Tahrik etti beni resmen namusuma laf attı eski sevgilimin adını geçirdi falan
Bu korku bende aylarca sürer inatlaşmaktan çekiniyorum dahada gaza getiririm diye dava accam diyen manyak herşeyi yaparSana tek tavsiyem al telefonu sessize takil Nette. Bak göreceksin dava felan da acmicak, sen de özür diledigine aglicaksin sonra
o değil de bu tür olaylarla mahkemeyi meşgul edecek adama açılmalı asıl dava..
Korkmak ne ki kıvranıyorum resmen kanım çekildi ne sonuç çıkcağı belli olmuyo davaların ben kendimi anlatamam bide onu haklı görürlerYok arkadaşım ya karslikli hakaretten yırtar. Ağır tahrike felan bile gidilmez. Bayan çok korkmuş amaAdam da bulmus kizcagizi yok dava ederim yok şöyle ederim yok böyle ederim , insanlar ne çeşit resmen sinirlendim.
Nasıl rahatladım ya evet sadece o.ç yazdım adam 30 binden başlar tazminat diyo bana ya korkum çevrem duymasın yoksa umrumda değil beni aşağıladı der kabul ederim dediğimi hatta açık açık yüzüne söylerim haklıyım çünkü ama işte bilirsiniz aileler falan anlamıyo bunuHey Allahim ya. Burda kac kisi demis bisi olmaz diye. Siz hala bi de ozur mu dilediniz o adamdan? Bir de yeninesil oyle mesajlari uzun uzun yazmiyor ki. Herseyi kisaltarak yaziyor. Sende eminim o.ç. yazmissindir sadece. Uzun uzadiya yazmamissindir. E akil var mantik var. O.ç icin dava acmak istese hangi savci bunun sikayet dilekcesini alir?
Ayrica eve kagit falan gelmiyor. Bizim bi hakaret davamiz varsu an. Davayi acan biziz. Adamin bize etmedigi kufur hakaret yok. Ifadesinde de herseyi kabul etmis. Evet soyledim demis. Buna ragmen sadece para cezasi aldi. Ha bu arada davayi acan biz oldugumuz halde bize bile dava tarihiyle ilgili kagit falan gelmedi. Dosyada telefonumuz olmasina ragmen haber verilmedi. Ilk durusma biz olmadan gorulmus bile. Zaten artik eve kagit gonderme olayi kalkiyor artik ortadan. Hele bundan hic korkma. Sittin sene kagit gelmez eve.
Güzelim bak burda sana bilgi veriyo avukat arkadaslar sen hic dinleyemiyosun bile panikten.bi sakin ol dur senin gecmisini kim neden deşsin saçmalama dava acilsa bile sadece o hakaretten acablir..senin yapman gereken özur dilemek degildi okdar yazilani okumuyomusun sen..dava acicam dediginde bende sana acarim seninde yazdiklarin elimde bukdar sende hakaret ettin diceksin neden hataliymis gibi özür dileyip onu dahada havaya sokuyosun belliki seni korkutmaya calisiyo..msjlasma whatsaptanda konusma seni ararsa gerekeni söyle ve kapat telefonu uzatma sakız gibi daha cok seni panikletmeye calisiyoBu korku bende aylarca sürer inatlaşmaktan çekiniyorum dahada gaza getiririm diye dava accam diyen manyak herşeyi yapar
İyi oldu bu ya tşk ederm çok paniğim zaten sorcak kimsemde yok ellerim buz gibi olduben de avukata danıştım, önce o tahrik etmiş, ceza almazsın, tazminat da alamaz dedi de.
İyi oldu bu ya tşk ederm çok paniğim zaten sorcak kimsemde yok ellerim buz gibi oldu
Panikledim özür diledim inatlaşırsam yapar diye korktum ilk kez başıma böyle bişey geldi manyak galiba oda yapar mı yapar bende bilmiyorum ki avukatı aradım diyince özür mesajlarını yağdırdım ailem olmasa umrumda olmazGüzelim bak burda sana bilgi veriyo avukat arkadaslar sen hic dinleyemiyosun bile panikten.bi sakin ol dur senin gecmisini kim neden deşsin saçmalama dava acilsa bile sadece o hakaretten acablir..senin yapman gereken özur dilemek degildi okdar yazilani okumuyomusun sen..dava acicam dediginde bende sana acarim seninde yazdiklarin elimde bukdar sende hakaret ettin diceksin neden hataliymis gibi özür dileyip onu dahada havaya sokuyosun belliki seni korkutmaya calisiyo..msjlasma whatsaptanda konusma seni ararsa gerekeni söyle ve kapat telefonu uzatma sakız gibi daha cok seni panikletmeye calisiyo
Yok arkadaşım ya karslikli hakaretten yırtar. Ağır tahrike felan bile gidilmez. Bayan çok korkmuş amaAdam da bulmus kizcagizi yok dava ederim yok şöyle ederim yok böyle ederim , insanlar ne çeşit resmen sinirlendim.
Çok tşk edrmmuhattap olayın bir daha,hiçbir şey yazmayın,sakin olun,korktuğunuzu belli etmeyin. dua edin. iyi geceler.
Zerre kadar korkma. Dedim ya adam hem bize hem yedi sulalemize etmedik kufur birakmadi. Tek dava eden de biz degiliz. Bizimkinden haric iki davasi daha var ayni suctan. Buna ragmen hakim bize dedi ki, sucunu kabul etmeseydi bi ceza almazdi bundan dedi. Sok oldum resmen. Sadece ama sadece 1500 lira ceza aldi. Ya o adam var ya nasil sallamis oyle? Kendini ne saniyo? Ay midem bulaniyo boyle salaklardan.Nasıl rahatladım ya evet sadece o.ç yazdım adam 30 binden başlar tazminat diyo bana ya korkum çevrem duymasın yoksa umrumda değil beni aşağıladı der kabul ederim dediğimi hatta açık açık yüzüne söylerim haklıyım çünkü ama işte bilirsiniz aileler falan anlamıyo bunu
Bana istediğin hakareti et ama aileme deme diyo sanki ailesini tanıyorumaşıklar gibi atışmışlar bide dava acicam diyo nomissiz saf kızı bulmuş korkutuyo iste sadist
Ben bide bilmiyorum böyle şeyler hiç dava edilmedim daha önce bide o panikle napcağımı bilemedim allahtan sizler varsınız çok tşk ederim yoksa kafayı yerdim hala dizlerim titriyo o kadar karamsarım ki haciz falan diyince baygınlık geçircektimZerre kadar korkma. Dedim ya adam hem bize hem yedi sulalemize etmedik kufur birakmadi. Tek dava eden de biz degiliz. Bizimkinden haric iki davasi daha var ayni suctan. Buna ragmen hakim bize dedi ki, sucunu kabul etmeseydi bi ceza almazdi bundan dedi. Sok oldum resmen. Sadece ama sadece 1500 lira ceza aldi. Ya o adam var ya nadil sallamis oyle? Kendini ne saniyo? Ay midem bulaniyo boyle salaklardan.
Canim bu cocuk kac yasinda??Panikledim özür diledim inatlaşırsam yapar diye korktum ilk kez başıma böyle bişey geldi manyak galiba oda yapar mı yapar bende bilmiyorum ki avukatı aradım diyince özür mesajlarını yağdırdım ailem olmasa umrumda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?