- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
- Konu Sahibi booksmoney
-
O daha güzelmişBende bi aslan burcu var (burçlardan da hiç anlamam ama) herşeyin en iyisi en güzeli en kalitelisi en pahalısı olacak, kendimize bakacaz, güzel kokacaz güzel görünecez. Başka ihtimal yok
Bu durumda haklısınızHayır düğün borcumuz yoktu evlendiğimizde borçsuz evlendik her şeyi bütçemize göre yaptık aşırıya kaçmadık. Dediğim gibi evimiz var arabamız var ve kenarda paramızda var bunlara rağmen. Ki zaten asla kenardaki paraya dokunup almam kredi kartına taksitle almak istiyorum
Ay cimri olacağına bu model olsunBende bi aslan burcu var (burçlardan da hiç anlamam ama) herşeyin en iyisi en güzeli en kalitelisi en pahalısı olacak, kendimize bakacaz, güzel kokacaz güzel görünecez. Başka ihtimal yok
Haklısın valla koluna bir bileklige bile laf yapacaksa ohoo ki parasini da sen ya da ortak ödeyeceksiniz gibi algıladım daha ne yani neyin lafını yapıyor kendinin alması lazım zaten bence ...Eşimle neredeyse 2 senelik evliyiz bu zamana kadar yatırım yapıyoruz diye borca girdik ve 2 senedir kesinlikle kendimden kıstığımı hissettim. Borç bitince daha fazla borç istemediğimi hatta belki çocuk düşüneceğimizi ve masraflı olacağı için bu şekilde düşündüğümü söyledim. Daha sonra uzun zamandır beğendiğim bir bilekliği gösterdim yıl sonu borç bitince bunu almak istiyorum dedim.
Bana dediği şey 8 10 bin bir bilekliğe veremezmiş daha uygunu yok mu neden bu kadar para veriyormuşum vs.bir sürü laf etti ve akşamı küs olarak kapattık. Şimdi ben haksız mıyım hanımlar? 2 senedir borç ödüyorum sıkıntı yokta kendime bir bileklik alacağım dedim diye mi problem oluyor anlamıyorum demek ki erkeklere iyilik yaramıyor... Yani hiç mi bir şey istemeyeceğim ben ya da her istediğimde böyle kavga ederek mi alacağım gece gece düşünmekten uyuyamadım. Borcumuz olsa ve almak istesem haklı diyorum ama borç bittikten sonra almak istememe rağmen laf yapıyor.
Bu konuda öyle olmamış ama kadınlar yatırım da yapıyorum diyerek istediklerini takıları alıyor bir şekilde ama erkeklerin öyle bir hakki hiç yok.Ay iyi de o bi aksesuar değil ki
Sizinki yatırım
Konu sahibi beğendiği ve aksesuar olarak takmak istediği bir bilekliği almak istiyor
Zaten yatırımlarını yapmış bu çift
Sürekli yatırım yapmak zorunda niye olsunlar
Bileklik değil de pahalı çanta olsaydı ne yapacaktı
Bileklik olunca tamamen yatırım muamelesi görmüş güzelim bileklik
İkisinin ortası olsun bence yaAy cimri olacağına bu model olsun
Biz kendimiz yaptık herkes kendi yapsın yatırımını diyorum bu konudaDur canını sıkayım
Şimdi harcamayıp ilerde geline damada bırakacaksın
Bi de beğenmeyecekler
Saat deme saat demeBu konuda öyle olmamış ama kadınlar yatırım da yapıyorum diyerek istediklerini takıları alıyor bir şekilde ama erkeklerin öyle bir hakki hiç yok.
Eşimin saate ayrı bir düşkünlüğü var. İyi paralar veriyordu bu zamana kadar. En son yeni bir saat için birikim yapmam gerekiyor, onun için ayrı bir hesap açmam lazım dedi, güldük. Evliliğimizin başında biraz garip gelmişti, ailemdeki erkeklerde görmediğim için ama alıştım.. Başka ödemeler vs.varken gereksiz gelebilir ama normal zamanda insan kendine özel harcamalar yapmak istiyor yani. Bunu çok görmemiz lazım karşılıklı olarak.
Kadınlarımızın da yatırım adı haricinde kendine takı alamaması da ayrı üzücü vallau konuda öyle olmamış ama kadınlar yatırım da yapıyorum diyerek istediklerini takıları alıyor bir şekilde ama erkeklerin öyle bir hakki hiç yok.
O yüzden kendine yapacağı büyük ölçüde yapmışsınBiz kendimiz yaptık herkes kendi yapsın yatırımını diyorum bu konuda
İyi de o parayı çöpe atmiyorsunuz.Kendi paranızı gidip ziynet aliyorsunuz niye kıyamet kopuyor.Ve üzgünüm kocasından izin almadan kendine birşey alan kadınlar varAllah aşkına, erkekler sizden habersiz 10000 tl harcasa kıyamet kopartilir..burada kac konu okuduk.erkek yapınca söylemeli,kadin söylememeli öyle mi? Nerede evlilik birliği?az bir para degil..
Bende bi aslan burcu var (burçlardan da hiç anlamam ama) herşeyin en iyisi en güzeli en kalitelisi en pahalısı olacak, kendimize bakacaz, güzel kokacaz güzel görünecez. Başka ihtimal yok
Bir keresinde kuzenim, saat konusu açılınca eşimi örnek vermişti, güzel saatler takıyor, bir tanesi şu kadar diye, annemle babamın yüreğine iniyordu.Saat deme saat demeerkeğin aksesuarı saattir, saate çok para harcanabilir dedim diye bozdurunca para etmezciler canıma okudu iki gün önce
Bütçesine bakmadan 25 bin lira saate veren adamı korumadınız İnşallahSaat deme saat demeerkeğin aksesuarı saattir, saate çok para harcanabilir dedim diye bozdurunca para etmezciler canıma okudu iki gün önce
Küçük bir benim kocamdan yetişiyor deseneBen inanmaya inanmaya inanır oldum burçlara, arada "Acaba la?" diyorum ahshs
Oğlum aslan ve babasının parfümlerine dadanmış durumda. Anaokuluna gitmeden önce mutlaka güzel bir koku seçiyor. Oysa çok salaş büyütüyorduk, denk gele giydiriyorduk rahat olsun amaan diye, ama seçer, reddeder oldu. Giyeceklerinin uyumuna bakar, ayakkabısı biraz toprak olsun siler, giyim, görünüm, koku çok seviyor. :))
Çocuk gelişiminin bir parçası mıdır bilemiyorum (ki ben hiç böyle bir çocuk değildim), kendine bi özenli artık. :)
Yoksa kızlara mı süsleniyor bilemedim ahshs
Yooo gayet korudum. Her insanın hayatında bir kere de olsa kendine iyi bir saat ya da pahalı ama istediği bir şeyi alma hakkı olduğunu düşünüyorum.Bütçesine bakmadan 25 bin lira saate veren adamı korumadınız İnşallah
Anne babada anlarım, sıkıntı çekmiş, zorluk yaşamış birikime odaklı nesil onlar. Ama yeni nesilde anlamıyorum.Bir keresinde kuzenim, saat konusu açılınca eşimi örnek vermişti, güzel saatler takıyor, bir tanesi şu kadar diye, annemle babamın yüreğine iniyordu.konusu açılınca geçistiriyorum çünkü bozdurunca para etmeyen şeye o kadar para verilmez kafasında onlarda. Bazı insanlar hep böyle düşünmüş, düşünecek, değişmez bu.
Her şeyi burçlara bağlamak tabi ki doğru değil ama ben inanıyorum bu burç işlerine. Ben eşim ve oğlum Akrep burcuyuz. Kızım farklı sadece. O da gerçekten içimizde en farklı olanBen inanmaya inanmaya inanır oldum burçlara, arada "Acaba la?" diyorum ahshs
Oğlum aslan ve babasının parfümlerine dadanmış durumda. Anaokuluna gitmeden önce mutlaka güzel bir koku seçiyor. Oysa çok salaş büyütüyorduk, denk gele giydiriyorduk rahat olsun amaan diye, ama seçer, reddeder oldu. Giyeceklerinin uyumuna bakar, ayakkabısı biraz toprak olsun siler, giyim, görünüm, koku çok seviyor. :))
Çocuk gelişiminin bir parçası mıdır bilemiyorum (ki ben hiç böyle bir çocuk değildim), kendine bi özenli artık. :)
Yoksa kızlara mı süsleniyor bilemedim ahshs
Küçük bir benim kocamdan yetişiyor desene
Ama tavsiyem babasının parfümlerinden sıkmasına izin verme. Çok kimyasallı şeyler onlar. Bebek parfümleri var çok tatlış ve zararsız. Kendi seçsin alın bikaç tane. Hem kendinin olunca daha mutlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?