- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi booksmoney
-
Huyum kurusun kaşınıyorumAhaha aman ne yapsan müstehak sefan olsunnerelerdesin ayol sana yazamıyorum ne profil açık ne mesaj zaten karabatak gibi bir görünüp on kayboluyorsun
AaaKız konu sahibi, bu mu on bin vereceğin bileklikkiroyum ama para bende bilekliği gibi. Sanki eltinin düğününe gitmişsin de 'benim de takım var' diyip takmişsin gibi , cart sarı falan..bunu işte takamazsin,günlük takamazsin, nerede takacaksin ki? Genç güzel kadınsın. Daha zarif şeyler bul bence.
Eki Görüntüle 3019190
Şu tarz, daha zarif , daha modern genç işi seyler
Ahahah kaşındığın doğru bakHuyum kurusun kaşınıyorumkaşıyorlar sağ olsunlar. Eş deme bana cinnet geliyor.
Neden dahil ediyor,cunki diyor ki aklinca "boyle yapiyordu,eski gelin oldu"Aba altindan sopa gosteriyorAranızda geçen muhabbeti neden annesine söylüyor, abisinin eski eşiyle kıyaslayıp, o kadını da alakasız bir şekilde cahil ediyor konuya?
Ne saçma sapan bir "adam".
Laftan falan anlamaz bu kafada biri.
Kolay gelsin size.
Calismak kazanmak ne icin,once ihtiyaclarini,sonra da isteklerini yerine getirmek icin degil mi?Su zamanda sırf istiyorum diye bi bilekliğe o kadar para vermem yatirimlik bise değilse
Gecen ben aldim beğendiğim kolye ve bileziği 70 bin verdim ama bunu ihtiyacım olduğunda nakite çevireceğim paramı tl de tutmak yerine altında tutmayi tercih ettiğim için
Yani zarif altınlarını severim aslında. Benim attığım tarzda bir bilezik ofis elbisesinin yanına da takılır, şık mekanda da ,düğünlerde de takılır,hatta yıllar sonra kizina düğün hediyesi hatiralik da verilir.. konu sahibin paylaştığı gibi ata lira etrafı sarilan şeyler şıklıktan çok uzak, biraz görgüsüz insan işi gibi duruyorlar.AaayenGEnC senden beklenmeyen hareketler bunlar Valla bu bile çok altın altın ya Ben kibrit çöpü bilezikleri çok beğeniyorum mesela. Saatle takıyorum hoş oluyor. Böyle çok altın altın şeyler takmaya utanıyorum ben Sen de birikim seversin bak işçiliksiz
(Foto alıntıdır)
Guzelmis,ben bir de burusturulmus kagit gibi duranlari seviyorum,cuvaldan cikmis etek gibiKız konu sahibi, bu mu on bin vereceğin bileklikkiroyum ama para bende bilekliği gibi. Sanki eltinin düğününe gitmişsin de 'benim de takım var' diyip takmişsin gibi , cart sarı falan..bunu işte takamazsin,günlük takamazsin, nerede takacaksin ki? Genç güzel kadınsın. Daha zarif şeyler bul bence.
Eki Görüntüle 3019190
Şu tarz, daha zarif , daha modern genç işi seyler
eşinizde kendine 8-10 bin liralık bişey alıyorsa sıkıntı. o almayıp senin almamn rahatsız etmiş olabilirEvet o da benimle birlikte ödüyor ben ödemiyor demedim ki ya da borcumuz bittikten sonra onu alma bunu alma diye bunaltmadım ki o beni bunaltıyor
Borcumuz sabit ve birkaç aya bittiğinde maaşlarımız çok rahat kalıyor borç sabit olduğu içinde aynı zamanda kenara biraz dolar altın koyduk nesini anlamadınız?Ben anlamadım yatırım yapmak için borca girdik,2 senedir borç ödüyoruz demişsiniz sonrada kendimden kısıyorum,ileride çocuk olursa daha çok masraf olacağı için borç istemediğinizi yazmışsınız.
Ama bir bilekliğe 8-10 tl verebiliyorsunuz?
E hani birikim yapıyodunuz,borç kapatmaya çalışıyodunuz?
Ayrıca borca girerek birikim yapıldığınıda ilk kez duyuyorum.
Anlamadım ben yazdıklarınızdan hiç bir şey.
İnanın çok fazla altın meraklısın değilim bileziklerimi bile bozdurdum takmayacağım için. Fakat gördüm beğendim hoşuma gitti almak istedim aslında hiç tarzım değil normalde ama iş inada bindi artık o bileklik alınacak...Yani zarif altınlarını severim aslında. Benim attığım tarzda bir bilezik ofis elbisesinin yanına da takılır, şık mekanda da ,düğünlerde de takılır,hatta yıllar sonra kizina düğün hediyesi hatiralik da verilir.. konu sahibin paylaştığı gibi ata lira etrafı sarilan şeyler şıklıktan çok uzak, biraz görgüsüz insan işi gibi duruyorlar.
Benim yenigelin iş arkadaşım takardı hep o tarz şeyler, herkes dalga geçerdi. Hem arkasından gülünürdü hem de altınin bir anda deli gbi yükseldiği zamanlar,Aralık ayında falan her gün 'yarim saat öncekinden şu kadar daha degerlisin' esprisi yapılırdı, mobil kuyumcu falan derlerdi...
Ama tabii zevkler ve renkler paylaşılmaz:) demek ki onu sevenler de var ki üretiliyor, konu sahibi de demek ki onu beğenmiş. Birikim birikim nereye kadar , madem beğenmiş,alsın. Yarın bir gün o ederde arabanın ihtiyacı çıkar,kimse konu sahibine - konu sahibinin anasına vs danışmaz hemen alınır,taksit taksit ödenir. İş kadının isteğine gelince maşallah dağdaki kuş dahil olmuş konuya. Sırf bu yuzden bile alinir
Begeniyorsaniz alin takin,sefaniz olsun.6 bin civarı şuan fiyatı
O alip neresine takacakmis?eşinizde kendine 8-10 bin liralık bişey alıyorsa sıkıntı. o almayıp senin almamn rahatsız etmiş olabilir
Allahım cok sukur sağduyulu olgun kadınlarda var burda yangına korukle gitmeyenlerdesınız tebrik ederım.Güle güle oturun. Bileklik alınır alınmaz , onu eşinizle değerlendirmelisiniz. Dışarıdan ne söylense boş.
"Çalışıyorsun , istediğini alırsın " söylemine katılmıyorum.
Çünkü bu tavır aile de kopukluğa yol açıyor. Sonunda olay : senin paran benim parama dönüyor. Orada da aile kalmıyor maalesef.
Çünkü hem birikim yapmaktan hem de borca girmekten bahsetmişsiniz.Birikim yapmak için borca girildiğini ilk kez duydum.Borcumuz sabit ve birkaç aya bittiğinde maaşlarımız çok rahat kalıyor borç sabit olduğu içinde aynı zamanda kenara biraz dolar altın koyduk nesini anlamadınız?
Bosver al gitsin ya. Onceki sayfadaİnanın çok fazla altın meraklısın değilim bileziklerimi bile bozdurdum takmayacağım için. Fakat gördüm beğendim hoşuma gitti almak istedim aslında hiç tarzım değil normalde ama iş inada bindi artık o bileklik alınacak...
Şu cümlenin üzerine kuracağım tek cümle "avin gibi boşanalım o zaman, caaaanım birikiminin yarısını alıp gideyim de gör" olurdu. Bir de utanmadan şikayet ediyor öyle mi? Tam boğmalık model.Tatlı dillle de denedim ama alamazmışım öyle diyor yani ben çalıştığım halde almamam gerekiyormuş bunu bana hak görmüyor resmen 2 3 bine almalıymışım. Boşanan bir abisi var diyor ki aynı abimin karısı gibi inat ediyor dedi hatta annesine.
Annesi de dedi kadındır bu ister tabi böyle şeyleri imkanınız varsa alın dedi ki olacak imkanımız
Gelirimizi ortak bir şekilde herkes ne alıyorsa söylüyor zaten borcumuzu veriyor kalanı da değerlendiriyoruz bu şekilde ama bu mantıkla düşünüce haklısınız. Evet hem çalışıyorum hemde evde her işi yapıyorumBir bıleklıge 10 bin falan vermem
Çünkü takıya değer vermem belki ondan dolayı .
Peki hayat ev işlerinde de müşterek mi sizde, tıpkı maaşlarınızda olduğu gibi?
Bence sadece kısan sizsiniz
Eşiniz gayet devam ediyordur.
Eşimle aylık gelırımı paylaşmam. Canim isterse alırım
İstemezse almam. Kazancımla canim ne isterse onu yaparım.
Paylaşmamı isteyen insan şunları yapmak zorunda: ev işlerinde ve cocuk konusunda bana her türlü yardım etmeli. Öyle ufak şeylerden bahsetmiyorum
Bir kadının çocukta dahil evde yaptığı ne varsa yarı yarıya paylaştığı anda
Evet kazancım ortak olabilir işte o zaman.
Diğer türlüsü enayilik geliyor nedense bana
Oh ne ala memleket. Erkek sadece ise gitsin.
Kadın, hem ise gitsin hem çocukla ilgilensin
Hem geldiğinde yemek yapsın
Hem çamaşır ütü yapsın
Haftasonları temizlik günü olsun.
Ohhh ne güzel erkeğe hayat!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?