hakkariye tayin

aman sadece cevap vermiş olmak için yazdığı bir şey bence açıkcası takılmadım malesef kusura bakmasın zeka düzeyi memurlukla ölçülen bir şey olsaydı oooo devamını söylemeye dilim varmaz benim

İyi de zaten bu şekilde düşünüyorsanız bizim ne çözüm sunmamızı bekliyorsunuz?
Zaten fikriniz ve kararınız ortada.

Kesinlikle gitmelisin,sakın eşini yalnız bırakma...Sözüm meclisten dışarı kocanı oralara tek başına göndrrme oralar akbaba kaynıyor...Bi bilsen. ..Hele de polis..Ev her zaman alınır ama tuva huzur öyle değil...biz de doğuda kaldık derlermiş kiolisin karısı oluymda isterse 10. Karısı oluym derlermiş. ..tuhafıma gitmişti bu laf daha sonra duyduklarımla ve yaşadıklarımla kanıtlandı...sakın arkadaşım

canım kusura bakmada bu sadece bir üyeye verilmiş bir cevaptı

yani onun yazdıkları böyle olmasını gerektiriyodur

sencede mi sonuç bu olmalı ki

Ben de eşle birlikte gidilmesi taraftarıyım açıkçası canım. Tabi bu benim fikrim. Ben ne olursa olsun giderdim. Herkesin özgür iradesi.
Ama anlamadığım nokta ne yapmalıyım kararsızım diye sormuşsun. Gitmeli miyim kalıp krediyi mi ödemeliyim demişsin.
Ama gitmelisin diyenlere de sert çıkıyorsun. Demek ki kararın belli demek istedim.

hyr şimdi insanlar benim demek istediğimi gerçekten anlasalar bile hemen en baştaki yorumları okursan anlarsın anlamamazlıktan gelip konuyu saptırdılar

ne agresifliğim kaldı ne iyi gün karılıgım ne kocamı sevmemem ne doğudaki terör olayları

ben dedimki kızlar ev aldık eşimin tayini hakkariye çıktı evin kredisini eşimin maaşıyla ödüyoruz benim çalışmamlada ev geçindiriyoruz her türlü ihtiyacı benim maaşımla karşılıyoruz faturalar yeme içme hastane masrafları benzin giderleri aidatlar aklınıza gelicek ne varsa

şimdi kalkıp hop diye bende eşimle gitsem her şey mahvolur verilen emeklerim her şey ben sadece düşündüklerimi pylaşıyım benimle aynı durumda olanlar varsa fikir alıyım diye açtim konuyu asla gitmek istemiyorum demedim

zaten şuan durdurmaya çalışıyoruz eğer yapamazsak eşimle konustum evi kiraya vericez yılbaşına kadar çalışıcam burda ailemle kalıcam kredi kartlarını kapatıcam yılbaşından sonra iş yerinden çıkartılmış gibi işsizlik maaşına başvurup bende gidicem eşim bunu bile şimdilik kabul etmiyor yani şimdi bu olayların üzerine burda hakaretlik ne var ben anlamadım yanlış olan ne

Yok estafurullah hakaret etmedim etmem de.
Ben en baştan beri anlatmak istediğiniz şeyi anladım.
Ama şahsen ben hiçbir zaman bir erkeğe yüzde yüz güvenmem.
Yalnız gönderirsem mutlaka içim içimi yer yanlış birşey yapmasa bile.
Ben o yüzden yalnız göndermeme taraftarıyım.
Elbette kendin için en iyisini sen bilirsin.

benım akrabam gıttı dogununda dogusuna orda dogurdu hatta facete karlı daglar arasında bebegıyle resmi vardı cok mutluydu

ya bu boşanma konusuna açıkcası aklıma bile getirmek istemiyorum eşimi seviyorum ve onunda beni sevdiğine inanıyorum ama tabi erkek sonuçta kadınlar konusunda ne kadar güvenilir bilemiyorum

Merhabalar.

Benim eşimde emniyet personeli ve geçen sene atama döneminde şarkı bitti ve geri geldi.

Ben Ankara da çakılı kadroydum, eşimde onun için Hakkari yi ilk tercihine yazdı ki garanti olsun 2 senede gidip geleyim diye.

Ve terörün en yoğun olduğu dönemde gitti, biz kızımla hiç düzenimizi bozmadan kendi evimizde kaldık, üstelik annemler ve kayınvalidemler çevre binalarımda olmalarına rağmen bir gece bile kalmadım. Eşim Hakkari ye gittiğinde kızım 3.5. yaşındaydı, döndüğünde ise 5.5. yaşında.

Zorlukları illaki var ama geldiğinde iyiki sizi götürmemişim dedi.

Benim eşimin döneminde dışarıya çıkamıyorlardı bile, çıktıklarında sürekli taşlanıyordu ama şuan geçen 2 seneye göre daha iyiymiş, arkadaşları öyle söylüyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun, biz iki sene ayrı kaldık ama hiç bir sorun yaşamadık çok şükür.

Ayrılıktan, boşanmadan bahseden arkadaşlar olmuş, isteyen insan forumda ki konulardan da anlaşılacağı gibi gözünün önündeyken de aldatıyor. Benim eşimin birimi çok yoğundu, bırak aldatmayı dinlenecek zaman zor buluyordu.

Artı orada batıdaki gibi sıkmıyorlar, en azından eşimin müdürü sıkmamış aksine istediği zaman izin vermişti, her 2 ayda bir hafta geldi kaldı.

Bu arada özlemek ve özlenmekte çok ama çok güzeldi, gelişlerin heyecanı, gidişlerin burukluğu bile evliliğimize farklılık kattı desem yalan olmaz.

Kızıma gelince zor günler geçirdi oda, çok şükür psikolojik olarak hiç bir iz kalmadı, herkes kızın çok güçlü diyordu. Şükür biz atlattık o dönemleri, darısı sizlerin başına.

Birde benim eşim Hakkari de yeni yapılan toki lojmanlarında kalmıştı, merkezdeki diğer lojmanlar yıkılıyormuş, lojman çok büyük sıkıntı olacakmış, ev kiraları da merkezde 800 civarıymış, parasını da bırakın güvenliği yok.

Kararınız her ne olursa olsun inşallah sağlıkla dönmek nasip olur sizlerede.

Son düzenleme:
Senin zeka seviyen ookadar yuksek olsaydi calisip devlet memuru olurdun su anda da esinle giderdin amaaaa
Senin zeka seviyen ancak buradan millete hakaret edip laf saymaya yetiyor..
Ee herkesin zeka seviyesi birolacak doye bir sey yok.......

Hiç hoş bir mesaj olmamış.

sonunda buldum seni inan hakkari falan deyince ayrı yaşamak falan direk sen gelmiştin canım aklıma

ne güzel eşin gelmiş darısı başıma inşallah

Evet şükür geldi, senin eşinde inşallah sağlıkla gider ve döner.

Mesajların bir çoğunu okudum da ağır şeyler yazılmış.

Bence en doğru kararı eşinle sen vereceksin.

Bizim için en doğrusu eşimin gitmesi idi, onun için bana hiç gelecek misin bile demedi, çünkü kendisi tercih yaparken hiç düzenimizi bozmayalım ben 2 senede gidip gelirim dedi.

Sende otur eşinle artısını eksini konuş kararını ona göre ver.

canım benim eşimde götürme yanlısı değil ben bir gidiyim ortamı görüyim bir kaç ay geçsin sonra bakarız diyor

Ben eşlerin birinin bir yerde birinin başka bir yerde olmasına karşıyım.
O zaman evli olmanın ne anlamı var ki.
Ben kendi adıma eşimle birlikte giderdim.
Kredi borcu bekleyebilir.

Katılıyorum.2 yıl boyunca ayrı şehirlerde nasıl olacak , çok zor.Bence sen kendine bahane arıyormuşsun gibi geldi.

Zamanin da doğuda yaşamış hatta orada doğmuş biri olarak söylüyorum Allah yardımcınız olsun...kim ne derse desin batı gibi olmuyor . Esiniz polismi onlara bayağ para veriyorlar diye duyuyoruz geçinirsiniz Allah kolaylığını verir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sayılı zaman tez geçer korkmaktan ziyade başka güzelliklerine bakmak gerekir 2yıl Iğdır'da 1yılda diyarbekirdeydik nasıl geldi geçti anlayamadım oraları zaman zamn özlüyorum.sizede Allah yardım ve kolaylıklar versin

En çok para farkı 300tl yani okadar değil 3yılda anca üç kuruş biriktirdik gidip gelişler,kiraların yüksekliği,memursun diye alışverişde yediğin kazıkta cabası

Biz 3 sene karsta kalmistik maddi manevi tukendik. Haklisiniz inanin cok zor oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…