Savcılıktan kağıt gelmesini bekleme. 118 den öğrenebilirsin adına dava açılmış mı diye.Arkadaşlar elim ayağım titriyo bi bilginiz varsa söleyin ben biriyle konuşuyordum arkadaş olarak yüz yüze görüşmedik telefonda bi tartışma sırasında buna o.ç dedim şimdi bu kayıtları alıp dava açcam diyo yapabilir mi lütfen bişi söleyin
Hakaret davası açılabilir. Benim eşim bana aptal dediği için açıldı dava. 5 yıl boyunca 1 kişiye lan bile diyemeyecek yoksa hapis cezası var. Basite almayalım lütfen.Bacim savci boyle ufak Islerle ugrasmaz.hic canini sikma.
Kendi ben kışkırttı çok hakaret edici aşağılayıcı konuştu zatencanım geçen sene kızın biri bana hakaret içirikli bir cümle yazıp msjla yolladı neymiş sevgilisi arkadaşımmış yanlış anlamış falan. her neyse bu tür selerden nefret eden bri oldgm halde o haketmediğim hakaret dolu msj için cvp dahi vermeden kalkıp soluğu savcıllıkta aldm ve mahkemeye verdim kız defalarca özür dilerdi ama okdr basit değildi yok öyle hakaret bikaç kere duruşma oldu ben sadecw birine katılabildm o başka ilde olduğu halde çağırmşlar hatta birine üst üste gtmemş çevirme olmş derken sonuç almadan suç duyurumdan vazgeçtm. demek istediğim her türlü sikayetle ilgileniyorlar ama görüştüğün çocuk imayı kendi yapmış sende ona de ki bende seni şikayet ederim resmen önce sen dedin ima ettm et bakalm kim suçlu çkyo de. zaten seni korkutuyodr sakın korktgnu belli etme. telefon üzerinden hakkında dava açılıp açılmadgını da öğreneblyosn ha öğrenemezsen bir avukatn bürosna gidip yardm da alablrsn para istemez birsey sorcktm dersn. bende savclktan önce yanna gdp napablrm avukatta tutmak istyorm ddgmde bana yol gösterdi para da almadı. ha son bir tavsiye kendn hakkında kimseyi bole konstrma olelerini hayatnda tutma bna o kelimeleri kullnck insanın vay haline .. doğru insanı hiç bir rüzgar deviremez korkma bence
ne kadar sürede belli olur acaba yaparsaSavcılıktan kağıt gelmesini bekleme. 118 den öğrenebilirsin adına dava açılmış mı diye.
O da sana hakaret etmiş zaten. Sen de ondan şikayetçi olabilirsin yani, ikinizin de ceza alması olası.Kendi ben kışkırttı çok hakaret edici aşağılayıcı konuştu zaten
Hukukcuysanız o zaman böyle birşey yaparsa ben napabilirim yani dava falan mı açmam lazım maddi tazminat isterim 30 binden baslıyomuş diyo gerçek midirşikayet durumunda işleme alınır, çoğu davayla uğraşmamak için şikayetçi olmuyor olabilir ama bu onun suç olma vasfını ortadan kaldırmaz. hukukçuyum.
Allahım ya hapis miHerkes bişey çıkmaz, korkma v.s yazmış..Neden bişey çıkmaz onu anlamadım? Hele de yazılı hakaret ve küfürden?
Ceza kanununda alenen hakaret ve küfür suçtur.
Kız diyor ki ailem duymasın, siz hala bişey çıkmaz diyorsunuz. Yani olay sadece ceza ve para da değil..
Yüksek ihtimal korkutmak için söylemiştir, ama dava açarsa ceza alırsın, kısa ve net.
Ha o sana hakaret veya küfür ettiyse o da alır..Hapis ve adli para cezasıdır bu cezaların niteliği de..
Ailem duymucak olsa bende karşı dava açarım çünkü aşağılayıcı konuştu ama korkum ailemin duymasıBak canim bu olayi ben birebir yasadim. Kaynanam sürekli msjla bana hakaret ve tehtidde bulunuyordu bende dayanamadim cvp yazdim ona ayni dilden. Kadin gitmiş şikayetçi olmuş benim msjlari delil göstererek bende msjlarin bir kismini silmistim bir kismida duruyordu.ama suclu bulundum hem de elimde msjlar varken saatine tarihine bakmadilar bilehhakkimda daha önceden yasadigim hukuksal bir şey ol.adigi içinceza almadim ama ssonuç olarak haksiz duruma düştüm hakliyken ben hukugumuza ve adaletimize inanmıyorum isterse o da şikayetçi olup seninle ugrasabilir.
Allahım ya hapis mi
Elim ayağım buz kesti ya maddi tazminat açarım ödeyemezsin haciz gelir diyordoğru, mernis adresinden tespit edilir tabi
teknik değil pratik yaklaşmışım
bir de konu sahibi zaten endişeli, müşteki şüpheli kayıt kimlik okudukça daha da endişelenicek : )
Yok daha neler.Hukukcuysanız o zaman böyle birşey yaparsa ben napabilirim yani dava falan mı açmam lazım maddi tazminat isterim 30 binden baslıyomuş diyo gerçek midir
Mesajla whatsapptan yazdımŞimdi eşime sordum işiyle ilgili olduğu için telefonda olunca hiç bişey olmazmış içiniz rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?