Hakli ciktim

Konu neymiş ki..
konu sahibi takıntılı bir görümce.
işi gücü kardeşi ve eşiydi.
kardeşi evlendi, gelin hamile kaldı. 15 günlük evlilikte hamile kalınmaz diye kız başkasından yapmıştır diye söylenip durdu.
sonra kardeşimi boşuyor dedi. sonra evi terk etti dedi.
yani aklına geldikçe kadını yerdi yerdi durdu.
şimdi de ağlıyormuş gelin! kardeşi ve kendi haklıymış. onu deyip övünüyor!

Ay ne fena bir durum. Yazık olmuş insanlara. Konu sahibi mutlu olmuş belli ki.

Siz kıza aldır bebeği diye süleyen değil misiniz :) hani kardeşiniz evliliği için çabalıyodu yengeniz istese hemen barışıyodu ne ara evlendi nasıl da evliliğe düşkün bi erkek gözlerimiz yaşardı ailecek çıldırmışsınız işinin ehli profesyonel birinden terapi alın yeni yengeye de yazık olmasın

Son düzenleme:
Haklısınız, ama bi şey de bir şey olmalı.. :) deyil kadar olmasa da bu da sık yapılan yanlışlardan. Ayrıca alfabede "ğ" yok demiş hanımefendi ama hiç değilse "g" ile yazsalar ona da razıyım.
Konusma diliyle yazdım öyle yazsalar razıyım.burada herkese akıl veren çok insan ilkokul türkçesiyle konusuyor. çok tuhaf bence.

Sizin takildiginiz yumusak g Benim telefon klaviyemde bile Yok Bunu da ögrenmis olun sonra da bazi e a lar da yollayinca karisabiliyor!!! Yumusak g Icin sinir olacagina yurt disi Klaviyesini ve Alphabet deyisikligini ögrenin
Teknik sebeplerden ötürü yazamıyorsanız kusura bakmayın:) bazen görüyorum sinirlerim zıplıyor. Ben de elime daha rahat geldiği için en klavye kullanıyorum.
Ama kelimeler önemli yani :)

!!!! ünlem kullanmayı ne kadar seviyorsunuz!!! Ünlem kullanınca yazdıklarınız daha etkileyici olmuyor bilginize!!! Her neyse, o zaman geliştirseydiniz arkadaşım. sinir bozucu ve dile saygısızlık bilgisizlikten dolayı yanlış yazmak.

Konu Sahibi kardeşinin eski karisi için 15 günlük evlilikde hamile kalınca kardesimden değil diyordu... burda sürekli eski gelinle ilgili konu açıp hakkında kötü konusuyordu

Ek olarak kadının nafaka ve tazminat taleplerini baltalamak için uğraştı durdu..

niye eski gelinine kafaya taktiniz.. kardeşin evlenmiş bitmiş olmuş... daha ne suylemek istiyorsunuz ki...

Kadin buraya geliyor uye oluyor
Kendi deyimiyle “derdi buyuk”
10 tane konu aciyor
10 konunun 10 tanesi de sozum ona kardesinin evliligiyle ilgili. Gelin kusurlu,sorunlu,onunla ilgili
Birkac defa da diyor ki “hanimlar hep mi erkekler hatali? Hic hatali kadin yok mu?”
Hatta ve hatta “bir kere de eslerinizi dinlemek lazim” diyor
Ben bu uyenin cok iyi kamufle olmus bir erkek oldugunu,konularda bahsedilen erkek kardesin bizzat kendisi oldugunu dusunuyorum. Veya kadin ama hastalik derecesinde kardesine ve onun hayatina 10 konu acacak kadar kafayi takan bir gorumce hanim oldugunu.

Bu site erkek uyeyi belli bir yere kadar tesbit edebilir. Kamufle olmak isteyen gayet de guzel olur yani. Beni arasalar misal ben erkeksem veririm anneme teli konustururum al sana kadin uyeyim. Cok da zor degil

Bu üye için değil de ben burada bir kaç üyenin erkek olduğuna emin gibiyim neredeyse ama elden ne gelir dark?

E Esra210 yeğenin kardeşine benziyor mu bari? Kesin ona da bakmışsındır sen. Yaptın mı dna testini?

Yok yaa elden gelen bir sey elbette cok mu onemli ayrica burada erkek olsa nolur kadin olsa nolur diye bakiyorum olaya.

Cocuk insallah halaya benziyordur

Yok yaa elden gelen bir sey elbette cok mu onemli ayrica burada erkek olsa nolur kadin olsa nolur diye bakiyorum olaya.

Cocuk insallah halaya benziyordur

Erkek olunca biz burada çileden çıkıyoruz cinsiyetçi söylemlerden ötürü işte. Yoksa bana da bir götürüsü yok.

Ay deme öyle ya. Yazık yavruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…