Hakkımda dava açcakmış nolur yardım edin

maddi tazminat açsa bile reddedilir. manevi tazminat da ceza davasının sonucunu bekler.
whatsapp ta o da öncesinde size mesaj attıysa, ceza üçte birine kadar indirilebileceği gibi, ikiniz de ceza almayabilirsiniz.
Tahrik etti beni resmen namusuma laf attı eski sevgilimin adını geçirdi falan

Telefon konusmalari pek kayde deger degil.diye biliyorum.

Arkadaşım ne 30bini. Mars ta yaşıyor sanırım o avukat, hani halk arasında derler ya kan parası diye, adam ölünce bile manevi tazminat tek başına 30bin çıkmıyor. Sakinleş lütfen

Eğer öyle birşey yaparsa karşı dava açarım ama tüm konuşmalarımız ortaya dökülcek ailem öğrenir diye korkuyorum fotoğraflarımla falan işte kızınızla konuştum falan der diye gerçi öle birşey yaparsa ayriyeten dava açarım off bilmiyorum aklım çok karışık elim kolum bağlandı

Hiç bunları anlamıyorum zaten kendisinin aile avukatı var benim avukat tutcak param bile yok
Sen de avukat talep ediyorum de o zaman duruşmada. Ay hiçbirşey olmaz cidden ya. Ne olur korktuğunu belli etme. Sen de bana hakaret ettin de ve arama o kişiyi kesinlikle ararsa aç, aç ki telefon kaydın da sürekli seni aradığı gozuksun. Asıl o beni tehdit ediyor, telefonda hakaret ediyor. Ben onu hiç aramiyorum kiii dersin

Normalde de çok karamsar biriyim iyice kötüyü düşünmeye başladım ruh halim önceki konumdan bilirsiniz uçurumun kenarında zaten

Ara dedim aradı zaten ama bu arada ben özür falan diledim sonra aradı avukatla konuştum falan dedi işte

Yok öyle dünya. Seninle olan konuşmalarını ifşa ederse de özel hayatın gizliliğinin ihlalinden dava acarsin. Arkadaşım havlayan köpek isirmaz derler ya. Ayrıca aile avukatı nedir ya senin arkadaş holding patronu oğlu sanırım sana fena gazlamis.

Ara dedim aradı zaten ama bu arada ben özür falan diledim sonra aradı avukatla konuştum falan dedi işte
Bakın bayan anlatamıyorum sanırım. Siz ne mesaj atın ne beni ara yazın ne arayın anladınız mi. Umursamayin. Sonra da beni arabeni ara diyerek beni taciz ediyor diye daha fena is alacaksınız başınıza ya bi durun. Adam resmen dalga geçiyor, gözünüzü korkutuyor. Benden bu kadar

Bilmiyorum öyle dedi akrabası falan galiba ayy beynim durdu ya

o.ç mi yazdın? Yahu ben de açık açık yazdın sandım...
oğlum çemkirme demek istedim dersin

Şaka bir yana bu tür kısaltmalarda işlem yapılıyor mu bilmiyorum tabi, hukukçu değilim

Çok paniğim şuanda elimde değil sırf inat için yapar diye korkuyorum

o.ç mi yazdın? Yahu ben de açık açık yazdın sandım...
oğlum çemkirme demek istedim dersin

Şaka bir yana bu tür kısaltmalarda işlem yapılıyor mu bilmiyorum tabi, hukukçu değilim
Kanıtlasınlar o manada dediğimi yanlışlıkla yazdım derim bilmiyorum

Ağır tahrikten yırtarsın korkma korkuyosanda ona belli etme
Yok arkadaşım ya karslikli hakaretten yırtar. Ağır tahrike felan bile gidilmez. Bayan çok korkmuş ama Adam da bulmus kizcagizi yok dava ederim yok şöyle ederim yok böyle ederim , insanlar ne çeşit resmen sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…