HAKLI MIYIM LÜTFEN YORUM YAPAR MISINIZ?

Bende bi aslan burcu var (burçlardan da hiç anlamam ama ) herşeyin en iyisi en güzeli en kalitelisi en pahalısı olacak, kendimize bakacaz, güzel kokacaz güzel görünecez. Başka ihtimal yok
O daha güzelmiş
Doğduğun ev kaderindir işte

Bu durumda haklısınız
Eşinizin hakkı yok bu şekilde sizin paranız üzerinden hesap yapmaya

Haklısın valla koluna bir bileklige bile laf yapacaksa ohoo ki parasini da sen ya da ortak ödeyeceksiniz gibi algıladım daha ne yani neyin lafını yapıyor kendinin alması lazım zaten bence ...

Bu konuda öyle olmamış ama kadınlar yatırım da yapıyorum diyerek istediklerini takıları alıyor bir şekilde ama erkeklerin öyle bir hakki hiç yok.

Eşimin saate ayrı bir düşkünlüğü var. İyi paralar veriyordu bu zamana kadar. En son yeni bir saat için birikim yapmam gerekiyor, onun için ayrı bir hesap açmam lazım dedi, güldük. Evliliğimizin başında biraz garip gelmişti, ailemdeki erkeklerde görmediğim için ama alıştım.. Başka ödemeler vs.varken gereksiz gelebilir ama normal zamanda insan kendine özel harcamalar yapmak istiyor yani. Bunu çok görmemiz lazım karşılıklı olarak.

demek ki adamın borç bittikten sonra başka bir planı vardı ,

100 /100 eminim

Saat deme saat deme erkeğin aksesuarı saattir, saate çok para harcanabilir dedim diye bozdurunca para etmezciler canıma okudu iki gün önce

u konuda öyle olmamış ama kadınlar yatırım da yapıyorum diyerek istediklerini takıları alıyor bir şekilde ama erkeklerin öyle bir hakki hiç yok.
Kadınlarımızın da yatırım adı haricinde kendine takı alamaması da ayrı üzücü valla
Ne diyeyim
Biz kendimiz yaptık herkes kendi yapsın yatırımını diyorum bu konuda
O yüzden kendine yapacağı büyük ölçüde yapmışsın
Burdan sonrasını harca gitsin

Eşiniz borcu kendi için yapmıyor ki birlikte yatırım yapıyorsunuz sonuçta.çalışıyormuşsunuz alabilirsiniz o da feragat ediyordur birçok şeyden

Allah aşkına, erkekler sizden habersiz 10000 tl harcasa kıyamet kopartilir..burada kac konu okuduk.erkek yapınca söylemeli,kadin söylememeli öyle mi? Nerede evlilik birliği?az bir para degil..
İyi de o parayı çöpe atmiyorsunuz.Kendi paranızı gidip ziynet aliyorsunuz niye kıyamet kopuyor.Ve üzgünüm kocasından izin almadan kendine birşey alan kadınlar var

Bende bi aslan burcu var (burçlardan da hiç anlamam ama ) herşeyin en iyisi en güzeli en kalitelisi en pahalısı olacak, kendimize bakacaz, güzel kokacaz güzel görünecez. Başka ihtimal yok

Ben inanmaya inanmaya inanır oldum burçlara, arada "Acaba la?" diyorum ahshs
Oğlum aslan ve babasının parfümlerine dadanmış durumda. Anaokuluna gitmeden önce mutlaka güzel bir koku seçiyor. Oysa çok salaş büyütüyorduk, denk gele giydiriyorduk rahat olsun amaan diye, ama seçer, reddeder oldu. Giyeceklerinin uyumuna bakar, ayakkabısı biraz toprak olsun siler, giyim, görünüm, koku çok seviyor. :))

Çocuk gelişiminin bir parçası mıdır bilemiyorum (ki ben hiç böyle bir çocuk değildim), kendine bi özenli artık. :)
Yoksa kızlara mı süsleniyor bilemedim ahshs

Saat deme saat deme erkeğin aksesuarı saattir, saate çok para harcanabilir dedim diye bozdurunca para etmezciler canıma okudu iki gün önce
Bir keresinde kuzenim, saat konusu açılınca eşimi örnek vermişti, güzel saatler takıyor, bir tanesi şu kadar diye, annemle babamın yüreğine iniyordu. konusu açılınca geçistiriyorum çünkü bozdurunca para etmeyen şeye o kadar para verilmez kafasında onlarda. Bazı insanlar hep böyle düşünmüş, düşünecek, değişmez bu.

Küçük bir benim kocamdan yetişiyor desene

Ama tavsiyem babasının parfümlerinden sıkmasına izin verme. Çok kimyasallı şeyler onlar. Bebek parfümleri var çok tatlış ve zararsız. Kendi seçsin alın bikaç tane. Hem kendinin olunca daha mutlu olur.

Anne babada anlarım, sıkıntı çekmiş, zorluk yaşamış birikime odaklı nesil onlar. Ama yeni nesilde anlamıyorum.

Her şeyi burçlara bağlamak tabi ki doğru değil ama ben inanıyorum bu burç işlerine. Ben eşim ve oğlum Akrep burcuyuz. Kızım farklı sadece. O da gerçekten içimizde en farklı olan Çok çakal hahaha

Bakayım onlara. Bilmiyordum ben bebek parfümü olduğunu, saol bilgi için.
Kesinlikle kendisi seçecek ve çok sevinecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…