Hakli ciktim

O zaman buyruğğn

59b55b4661361f1a343f264f.jpg

şey yaa Gangsta, bunu ilk anda antep fıstığı sandım. şimdide canım baklava çekti. niye şimdi böyle yapürsün.

Hakli cikip cikmamak Önemli deyil, sonucta bi Yuva yikilmis... suclu aramal yanlis Hele de görümcelik yapmaya Hic gerek Yok 4 duvar arasinda ne olur Kime bilemez bilmesi de gerek deyil !
Burdan bütün görümcelere sesleniyorum Karismayin birakin herkez Kendi hayatini yasasin gelin kardes ayirmayin size saygilimi gelin bitti !! Gerisi iki kisiyi baglar..
Kelimeleri nasıl bu kadar yanlış yazıyorsunuz sinir oluyorum.hiç mi kitap bi şey okumadınız, nasıl bilmessibiz deyil kelimesinin mesela değil diye yazıldığını.

Süyledi bazılarına batıyor ii batması iyi bişey...süylediye devam sanki kendileri yazım uzmanı

Kelimeleri nasıl bu kadar yanlış yazıyorsunuz sinir oluyorum.hiç mi kitap bi şey okumadınız, nasıl bilmessibiz deyil kelimesinin mesela değil diye yazıldığını.

Bilip bilmeden konusma! Yine önyargi yine birileri ezmeye calisma egosu!! Kelimeler yanlis olabilir dogru yazamiyor olabilirim! Ama inaninki Belki sizden daha cok Kitap okudum Belki sizden daha cok bilgi sahipiyimdir... Bilip bilmeden konusmayin! Yurtdisinda dogdum, büyüdüm Üniversitte hayatim da Yurt disinda gecirdim Belki Türkiye ye hayatimda 10 Kere geldim! Bilip bilmeden konusmyin hayatimda tüekce dersi bile almadim Ben ! Ama Üniversitte yi Iyi Bir sekilde bitirmis dünyayi gelmis olan Bir Insan olarak Benimle bu sekilde konusamazsiniz! Önce sorun hemen yargilamayin!!!!!

:olamaz::KK33:

Sizin takildiginiz yumusak g Benim telefon klaviyemde bile Yok Bunu da ögrenmis olun sonra da bazi e a lar da yollayinca karisabiliyor!!! Yumusak g Icin sinir olacagina yurt disi Klaviyesini ve Alphabet deyisikligini ögrenin

Haklısınız, ama bi şey de bir şey olmalı.. :) deyil kadar olmasa da bu da sık yapılan yanlışlardan. Ayrıca alfabede "ğ" yok demiş hanımefendi ama hiç değilse "g" ile yazsalar ona da razıyım.

Haklısınız, ama bi şey de bir şey olmalı.. :) deyil kadar olmasa da bu da sık yapılan yanlışlardan. Ayrıca alfabede "ğ" yok demiş hanımefendi ama hiç değilse "g" ile yazsalar ona da razıyım.

Sizin anlamadiginiz Bisey var Galiba Ben Türkce ders egtim görmedim
Tabiki her ülkenin Alphabet i Bir deyil kullanis sekli okunusu da Bir deyil :)))

:olamaz::KK33:

Sizin takildiginiz yumusak g Benim telefon klaviyemde bile Yok Bunu da ögrenmis olun sonra da bazi e a lar da yollayinca karisabiliyor!!! Yumusak g Icin sinir olacagina yurt disi Klaviyesini ve Alphabet deyisikligini ögrenin
Normal "g" ile yazın o vardır herhalde
Bigsey gibi mi... şaka şaka trol yani
Hayır "deyil" den bahsediyorum yumuşak g "ğ" yok demiş telefonunda "g" ile yazsın bari demek istiyorum. :)

Son düzenleme:
Back
X