- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi booksmoney
-
Tatlı dillle de denedim ama alamazmışım öyle diyor yani ben çalıştığım halde almamam gerekiyormuş bunu bana hak görmüyor resmen 2 3 bine almalıymışım. Boşanan bir abisi var diyor ki aynı abimin karısı gibi inat ediyor dedi hatta annesine.
Annesi de dedi kadındır bu ister tabi böyle şeyleri imkanınız varsa alın dedi ki olacak imkanımız
Kız konu sahibi, bu mu on bin vereceğin bileklikkiroyum ama para bende bilekliği gibi. Sanki eltinin düğününe gitmişsin de 'benim de takım var' diyip bunu gibi cart sarı falan..bunu işte takamazsin,günlük takamazsin, nerede takacaksin ki? Genç güzel kadınsın. Daha zarif şeyler bul bence.
Şu tarz, daha zarif , daha modern genç işi seyler
Ay şaka yapıyorsunuz6 bin civarı şuan fiyatı
Bu olay kaynananizin kulağına neden gidiyor?Boşanan bir abisi var diyor ki aynı abimin karısı gibi inat ediyor dedi hatta annesine.
Annesi de dedi kadındır bu ister tabi böyle şeyleri imkanınız varsa alın dedi ki olacak imkanımız
Aranızda geçen muhabbeti neden annesine söylüyor, abisinin eski eşiyle kıyaslayıp, o kadını da alakasız bir şekilde cahil ediyor konuya?Tatlı dillle de denedim ama alamazmışım öyle diyor yani ben çalıştığım halde almamam gerekiyormuş bunu bana hak görmüyor resmen 2 3 bine almalıymışım. Boşanan bir abisi var diyor ki aynı abimin karısı gibi inat ediyor dedi hatta annesine.
Adamı kalpten göndereceksin bir günİşte bu kafada olursanız daha çok veto yersiniz
İnanın goccam şöyle baktı çantayı görünce;
Gshshdhdh
Bence ondan sorulmuyor. Hayat artık çok pahalı. Tek maaşla bir şeyler almak zor diye sorulmuştur diye düşünüyorum.baştan birkaç yorum okudum.
bozdurunca değeri düşer diyenler..
çalışıyor musun diyenler...
çalışmıyorsa ne olacak? evdeki işi komşular mı gelip yapıyor?
hala kadınların kadınlara çalışmıyorsan kendin için birşey isteme hakkın yok diye parmak sallıyor olması üzücü..
konu sahibesi haklısın.
2 yillik evlilikte araba ev altin dolar alınmış. Nefes almamissiniz hayatı yaşamamissiniz ki siz.
Çalışıyorsunuz,eve para getiriyorsunuz ve 10 binlik bilekliğin lafı ediliyor .
Sormayın bile alın takın.
Hayır ben örnek vermiştim istersen annene sor kadınlar böyle şeyleri ister diye o şekilde sordu yoksa asla söylemezAranızda geçen muhabbeti neden annesine söylüyor, abisinin eski eşiyle kıyaslayıp, o kadını da alakasız bir şekilde cahil ediyor konuya?
Ne saçma sapan bir "adam".
Laftan falan anlamaz bu kafada biri.
Kolay gelsin size.
Bence ondan sorulmuyor. Hayat artık çok pahalı. Tek maaşla bir şeyler almak zor diye sorulmuştur diye düşünüyorum.
O beni gömerAdamı kalpten göndereceksin bir gün
Ahaha aman ne yapsan müstehak sefan olsunO beni gömerkaygusuz herif.
Şu an ki fiyatı 6000 TL imiş, konu sahibi 10000 TL derken alacağı zaman ki fiyatından bahsetti sanırım. Eşi de daha uygununu alalım demiş, demek ki sorun aradaki fark, kaldı ki altın her zaman para bir ihtiyacı olduğunda satar ihtiyacını görür, cevabında yazan şeylerin ironi olduğunu düşünüyorum çünkü onların hiç birisini bırak aynı parasına, yarı parasına bile satamazsın .3-5 lira değil , on bin liralık bileklik , altin her ay üstüne yüz lira ekliyor,konu sahibinin almak isteidgi zaman gelene kadar o olur onbeş bin lira
Bence değmez ya, yazık günah. Hani robot süpürge istese, yurtdışına tatile gitmek istese, burnumu yaptiracam dese, foto makinası Alacam, PlayStation Alacam, iphonumu yenileyecem dese ödenir elbet. Ama bileklik çok fuzuli geldi bana da. Taksan , kaç gün takacan aynı takıyı,bayar bir yerde. Çalınması çok kolay, evde bir de onun derdine dusecen, Bozdursan para etmez... Ne bileyim, ben de 'ne gerek var' derdim heralde
Haksızsınız, elini hiç bir şeye sürmeden premses gibi yaşayanlardan olsaydınız o bileziği kapardınız. Siz niye çalışıp cabalayıp borca giriyosunuz? Harvurup harman savurmadığınız için, o bilekliği görür görmez almadığınız için haksızsınız.Eşimle neredeyse 2 senelik evliyiz bu zamana kadar yatırım yapıyoruz diye borca girdik ve 2 senedir kesinlikle kendimden kıstığımı hissettim. Borç bitince daha fazla borç istemediğimi hatta belki çocuk düşüneceğimizi ve masraflı olacağı için bu şekilde düşündüğümü söyledim. Daha sonra uzun zamandır beğendiğim bir bilekliği gösterdim yıl sonu borç bitince bunu almak istiyorum dedim.
Bana dediği şey 8 10 bin bir bilekliğe veremezmiş daha uygunu yok mu neden bu kadar para veriyormuşum vs.bir sürü laf etti ve akşamı küs olarak kapattık. Şimdi ben haksız mıyım hanımlar? 2 senedir borç ödüyorum sıkıntı yokta kendime bir bileklik alacağım dedim diye mi problem oluyor anlamıyorum demek ki erkeklere iyilik yaramıyor... Yani hiç mi bir şey istemeyeceğim ben ya da her istediğimde böyle kavga ederek mi alacağım gece gece düşünmekten uyuyamadım. Borcumuz olsa ve almak istesem haklı diyorum ama borç bittikten sonra almak istememe rağmen laf yapıyor.
Ben diğer sayfaları da okuyunca o yorumumu geri aldım kardelencimŞu an ki fiyatı 6000 TL imiş, konu sahibi 10000 TL derken alacağı zaman ki fiyatından bahsetti sanırım. Eşi de daha uygununu alalım demiş, demek ki sorun aradaki fark, kaldı ki altın her zaman para bir ihtiyacı olduğunda satar ihtiyacını görür, cevabında yazan şeylerin ironi olduğunu düşünüyorum çünkü onların hiç birisini bırak aynı parasına, yarı parasına bile satamazsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?