Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

Sana tek tavsiyem al telefonu sessize takil Nette. Bak göreceksin dava felan da acmicak, sen de özür diledigine aglicaksin sonra

Var mı başına böyle bir şey gelen napmam lazım bilmiyorum tıkandım kaldım korkudan ölüyorum bide konuşma dökümlerini falan çıkarırlarsa biterim ben rezil olurum çıkarıyolar mı öyle konuşmaları falan geçmişe gidiyolar mı yoksa sadece hakaret üzerinde mi kalıyolar. Ben daha hayatımda adliyeye bile girmedim ya

o değil de bu tür olaylarla mahkemeyi meşgul edecek adama açılmalı asıl dava..

Sana tek tavsiyem al telefonu sessize takil Nette. Bak göreceksin dava felan da acmicak, sen de özür diledigine aglicaksin sonra
Bu korku bende aylarca sürer inatlaşmaktan çekiniyorum dahada gaza getiririm diye dava accam diyen manyak herşeyi yapar

Hey Allahim ya. Burda kac kisi demis bisi olmaz diye. Siz hala bi de ozur mu dilediniz o adamdan? Bir de yeninesil oyle mesajlari uzun uzun yazmiyor ki. Herseyi kisaltarak yaziyor. Sende eminim o.ç. yazmissindir sadece. Uzun uzadiya yazmamissindir. E akil var mantik var. O.ç icin dava acmak istese hangi savci bunun sikayet dilekcesini alir?
Ayrica eve kagit falan gelmiyor. Bizim bi hakaret davamiz varsu an. Davayi acan biziz. Adamin bize etmedigi kufur hakaret yok. Ifadesinde de herseyi kabul etmis. Evet soyledim demis. Buna ragmen sadece para cezasi aldi. Ha bu arada davayi acan biz oldugumuz halde bize bile dava tarihiyle ilgili kagit falan gelmedi. Dosyada telefonumuz olmasina ragmen haber verilmedi. Ilk durusma biz olmadan gorulmus bile. Zaten artik eve kagit gonderme olayi kalkiyor artik ortadan. Hele bundan hic korkma. Sittin sene kagit gelmez eve.

o değil de bu tür olaylarla mahkemeyi meşgul edecek adama açılmalı asıl dava..
Korkmak ne ki kıvranıyorum resmen kanım çekildi ne sonuç çıkcağı belli olmuyo davaların ben kendimi anlatamam bide onu haklı görürler

Nasıl rahatladım ya evet sadece o.ç yazdım adam 30 binden başlar tazminat diyo bana ya korkum çevrem duymasın yoksa umrumda değil beni aşağıladı der kabul ederim dediğimi hatta açık açık yüzüne söylerim haklıyım çünkü ama işte bilirsiniz aileler falan anlamıyo bunu

Bu korku bende aylarca sürer inatlaşmaktan çekiniyorum dahada gaza getiririm diye dava accam diyen manyak herşeyi yapar
Güzelim bak burda sana bilgi veriyo avukat arkadaslar sen hic dinleyemiyosun bile panikten.bi sakin ol dur senin gecmisini kim neden deşsin saçmalama dava acilsa bile sadece o hakaretten acablir..senin yapman gereken özur dilemek degildi okdar yazilani okumuyomusun sen..dava acicam dediginde bende sana acarim seninde yazdiklarin elimde bukdar sende hakaret ettin diceksin neden hataliymis gibi özür dileyip onu dahada havaya sokuyosun belliki seni korkutmaya calisiyo..msjlasma whatsaptanda konusma seni ararsa gerekeni söyle ve kapat telefonu uzatma sakız gibi daha cok seni panikletmeye calisiyo

Önce o başlattığı için hiç bir şey olmaz bundan yararlanırsınız, korkmayınız ama bir daha da insanlara hakaret ederken düşününüz o ediyorsa da muhatap olmayınız, sevgiler :)

Panikledim özür diledim inatlaşırsam yapar diye korktum ilk kez başıma böyle bişey geldi manyak galiba oda yapar mı yapar bende bilmiyorum ki avukatı aradım diyince özür mesajlarını yağdırdım ailem olmasa umrumda olmaz

aşıklar gibi atışmışlar bide dava acicam diyo nomissiz saf kızı bulmuş korkutuyo iste sadist

Ahahaha tam okuyamadım ama gıyapta hakaret filan noluyor nerelere girdiniz siz. Hiç bir şey olmaz yahu meraklanmayın onun dediği şeyle başlamış olay. Aile avukatı olsa nolur olmasa nolur. Bir şey çıkmaz bu işten takmayın :)

Zerre kadar korkma. Dedim ya adam hem bize hem yedi sulalemize etmedik kufur birakmadi. Tek dava eden de biz degiliz. Bizimkinden haric iki davasi daha var ayni suctan. Buna ragmen hakim bize dedi ki, sucunu kabul etmeseydi bi ceza almazdi bundan dedi. Sok oldum resmen. Sadece ama sadece 1500 lira ceza aldi. Ya o adam var ya nasil sallamis oyle? Kendini ne saniyo? Ay midem bulaniyo boyle salaklardan.

Ben bide bilmiyorum böyle şeyler hiç dava edilmedim daha önce bide o panikle napcağımı bilemedim allahtan sizler varsınız çok tşk ederim yoksa kafayı yerdim hala dizlerim titriyo o kadar karamsarım ki haciz falan diyince baygınlık geçircektim

Canim bu cocuk kac yasinda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…