Haklı mıyım Haksız mı?

Evden çıkıp tekrar kahvaltıya eve gelecek. Yarımşardan 1 saat yol. Değer mi?
Evet değer!
Peki ille de yapmalı mı?
Hayır...
Siz dolmuşa biner giderken o da kahvaltınızı hazırlar sizi karşılardı.
Bu her zaman böyle olmak durumunda değil elbette. Ben size ille de piremsessiniz demiyorum. Ama bu olandan hemen değersizlik hissine kapılmak, erkekler böyledir işte, diye çıkarımlar yapmak yersiz diyorum.
Nöbetten çıkıyorsunuz eyvallah ama bu da sizin işinizin bir parçası yani olağan bir durum.
Abartmışsınız gibi geldi bana.
Ki ben de kendimi nazlı bilirdim

Eee öyle olmadığını biliyorsanız arabayla vs aldirmazsak hacıya, başkana bağlıyorlar niye diyorsunuz? Ben de daha bilmiyorsunuz sandım.

Haklısın. Sinir bozucu bir durum olmuş

Şimdi arabayla yarım saat olan mesafe dolmuşla en az 1 saattir diye düşünüyorum. Genelde çok dolanıyorlar ve sürekli yolcu indir bindir derken 10 dk.lık yola 40 dk.da gidiyorsun. Nöbet çıkışı asla gözüm kesmez benim. Direkt evime gider vurur kafayı yatarım ben olsam. Zaten uykusuzluk gerginlik yapar, hiç gerek yok. Ama bu teklifini de beni önemsemiyor falan diye yorumlamayın, açıklama yapsanız zaten pişman olup gelir sizi almaya. Fazla takılıp anlam aramaya gerek yok.

Ne münasebet yük olmak, başa kakılması filan! İnsan sevdiği insana jest te yapar, bir yerden bir yere de bırakır ve eğer bunları başa kakacaksa zaten böyle bir insanla birlikteliği tercih etmem de önermem de. Her gün işe getirsin götürsün, 7/24 arabasıyla emrine amade olsun filan demiyorum. Gönlünden geçmiş de diliyle de ben gelir alırım seni demişse bir erkek, bu bir inceliktir. Biraz sonra vazgeçtim sen gel demesi lakaytlıktır, kabalıktır. Bunu sevgili değil eş de yapsa hatta arkadaş ta yapsa aynı şekilde algılarım. 15 yıldan fazla araba kullandım. Gerektiğinde ben sizi gelir alırım dediğim, evlerine bıraktığım sayısız eşim dostum misafirim olmuştur. Nöbetten çıktığında arabası serviste olan nişanlımı sabahın köründe sürpriz yaparak alıp evine bırakmışlığım vardır. Hiç birisi bana yük olmamıştır ve bugün görüşmediklerim de dahil olmak üzere hiç birinin lafını bile etmişliğim yoktur. Ve en önemlisi kimseye de ben seni alırım /bırakırım deyip biraz sonra vazgeçip sen gel ben vazgeçtim kabalığını yapmadım/yapmam. Hele ki bunu bir erkeğe kesinlikle yakıştırmam. Kahvaltı dediğiniz börekler mantılar açılacak bir süreç olmadığı gibi kendiliğinizden teklif ettiğiniz bir incelikten vaz geçmeniz hoş değildir, zarif değildir benim düşüncemde. Konu sahibi zaten beni anladı diye düşünüyorum

Araba ile yarım saat olan bir yer dolmuşla ne kadar sürer büyük şehirde tahmin edin. Dur kalk yapacak sürekli. Ben yaşadığım semti sevmememe rağmen işime yakın olduğu için oturuyorum hani ordan dem vuracaksanız. İki yılda toplasanız iki bilemedin üç kere bunu yapmak insanı ne kadar yorar??? Bizim kahvaltımız çok sade gerçekten 10 15 dk hazırlamak. İşimizin bir parçası nöbetler evet bakalım hayatımıza giren insan ne kadarına tahammül edebilir bunu göreceğiz.

Herkesin kendi görüşü farklı, hasta değilsem keyfim yerindeyse dolmuş taksi varsa kimseyi çağırmam.

Harfi harfine aynı düşüncedeyim.

Ne diyelim gönlünüze göre olsun.
Değersiz hissetmeyin ama bence, denyoluk etti deyin, düşünemedi deyin, almasa da olurdu falan deyin.
Mutluluklar

Herkesin kendi görüşü farklı, hasta değilsem keyfim yerindeyse dolmuş taksi varsa kimseyi çağırmam.
Elbette herkesin görüşü farklı. Siz benim görüşümü alıntılayarak yorum yaptığınız için açıkladım bunları. Ayrıca konu sahibi "gel beni al" çağrısında bulunmuş değil. Öyle olsa yorumum çok farklı olurdu zaten. Ayrıca Ben de kimseyi çağırmıyorum, taxi kullanıyorum arabam olmadığında. Hoş karşılamadığım konu teklifin karşıdan gelip sonrasında vaz geçmesi. Benim için bu konu hoş değil ve nezaketsizlik Bana da yapılsa hoş karşılamam başkasına da asla yapmam.

Değer vermemek değil de karşı tarafın ince düşünmemesi diyelim.Her kadın eşinin yada sevgilisinin onun yerine düşünmesini ister.Dusunulerek,söylenmeden yapılan her şey çok kıymetlidir.Yoksa mesele toplu taşımayla veya özel araçla ulaşım sağlamak değil.Kahvalti hazırlayacak kadar ince düşünceli bir adamın,size iş çıkışı supriz yaparak seni almaya geldim hadi bana kahvaltıya gidiyoruz demesini beklediniz sanırım.

O kadarını yapmayacağını biliyorum ama kendi teklif ettiği kahvaltı ve seni alayımı yan çizmesi beni irrite etti.

sevgili mi şoför mü?
yalancı yarim barış akarsu heralde.
Valla çok başka şeyler. Ben sürekli beni alsın bıraksın demiyorum. Nöbet çıkışıyım 45 dk bi saat dolmuşa bin gel derse denyoluk derim. KENDİ DAVET ETTİĞİ KAHVALTI İÇİN.

Valla çok başka şeyler. Ben sürekli beni alsın bıraksın demiyorum. Nöbet çıkışıyım 45 dk bi saat dolmuşa bin gel derse denyoluk derim. KENDİ DAVET ETTİĞİ KAHVALTI İÇİN.
hadi kahvaltı için anlarım da daha önce yaşadığınız olayda haksızsınız.

Valla babam o dediğiniz git geli yapar çocukları için. Bence bir sevgili de yapmalı. Önemsiyorsa koruma kollama iç güdüsü varsa yapmalı.

O kadarını yapmayacağını biliyorum ama kendi teklif ettiği kahvaltı ve seni alayımı yan çizmesi beni irrite etti.
Keşke açıkça belirtseydiniz.Teklif eden sensin neden fikrin değişti diye.Bu bir seferlik bir durumsa altında bir anlam aramazdim ama sürekli yapıyorsa yani gelip alacağım deyip sonra bahaneler uyduruyorsa bi dur derdim.Ya da deseydi ki kahvalti hazırladım seni almayı isterdim ama git gel çok zaman kaybederiz.Sen bana gelebilir misin?Böylece birlikte çok daha fazla vakit geçirebiliriz.

Sevgilinize kahvaltıya gitmeseydiniz evinize toplu taşımayla gitmeyecek miydiniz ? Bazen fazla mı şımarıklık yapıyoruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…