Haklı mıyım ?

Birseyler alirken
Esinizi kisitlarmisiniz? Iki defa alsammi diye sormus. Birde aramis sormak icin. Sizden cekiniyor galiba.

Zaten aldiktan Sonra aradigi ortya cikinca utanmis. Birde özür falan uzatmasaydiniz keske
Hayır hiç kısıtlamıyorum benden habersiz de alıyor bişey demiyorum alcak tabi niye kısıtlayım
Çekinme konusunu anlamıyorum bişey beğendiği zaman o sormadan önce ben al diyorum

Onu utandırmak istemedim hatta ilk yalan söylediğini anladıpım anda da aşkım diyerek konuştum rahat olsun diye
Ben olsam bin kere özür dilemiştim diyerek benden özür dilemesini de beklemedim sadece ben olsam kendimi haksız görürdüm demek istedim
Sonra yine ben konuştum hiç uzatmadım
Tabi hala ben yalan söylemedim haklıyım diyor ama olsun napıyım :)

Sessiz kalin kus gibi davranmayin. O konustukca sordukca cevap verin. Sessizlikte en guzel cevaptir. Elbet soracaktir. Bozuldugunuzu soylersiniz. Bundan sonrada gozlemlersiniz.
Sessiz kalırsam onunla konuşmuyorum diye bana küser

Hayır yanlış anlamışsınız aldıktan sonra aldım demedi alıyım mı diye sordu
Bir de bin kere özür dilemedi bir kere diledi o da hatasının olmadığını söyleyerek
Bence eşinizin yalanının ynında sizin de eşinizin ceplerini karıştırmanız sorun. Bunu normalleştirmemek lazım. Çok kontrolcü bir yapınız olduğunu düşünüyorum. Eşiniz de aldığı halde sizden çekinmiş sorma gereği duymuş tekrar tekrar. Çok büyütülecek bir yalan değil, ucunda şeytanlık yok sadece sizden korkuyor belli ki. Her yaptığı şeyi anlatamıyor.

Sessiz kalir derken siz konusma firsati yaratmayin diyorum. O sordukca konustukca cevap verin. Normal hayatiniza devam edin. Boyle tavir koyun yanasmayin.
Ne demek istediğinizi anlıyorum yanlış anlamadım ama ben normalde çok deli birisiyim evde yani konuşma fırsatı yaratmazsam benim o yalan için küstüğümü düşünürdü ve o da bana küserdi :)) (küsmeyi çok bilir de)

Ceplerini karıştırmam normalde sadece üzerini değiştirdiği zaman ortada bırakır bende katlayınca dökülmesin diye boşaltırım ceplerini

masum birşey bence suyunu çıkarmışsın

Yalan soylemis ama konu cok enteresan
Brnce ustune gitmeyin altinda yatan sebebe bakin mutlaka bi nedeni vardir bu kadar cekinmesinin

Bu kadar basit bir şey için yalan söylemesi insanın aklına "daha büyüklerini de söylemiştir de ben yakalayamamışımdır" fikrini sokuyor.

Bu kadar basit bir şey için yalan söylemesi insanın aklına "daha büyüklerini de söylemiştir de ben yakalayamamışımdır" fikrini sokuyor.
Aynen öyle gereksiz yere yalan söylüyorsa gerçekten zor durumda kaldığında neler söyler diyorum bazen.
Güvenimi boşa çıkarmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…