- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
çok yanlış konuşmşsun, senin kimseye bunu deme hakkın yok. memur olmak zeka seviyesiyle değildir. ama böyle düşünmek çok ayıp bence. konu sahibine demişsin ama asıl hakareti sen yapmışsın ve kinlenerek yapmışsın çok saçma
bu ne saçma sapan bir yorumdur ya
he tamam işte kafanız demekki bu kadarını aldı söylediklerimden normaldir herkesin zeka seviyesi aynı olcak diye bir şey yok
tamm ben pılımı pırtımı toplıyım sizin dediğiniz gibi gidiyim eşimle eve icra gelsin mahkemelere düşelim cebimizde 5 kuruş olmasın hasta olsak parasızlıktan hasteneye gidemeyelim çocugumuz oyuncak istesin alamayalım evet gerçekten harika çözümler bunlar şahanesiniz bunlar olsun ne olcak ki sonucta kocamla hakkaride olmuş olucam aman allahım çok mutlu oldum sağol gerçekleri gördüm sayende evet evet kesinlikle gitmeliyim bende
aman sadece cevap vermiş olmak için yazdığı bir şey bence açıkcası takılmadım malesef kusura bakmasın zeka düzeyi memurlukla ölçülen bir şey olsaydı oooo devamını söylemeye dilim varmaz benim
İyi de zaten bu şekilde düşünüyorsanız bizim ne çözüm sunmamızı bekliyorsunuz?
Zaten fikriniz ve kararınız ortada.
aman sadece cevap vermiş olmak için yazdığı bir şey bence açıkcası takılmadım malesef kusura bakmasın zeka düzeyi memurlukla ölçülen bir şey olsaydı oooo devamını söylemeye dilim varmaz benim
canım kusura bakmada bu sadece bir üyeye verilmiş bir cevaptı
yani onun yazdıkları böyle olmasını gerektiriyodur
sencede mi sonuç bu olmalı ki
Ben de eşle birlikte gidilmesi taraftarıyım açıkçası canım. Tabi bu benim fikrim. Ben ne olursa olsun giderdim. Herkesin özgür iradesi.
Ama anlamadığım nokta ne yapmalıyım kararsızım diye sormuşsun. Gitmeli miyim kalıp krediyi mi ödemeliyim demişsin.
Ama gitmelisin diyenlere de sert çıkıyorsun. Demek ki kararın belli demek istedim.
hyr şimdi insanlar benim demek istediğimi gerçekten anlasalar bile hemen en baştaki yorumları okursan anlarsın anlamamazlıktan gelip konuyu saptırdılar
ne agresifliğim kaldı ne iyi gün karılıgım ne kocamı sevmemem ne doğudaki terör olayları
ben dedimki kızlar ev aldık eşimin tayini hakkariye çıktı evin kredisini eşimin maaşıyla ödüyoruz benim çalışmamlada ev geçindiriyoruz her türlü ihtiyacı benim maaşımla karşılıyoruz faturalar yeme içme hastane masrafları benzin giderleri aidatlar aklınıza gelicek ne varsa
şimdi kalkıp hop diye bende eşimle gitsem her şey mahvolur verilen emeklerim her şey ben sadece düşündüklerimi pylaşıyım benimle aynı durumda olanlar varsa fikir alıyım diye açtim konuyu asla gitmek istemiyorum demedim
zaten şuan durdurmaya çalışıyoruz eğer yapamazsak eşimle konustum evi kiraya vericez yılbaşına kadar çalışıcam burda ailemle kalıcam kredi kartlarını kapatıcam yılbaşından sonra iş yerinden çıkartılmış gibi işsizlik maaşına başvurup bende gidicem eşim bunu bile şimdilik kabul etmiyor yani şimdi bu olayların üzerine burda hakaretlik ne var ben anlamadım yanlış olan ne
ya bu boşanma konusuna açıkcası aklıma bile getirmek istemiyorum eşimi seviyorum ve onunda beni sevdiğine inanıyorum ama tabi erkek sonuçta kadınlar konusunda ne kadar güvenilir bilemiyorum
Senin zeka seviyen ookadar yuksek olsaydi calisip devlet memuru olurdun su anda da esinle giderdin amaaaa
Senin zeka seviyen ancak buradan millete hakaret edip laf saymaya yetiyor..
Ee herkesin zeka seviyesi birolacak doye bir sey yok.......
sonunda buldum seni inan hakkari falan deyince ayrı yaşamak falan direk sen gelmiştin canım aklıma
ne güzel eşin gelmiş darısı başıma inşallah
Evet şükür geldi, senin eşinde inşallah sağlıkla gider ve döner.
Mesajların bir çoğunu okudum da ağır şeyler yazılmış.
Bence en doğru kararı eşinle sen vereceksin.
Bizim için en doğrusu eşimin gitmesi idi, onun için bana hiç gelecek misin bile demedi, çünkü kendisi tercih yaparken hiç düzenimizi bozmayalım ben 2 senede gidip gelirim dedi.
Sende otur eşinle artısını eksini konuş kararını ona göre ver.
Ben eşlerin birinin bir yerde birinin başka bir yerde olmasına karşıyım.
O zaman evli olmanın ne anlamı var ki.
Ben kendi adıma eşimle birlikte giderdim.
Kredi borcu bekleyebilir.
Zamanin da doğuda yaşamış hatta orada doğmuş biri olarak söylüyorum Allah yardımcınız olsun...kim ne derse desin batı gibi olmuyor . Esiniz polismi onlara bayağ para veriyorlar diye duyuyoruz geçinirsiniz Allah kolaylığını verir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?