Haklı mıyım ?

Yani tamam konu farklı yerlere kaymış fakat böyle günlerde insan normal düşünemiyor ki normal davransın. Durumunuzu anlatın mutlaka anlayacaktır.
Hem emin olun yalnız değilsiniz..

Birkaç gündür kızım tuvalet eğitimine başladık. Ona sürekli güler yüzlü davranayım diye gerildim de gerildim. Dün gece "öneride bulunmak" gibi bir suç işlediği için eşime carladım sabah suratı asık diye bir daha kızdım ; bu sabah anneme küstüm yarın da kendisine kahvaltıya gideceğim

Abartmissin gibi geldi. Hastalık durumlarında anneler daha hassas babalar daha rahat oluyor. İlk fırsatta Eşiniz le barisin

Pişman oldum ama söylediğim şeyleri geŕi alamıyorum malesef moralim çok bozuk

İyi geceler
İyi geceler öncelikle çocuğunuza geçmiş olsun 2 çocuğuma da alerjik astım tanısı konulmuştu bizde çok kullandık hala da gerekince kullanırız... Sizin konuya gelince çocuk hasta iken anne baba olarak gergin olabiliyoruz hepimiz maalesef eşiniz size yüklenmek yerine kendi çocuk uyurken verebilirdi havayı çocuğunuza ve o sırada sizi bi tatlı dille uyarabilirdi. Eşiniz ilaç saatinin geçmemesi konusunda haklı fakat illa siz diye birşey yok. Ben çok bilirim oğlum bebekken ben uyuduğumda eşim yere yatıp salıncağı sallasın yada mama hazırlasın v.s çocuk ortak sorumluluktur. Ama cidden eşiniz hemen gönlünüzü almak istemiş ve siz fırsat vermeyip eşinizi kırmışsınız. Bence eşinizin yanına gidip kırdığınız için sizde onun gönlünü alın bende çocuk hastayken hassasım diyin sarılıp öpün eşinizi. Nacizane tavsiyem dinlersiniz umuyorum antibiyotik ve hava verilirken saatini geçirmemeniz tedavinin işe yaraması adına...

Sinirinizbozulmuş eşinize naz yapmışınız.

Beterin beteri varmis:)) Allah annelere sabır versin

Teşekkür ederim amin :) Bende düşününce konunun geliş noktaları benide güldürüyor kusura bakamıyorum:)))

Hastalık ve uykusuzluk sebebiyle sinirler gergin. Olur öyle şeyler yarın sabah güzel bir kahvaltıyla eşinizi yolcu edin unutur oda akşam ki tatsızlığı

Çok haklısınız fakat bir kaç kere uyurken denedik hemen uyanıyor ve uykusu bölündüğü için sabaha kadar uyumuyor çok hzuursuz oluyor bugünde erken yayınca uyanınca veririm dedim. Eşim konusuna gelince onda da çok haklısınız kalbini kırdım baya nasıl alacağımı bilmiyorum

oğlunuzun durumundan dolayı baya hassassınız ve bu durumu birazcık abartarak eşinize yansıtmışsınız. Bence gönlünü almalısınız.

Eşiniz sizi kırıp hemen gönlünüzü almak istemiş. Mesaj atmak yerine bir not yazıp başucuna koyun eğer uyuyorsa sizinde gergin ve yorgun olduğunuzu bubsebeple alıngan olduğunuzu izah edin. Yalnız itiraf edelim sıkışınca en büyük kozumuz çoğumuzun bu sen beni sevmiyorsun değiştin tarzı cümleler gayet etkili de oluyor üstelik ama sizin kullandığınız an yanlış bebişiniz çok küçük inşallah hemen iyileşir bu arada. İlacın saatinde de sizi suçlamasın canım tek sizin değil çocuk eminim eşiniz de bir daha size böyle bir eleştiride bulunmaz. Üzmeyin kendinizi uyuyorsa bir not yazıp sarılıp yatın

Öyle yapicam da kendisi boaz gururludur çok kötü şeyler söyledim onun acısında
Alın karşınıza. Annelik babaliktan farkli. Tırnağı kirilsa canimdan can gidiyor diyin . karşılıklı bu konuda birbirinize anlayışlı davranmak açısından güzel tatli dille konusun

Çok haklısınız hem mesajdansa not daha samimi sanki

Eşinin kırılacağı bir şey yok oğlunuz hasta anlayış göstersin ve suçlamasın Oğlunuz umarım hayırlısıyla iyileşir eşinize de çok kızıp kendinizi huzursuz etmeyin bence gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…