boşansaydı askeriyede evli insan kalmazdı

ben gitmekten aciz değilim nıye bunu anlamak istemiyosunuz şartlarım el vermiyor çare bulamıyorum diye konu actık iş boşanmalara kadar geldi

Arkadaş size bisey dememis ki neden bu kadar fazla agresif tepki veriyorsunuz???
Sadece olabileceklerden bahsetmis. Demekki bildigi gordugu seyler var. Demekki o teskilata sizden daha yakin..
Her zaman mi işinize gelmeyen cevaplar verildigsinde bu derece agresif bi insan oluyorsunuz? ??
Şayet durum boyleyse esinizin sizi boşamasi icin ayri kalmaniza gerek yok gibi.. bu derece agresif, sadece kendi menfaatini dusunen bi insana pek tahammül edilebilecegini sanmıyorum. ....
Ayrıca esinizin zor gununde para pul araba bahanesinin arkasina saklanmaniz ne kadar bencil olduğunUzun ayrıca bi kanıtı. .
Varsin arabaniz uc sene sonra olsun..
Varsin birazcik kemerinizi sıkın. . Ama esinizin yaninda yer alin..
Ama olmaz dimi.. rahat istanbul dururken hakkariye gidemezsiniz siz..
Para bahanesi de ii olmus....
Araba alin esiniz olmadan rahatca tek basiniza binersiniz artik dul bir kadin olarak......

yani eşinizle gitmeyin bence. kalın siz en azından çalışırsınız ailenizin yanında kalarak fazla masraf olmaz. benim nişanlımda orada görev yaptı ama genelde eşlerini götürmüyorlar hakkariye güvenlik açısından. izinlerinde görüşürsünüz zaten 2 sene. gerçi biraz zor olucak ama borçlarıda tamamlarsınız. tabi eşinizde böyle istiyorsa

üzülme boşver senin durumunu herkes anlayamayabilir. hani derler ya eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. boşver yorumları kafaya takma sen bence gitme zaten 2 sene. sabredin. en azından borçlarınız biter bu zaman içinde

bu ne saçma sapan bir yorumdur ya

he tamam işte kafanız demekki bu kadarını aldı söylediklerimden normaldir herkesin zeka seviyesi aynı olcak diye bir şey yok

tamm ben pılımı pırtımı toplıyım sizin dediğiniz gibi gidiyim eşimle eve icra gelsin mahkemelere düşelim cebimizde 5 kuruş olmasın hasta olsak parasızlıktan hasteneye gidemeyelim çocugumuz oyuncak istesin alamayalım evet gerçekten harika çözümler bunlar şahanesiniz bunlar olsun ne olcak ki sonucta kocamla hakkaride olmuş olucam aman allahım çok mutlu oldum sağol gerçekleri gördüm sayende evet evet kesinlikle gitmeliyim bende

gerçekten ya bunlar benim sorunumu anlamamakta direniyor ıkı tane arkadas nedense neyse hayırlısı diyorum sadece

sanki ben gitmek istemiyorum diyorum care çözüm bulmaya çalışıyorum şöyle yapsak nasıl olur böyle yapsak nasıl olur yok agresifimişim yok şöyleymişim aman siz kışkırtırken bir şey aaaa çok zor anlamak insanları

şartlar el verirse kim eşinden ayrı kalmak ister ki ?

canım valla bıkmak değil ben her yere giderim tabiki eşimle

ama bunun için şartlarımın uygun olması lazım

eşime diyorum bak gidelim değişiklik olur hoşumuza gider belki gidip görmeden bileemeyiz bizde gelelim sonra sen git yerleş önce diyorum ben sizi bırakıp nasıl işe gitcem hadi gittik diyelim nasıl geçinicez diyor

o zaman mantığınızla hareket edin hem eşinde olacakları söylemiş
o da 2 sene ayrılığa razıysa sıkarsınız dişinizi
bende doğuda yaşadaım eşim beni bırakıp işine gidebildi hiçte sorun olmadı
en ufacık olumsuz bişey yaşamadık, çok önyargılarla gitmiştik ama ağlayarak ayrılmıştık
sorun güvenlik sorunuysa sadece bunu en iyi şekilde araştırırsınız eşiniz önden gider bi süre zaman geçer gidebileceğiniz bir ortamsa gidersiniz
olmadı ortam müsait değilse gitmezsiniz olay bu kadar basit
karar vermek kolay gibi görünüyor biliyorum ama insan acabaları da kafasından silemiyor
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

canım çok haklısın o yüzden takma kafaya. bizde de aynı durumlar olmuştu o yüzden seni kimse anlamaz. yok evi niye aldın yok niye böyle oldu falan demelere bakma. demekki şartlar öyleymiş alınmış ev. hem zamanında almanızda iyi olmuş. ve de çoğu emniyet mensubu götürmüyor eşlerini zaten. ben abimden , abimin arkadaşlarından, nişanlımdan biliyorum. yani izinlerde görüşürsün 2 sene sabrediceksiniz artık :)

Senin zeka seviyen ookadar yuksek olsaydi calisip devlet memuru olurdun su anda da esinle giderdin amaaaa
Senin zeka seviyen ancak buradan millete hakaret edip laf saymaya yetiyor..
Ee herkesin zeka seviyesi birolacak doye bir sey yok.......

Senin zeka seviyen ookadar yuksek olsaydi calisip devlet memuru olurdun su anda da esinle giderdin amaaaa

doğru haklısın zaten karı koca memur olup ayrı yaşamak zorunda kalan insanlar yok bu ülkede

araştırırsan böyle insanların olmadığını görüceksin çok haklı bir yorum yapmışsın

özellikle asker polis ve öğretmen eşleri gerçekten memur oldukları halde eşleriyle beraberler o yzüden haberlere çıkıp eşimizin yanına atanamıyoruz diye haber oluyolar

komiksin sadece

bencede evi aldığım için pişman değilim aman millet evliyken eşini bırakıp askere gidiyor bazen aklıma bu geliyor izinleri yok şükrediyorum halime ama gerçekten abuk sabuk yorumlara tahamül edemiyorum canım burda

Bende asker esiyim burda arkadaslarim var tayini hakkariye cikanlar var.1 kisi benim tanidigim ve esiyle gitmicek ailesinin yaninda kalcak. Bi kisi var tunceliye oda gitmicek.Ve cok fazla var esi dogu gorevini tek basina yapmis karisi gitmeyen. Bizde mesela bazi dogu gorevlerinde es goturulmuyo istesende gidilmiyor. 2 sene yapip geliyorlar.bence esinle konus eger gidelim krediyi halledebiliriz derse git ama zor olur derse gitme.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım nedense her ne olursa olsun gitmek zorundaymışım arkadaşlar şiddetle karşı çıkıyolar çözüm bulun diyorum yok illa bir ağız dalaşına girmeyi yeğliyolar

yok canım nedense her ne olursa olsun gitmek zorundaymışım arkadaşlar şiddetle karşı çıkıyolar çözüm bulun diyorum yok illa bir ağız dalaşına girmeyi yeğliyolar

O kadar buyutulcek bisey degil bence. Cok fazla gitmeyen var 10 kisiyse 8i gitmiyor diyebilirim. Hic bi sorunda olmamis. Hatta daha once bu konu acilmisti esim bana 2 senelik icin goturmem seni demisti. O zamanin sartlarini ne olur bilemem tabi ama gitmeyebilirim bende. Hem en buyuk avantajida ozlem oldugundan esler dahada baglanmislar birbirine :) bu konuyu bence en iyi esler bilir cunku onlarin tanidiklari vardir giden gitmeyen nasillar diye. Ve bence sizin krediniz varsa onuda dusunmeniz lazim.surekli gittigin yerde borclardan huzursukluk cikip tartiscak boyuta gelmektense kalmak calismak daha iyi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Memur olmayanların zeka seviyesi düşük mü ? Kusura bakmayın hiç yakıştıramadım kurduğunuz cümleyi.

yazmadan belirteyim konunun tamamını okumadım sadece konu sahibinin ilk yazdığı mesajı okudum o kadar
bence aile bütünlüğü her şeyden önemli bırakın evi falan çocuğunuzu da alıp gidin. eşiniz akşamları eve geldiğinde bir kap sıcak çorba iyi olur.. allah göstermesin hastane falan demişsiniz orda da hastane var doktor var ben de görev yaptım yüksekovada öyle gidilmeyecek bir yer değil..

ayrıca unutmayın eşinizin yanında olmadığınızda bekar gibi davranıp bekar arkadaşları ile farklı ortamlara girebilir. farklı deyince yanlış anlaşılmasın üniversiteden mezun olan pek çok kişi ilk çalışma yeri olarak oraya gidiyor ve sanki üniversite hayatları devam ediyormuş gibi davranıyorlar...

çok yanlış konuşmşsun, senin kimseye bunu deme hakkın yok. memur olmak zeka seviyesiyle değildir. ama böyle düşünmek çok ayıp bence. konu sahibine demişsin ama asıl hakareti sen yapmışsın ve kinlenerek yapmışsın çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…