- 9 Ocak 2012
- 15.575
- 30.200
- 798
konu sahibi takıntılı bir görümce.Konu neymiş ki..
konu sahibi takıntılı bir görümce.
işi gücü kardeşi ve eşiydi.
kardeşi evlendi, gelin hamile kaldı. 15 günlük evlilikte hamile kalınmaz diye kız başkasından yapmıştır diye söylenip durdu.
sonra kardeşimi boşuyor dedi. sonra evi terk etti dedi.
yani aklına geldikçe kadını yerdi yerdi durdu.
şimdi de ağlıyormuş gelin! kardeşi ve kendi haklıymış. onu deyip övünüyor!
O hızlı yazmaktan hanımefendi. Bi şey de denilebilir. Bilinçli yazdım onu. Deyil diye bi kelime yok. Deyil ne ya.Bigsey gibi mi... şaka şaka trol yani
Konusma diliyle yazdım öyle yazsalar razıyım.burada herkese akıl veren çok insan ilkokul türkçesiyle konusuyor. çok tuhaf bence.Haklısınız, ama bi şey de bir şey olmalı.. :) deyil kadar olmasa da bu da sık yapılan yanlışlardan. Ayrıca alfabede "ğ" yok demiş hanımefendi ama hiç değilse "g" ile yazsalar ona da razıyım.
Teknik sebeplerden ötürü yazamıyorsanız kusura bakmayın:) bazen görüyorum sinirlerim zıplıyor. Ben de elime daha rahat geldiği için en klavye kullanıyorum.
Sizin takildiginiz yumusak g Benim telefon klaviyemde bile Yok Bunu da ögrenmis olun sonra da bazi e a lar da yollayinca karisabiliyor!!! Yumusak g Icin sinir olacagina yurt disi Klaviyesini ve Alphabet deyisikligini ögrenin
!!!! ünlem kullanmayı ne kadar seviyorsunuz!!! Ünlem kullanınca yazdıklarınız daha etkileyici olmuyor bilginize!!! Her neyse, o zaman geliştirseydiniz arkadaşım. sinir bozucu ve dile saygısızlık bilgisizlikten dolayı yanlış yazmak.Bilip bilmeden konusma! Yine önyargi yine birileri ezmeye calisma egosu!! Kelimeler yanlis olabilir dogru yazamiyor olabilirim! Ama inaninki Belki sizden daha cok Kitap okudum Belki sizden daha cok bilgi sahipiyimdir... Bilip bilmeden konusmayin! Yurtdisinda dogdum, büyüdüm Üniversitte hayatim da Yurt disinda gecirdim Belki Türkiye ye hayatimda 10 Kere geldim! Bilip bilmeden konusmyin hayatimda tüekce dersi bile almadim Ben ! Ama Üniversitte yi Iyi Bir sekilde bitirmis dünyayi gelmis olan Bir Insan olarak Benimle bu sekilde konusamazsiniz! Önce sorun hemen yargilamayin!!!!!
Şaka yaptım Kusura bakma yanlış anlasildiysamO hızlı yazmaktan hanımefendi. Bi şey de denilebilir. Bilinçli yazdım onu. Deyil diye bi kelime yok. Deyil ne ya.
:) sen kusura bakma iyi günler:)Şaka yaptım Kusura bakma yanlış anlasildiysam
Birde ben bi mesajı konu sahibi için yazdım size yazdım ama konu sahibi hakkında yazdım önemli olan ders almak diye yazdığım mesaji:) sen kusura bakma iyi günler:)
Konu Sahibi kardeşinin eski karisi için 15 günlük evlilikde hamile kalınca kardesimden değil diyordu... burda sürekli eski gelinle ilgili konu açıp hakkında kötü konusuyordu
Birgün kendi başına gelirse anlarEk olarak kadının nafaka ve tazminat taleplerini baltalamak için uğraştı durdu..
☺☺ doğruOnu da eski gelinden bilir
Kadin buraya geliyor uye oluyor
Kendi deyimiyle “derdi buyuk”
10 tane konu aciyor
10 konunun 10 tanesi de sozum ona kardesinin evliligiyle ilgili. Gelin kusurlu,sorunlu,onunla ilgili
Birkac defa da diyor ki “hanimlar hep mi erkekler hatali? Hic hatali kadin yok mu?”
Hatta ve hatta “bir kere de eslerinizi dinlemek lazim” diyor
Ben bu uyenin cok iyi kamufle olmus bir erkek oldugunu,konularda bahsedilen erkek kardesin bizzat kendisi oldugunu dusunuyorum. Veya kadin ama hastalik derecesinde kardesine ve onun hayatina 10 konu acacak kadar kafayi takan bir gorumce hanim oldugunu.
Bu site erkek uyeyi belli bir yere kadar tesbit edebilir. Kamufle olmak isteyen gayet de guzel olur yani. Beni arasalar misal ben erkeksem veririm anneme teli konustururum al sana kadin uyeyim. Cok da zor degil
Yok yaa elden gelen bir sey elbette
Yok yaa elden gelen bir sey elbettecok mu onemli ayrica burada erkek olsa nolur kadin olsa nolur diye bakiyorum olaya.
Cocuk insallah halaya benziyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?