Hakkımı helal etmiyorum

Biz o adamcağızları çok iyi biliyoruz aşk böceğim. :))
İyi olmuş bir an evvel boşanmanın derdine düşüp vermiş konu sahibine evi.
Artık neyin telasını yaptıysa, onun da çıkar konusu muhtemelen.
Yoksa çocuğuna 5 aydir para vermeyen adam evi sağlam kafa da vermezdi, çekişmeli de uzartirdi işi. İyi olmuş, çok güzel olmuş. Pişman olup dursun şimdi.

Bekleyeni var onun, görersin. Yoksa hiç kimse malı mülkü bırakıp haldır huldur var olan düzeni yıkmaz. Erkek cinsini de bilmesek hani.

Ondan da şüphelendim hocaya falanda gittim büyü var üzerinizde dediler bişeyler verdiler bunları yapın dönecek o sana dediler onlarıda yaptım ama sonuç olarak boşandık
Allah aşkına, kaç para verdin? Para aldıysa unut sen onu. Olmasa da oldu derler.

Oğlum 5 yaşında

Büyüklerimiz niye kendi düşen ağlamaz demiş, bunun için demiş. Bence bu acelenin altından başka birşey çıkacak, iyi gözlemleyin. Ne oldu da böyle saçmaladı?

Deli dediği terapiste gitse şimdiye başını taşlara vurmamış olurdu, lazımmış demek ki.

Siz miniğin hakkını koruyun yeter.

Ortada önemli bir sebep yokken ayrilmis, bu durumda bosanan bir kadin ve erkegin hayalkirikliginin ayni oldugunu düsünmüyorum ben siz daha cok hayalkirikligina ugramissinizdir. Üstüne para verse manevi zarari ödeyemez o yüzden gecsin bu hak hukuk islerini, sallamayin.

Ben sorunuza çözüm değilde soruyla karşılık vereceğim.birden bire boşanmak istedi diyorsunuz .
Önceden sorunlu bı adam degilmiydi gerçekten ?
Kolay kolay kavgamız bile olmazdı her evlilikte tartışma olur illaki bizimde vardı tabi genelde annesi kaynaklı ama her seferinde alttan alırdı aşkım demeden benle konuşmazdı bile kızsam hemen sırnaşıp barışmaya çalışırdı 2 saatten fazla küs kalamazdık ağustos ayında tatile gittik gayet mutluyduk tatilden döndükten 20 gün sonra beni evden falan kovdu ben ona rağmen belki terapiste falan gidip tekrar düzelebiliriz dedim çocuğumuz var hemen boşanmayalım biraz ayrı kalalım dedim ama o en başından beri boşanmak istemiş demekki hiçbi düzeltme çabama cevap vermedi

Yalan söylemiş. İşi ticarete döken hocaya güvenme.
İnanın bitmesin diye o kadar uğraştımki ona karşı elimden geleni yaptım hocalara gittim terapiste gitmek istedim yeterki boşanmayalım kusurlarımız varsa gidelim terapist tarafsız olarak söylesin düzeltelim dedim gitmem dedi başka birşey demedi tek yapmadığım boşanmamak için yalvarmak kaldı yani o derece

Durduk yere neden boşanmak istedi ki? Başka bir kadın var aklıma başka bir şey gelmiyor Ayrıca anlaşmalı boşanmışsınız madem kabul etmezseymiş. Çok enteresan gerçekten

Boşanan kadınla boşanan erkek asla eşit değil olamaz da. Sabah kalkınca kızımı binbir vaadle uyandırıyorum okula gitsin diye bir saat dil döküyorum. Giyinmek istemez kahvaltı yapmak istemez. Okula ben bırakıyorum malum servisler yasak. Akşam alıyorum ödevi dersi etkinliği ben uğraşıyorum. Beyefendi sevgilisinin koynundan kalkıyor saçını tarayıp işe gidiyor. Bırak sevgilimle buluşmayı istediğim saatte uyuyup istediğim saatte bile uyanamıyorum ben. Şartlarımız eşit mi şimd? Kariyerinde engellenmeden ilerleyen o. Ben Doğum izni süt izni bilmem ne diye diye doğduğundan beri babasız çocuk büyütüyorum. Şerefsiz sevgilisiyle yiyor içiyor geziyor. Boşanmaya hakkı varmış hakkı batsın. Evlilik sadece aşkın değil sorumlulukların da paylaşılması. Ben gidiyorum deyince boşanma hakkı olmuyor hani o evliliğe karşı sorumluluk? Ben hayat planımı evliliğimi de dahil ederek kurdum. Çocuğumu büyüteyim işe döneceğim dedim tamam dedi. Çalışmadığında seni desteklerim dedi kucağımda bebekle kaldım. Neresi hak bunun? Defolup giden adama acımayın rahat batmış. Kendi düşen ağlamaz beter olsun.

O kadar haklısınız ki parayı geçtim çocuğunu bazen haftalarca görmediği oluyo çocuk babam babam diye sordukça üzüntüden kahroluyorum 6 aydır çocuğu asla tüm gün almadı haftada 2 kez görme hakkı verdi mahkeme her hafta alırım dedi tamam al dedim 10 gün oldu çocuğu almadı daha annesi hafta sonu evde oda annesiyle kaldığı için haftasonu almak istiyor çocuğu çünkü annesine baktırcak bütüngün çocuk bakmak zor geliyor. Birde bazı arkadaşların dediği gibi benim emek verip aldığım eve getirip elalemin adamını sokarsın falan diyor o zaman yine hiç hakkını helal etmezmiş.
Aynı zamanda bidaha evlenirsem çocuğu benden alırmış üvey babayla büyütmezmiş oğlunu

Konu sahibi hiç üzülmeyin içiniz çok rahat olsun. Sİz o adamdan maddi manevi 10 kat zenginsiniz. Neden mi? Evladınız yanınızda o yüzden. Çocuğa hissettirmeyin üzüntü sıkıntınızı. Gayet dik durun umursamaz görünün.pandemi bitimi iş de bulursunuz. Çocuk ta okula başlar. Siz anne çocuk zaten 2 kişilik ailesiniz.Mutlu olmanız için bir erkeğe ihtiyacınız yok

Çok güzel aciklamissiniz kelimesi kelimesine katılıyorum. Adaletli paylaşım olmamış diyen üyeleri anlamakta zorluk çekiyorum inanamiyorum hatta. Erkek boşanınca hiç evlenmemis gibi hayatına devam ediyor. Kadın hele ki çocuk varsa yeniden bir dünya kurmaya çalışıyor iki kişi olarak çocukla. Zamani kısıtlanıyor yeni bir ilişki kurmak icin, cocuga iki kişilik ilgi ve zaman vermek zorunda. Bir sürü zorluk.
Neymiş bir de ev eşit satılıp bölüşulecekmiş. Yok ya. Bu kadar erkek eşitligi düşkünü olanlar evlilik protokolü yapsın hicbir şey istemem yeterki gözlerin. Evlenmeden Önce yapsınlar bunu.boşanınca cocuk kucağında anlarlar hanyayi konyayı kenyayı.

5 aydır nafaka vermeyen adam, 5 aydır oğlu ne yer içer dert etmeyen adam üvey baba eline bırakmayacakmış ha çocuğu? Sen de yedin. O ev senin bacım, ağlasa da zırlasa da tepinse de senin. Hemen sevgili bulacağını kim söylemiş ona, kişi kendinden mi biliyor işi acaba?

Mal paylaşımı cokda adaletsiz gelmedi bana. Ev 300 bin. Adam da 100 binlik altın ve araba almış. Toplam 400 bin eder. Yarı yarı ya paylassalar 200 200 eder. Eee konu sahibi hakkı olan düğün takılarını da istese hemen hemen esitlenmis olur

Tabi bir de evin kalan 50 binlik borcu var. Onu da konu sahibi odeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…