Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman buyruğğn
![]()
Kelimeleri nasıl bu kadar yanlış yazıyorsunuz sinir oluyorum.hiç mi kitap bi şey okumadınız, nasıl bilmessibiz deyil kelimesinin mesela değil diye yazıldığını.Hakli cikip cikmamak Önemli deyil, sonucta bi Yuva yikilmis... suclu aramal yanlis Hele de görümcelik yapmaya Hic gerek Yok 4 duvar arasinda ne olur Kime bilemez bilmesi de gerek deyil !
Burdan bütün görümcelere sesleniyorum Karismayin birakin herkez Kendi hayatini yasasin gelin kardes ayirmayin size saygilimi gelin bitti !! Gerisi iki kisiyi baglar..
Süyledi bazılarına batıyor ii batması iyi bişey...süylediye devam sanki kendileri yazım uzmanı
Kelimeleri nasıl bu kadar yanlış yazıyorsunuz sinir oluyorum.hiç mi kitap bi şey okumadınız, nasıl bilmessibiz deyil kelimesinin mesela değil diye yazıldığını.
Kelimeleri nasıl bu kadar yanlış yazıyorsunuz sinir oluyorum.hiç mi kitap bi şey okumadınız, nasıl bilmessibiz deyil kelimesinin mesela değil diye yazıldığını.
O zaman buyruğğn
![]()
Haklısınız, ama bi şey de bir şey olmalı.. :) deyil kadar olmasa da bu da sık yapılan yanlışlardan. Ayrıca alfabede "ğ" yok demiş hanımefendi ama hiç değilse "g" ile yazsalar ona da razıyım.Kelimeleri nasıl bu kadar yanlış yazıyorsunuz sinir oluyorum.hiç mi kitap bi şey okumadınız, nasıl bilmessibiz deyil kelimesinin mesela değil diye yazıldığını.
Önemli olan hata yapmak değil ders almamak...Kelimeleri nasıl bu kadar yanlış yazıyorsunuz sinir oluyorum.hiç mi kitap bi şey okumadınız, nasıl bilmessibiz deyil kelimesinin mesela değil diye yazıldığını.
Bigsey gibi mi... şaka şaka trol yaniHaklısınız, ama bi şey de bir şey olmalı.. :) deyil kadar olmasa da bu da sık yapılan yanlışlardan. Ayrıca alfabede "ğ" yok demiş hanımefendi ama hiç değilse "g" ile yazsalar ona da razıyım.
Haklısınız, ama bi şey de bir şey olmalı.. :) deyil kadar olmasa da bu da sık yapılan yanlışlardan. Ayrıca alfabede "ğ" yok demiş hanımefendi ama hiç değilse "g" ile yazsalar ona da razıyım.
Normal "g" ile yazın o vardır herhalde
Sizin takildiginiz yumusak g Benim telefon klaviyemde bile Yok Bunu da ögrenmis olun sonra da bazi e a lar da yollayinca karisabiliyor!!! Yumusak g Icin sinir olacagina yurt disi Klaviyesini ve Alphabet deyisikligini ögrenin
Hayır "deyil" den bahsediyorum yumuşak g "ğ" yok demiş telefonunda "g" ile yazsın bari demek istiyorum. :)Bigsey gibi mi... şaka şaka trol yani
Bence t9 un azizligi.. Bütün suç tlf da bana da yanlış yazdiriyorSizin anlamadiginiz Bisey var Galiba Ben Türkce ders egtim görmedim
Tabiki her ülkenin Alphabet i Bir deyil kullanis sekli okunusu da Bir deyil :)))
Şaka ya şaka.. yanlıs yazmak insanlık hali olabilir ama konu sahibi bilerek yanlış yaziyoNormal "g" ile yazın o vardır herher
Hayır "deyil" den bahsediyorum yumuşak g "ğ" yok demiş telefonunda "g" ile yazsın bari demek istiyorum. :)
Anlama kabiliyeti evrensel olsaydı keşke.. Ah Ah..Sizin anlamadiginiz Bisey var Galiba Ben Türkce ders egtim görmedim
Tabiki her ülkenin Alphabet i Bir deyil kullanis sekli okunusu da Bir deyil :)))
T9'lar elden geçsin o zaman.Şaka ya şaka.. yanlıs yazmak insanlık hali olabilir ama konu sahibi bilerek yanlış yaziyo
Yok onun halleri gelmiş hep geline halleniyo ☺T9'lar elden geçsin o zaman.![]()