- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
-
Geçmiş olsun ama çocuktan size olan sevgisine nasıl geçtiniz anlayamadım.Kızlar bir haftadır oğlum hasta buhar veriyoruz ona bu gece erkenden uyudu günde 3 kere vermem gerekiyor bende uyuyor gece uyanınca veririm dedim eşimde dedi ki dikkat etmiyorsun böyle şeylere bi kere diyorsun bisey olmaz diyorsun ama oluyor her hafta hastaneyedeyiz dedi. Bende çok alındım ağladım zaten 1 haftadır oğlum çok hasta onunda üzüntüsü vardı 1 haftanın yorgunluğu uykusuzlugu falan derken sanırım ona patladı. Eşimde ağlama dedi geldi sarıldı ben seni üzmek istemedim gözlerimi sildi hadi uyuyalım dedi bende kendimi durduramadım ağlamaya devam ettim eşimde sinirlendi iyi o zaman sen aglamaya devam et belli dolmuşsun içini boşalt dedi bende sinirlendim artık beni sevmiyorsun değer vermiyorsun eskiden olsa saatlerce başımda beklerdin falan dedim oda böyle düşündüğüm için çok kırıldı bana gerçekten böylemi düşünüyorsun bunca yaptığım şeye rağmen dedi bende evet dedim ve odadan çıktım. Çok abarttigimin farkındayım bi an ona patladım ve bana gerçekten kırıldı sizce ne yapmalıyım ne demeliyim ona çok kötüyüm şuan
Haksız olduğumun farkındayım çok abarttım. Ve eşimde çok gururludur böyle tatlı söze falan kanmaz ne yapacagimi bilmiyorumEğer haksız olduğunuzu düşünüyorsanız; Gönlünü alın birazcık cilve hoş söz
Ha yok ben haklıyım diyorsanız, ne yaparsanız haklısınız :))))
Bende anlayamadım valla bi baktim konu çok saçma yerlere gidiyorGeçmiş olsun ama çocuktan size olan sevgisine nasıl geçtiniz anlayamadım.
Haksız olduğumun farkındayım çok abarttım. Ve eşimde çok gururludur böyle tatlı söze falan kanmaz ne yapacagimi bilmiyorum
Tesekkur ederim insallahhValla evlilikte gurur olur mu diyeceğim ama burdan okuduklarıma göre evet oluyoro zaman Allah yardımcınız olsun
Valla git kocana sarıl ne diyelim bu saatten sonra :)))Kızlar bir haftadır oğlum hasta buhar veriyoruz ona bu gece erkenden uyudu günde 3 kere vermem gerekiyor bende uyuyor gece uyanınca veririm dedim eşimde dedi ki dikkat etmiyorsun böyle şeylere bi kere diyorsun bisey olmaz diyorsun ama oluyor her hafta hastaneyedeyiz dedi. Bende çok alındım ağladım zaten 1 haftadır oğlum çok hasta onunda üzüntüsü vardı 1 haftanın yorgunluğu uykusuzlugu falan derken sanırım ona patladı. Eşimde ağlama dedi geldi sarıldı ben seni üzmek istemedim gözlerimi sildi hadi uyuyalım dedi bende kendimi durduramadım ağlamaya devam ettim eşimde sinirlendi iyi o zaman sen aglamaya devam et belli dolmuşsun içini boşalt dedi bende sinirlendim artık beni sevmiyorsun değer vermiyorsun eskiden olsa saatlerce başımda beklerdin falan dedim oda böyle düşündüğüm için çok kırıldı bana gerçekten böylemi düşünüyorsun bunca yaptığım şeye rağmen dedi bende evet dedim ve odadan çıktım. Çok abarttigimin farkındayım bi an ona patladım ve bana gerçekten kırıldı sizce ne yapmalıyım ne demeliyim ona çok kötüyüm şuan
Arkası dönük ve yastığa sarılıyor yerimi doldurdu bile bende oğluma sarılayım:))Valla git kocana sarıl ne diyelim bu saatten sonra :)))
Gelen uyanıyor denedik onu. Bende uykusu bölünüp huzursuz olmasın diye bekliyorum. Ve söylediklerinize kesinlikle katılıyorum fakat çocuktan direk bana olan sevgisine geçince biraz abarttığımı düşündümÇocuğum hastayken babası dahil söylenen her söze saçlarım diken diken cevap veririm.
O dikkat etseymiş madem verilecek saate, onun da çocuğu!
Ayrıca bir siz değil, tüm çocuklu aileler özellikle iki senedir hastanelerde.
İyileşmiyorlar, geçmiyor hastalıkları yaz kış demeden.
Çok geçmiş olsun, bu arada uyurken verebilirsiniz, maskeyi takmadan burnuna tutun yeterli.
Yok oğlana sarılma. Kocana arkasından sarıl gönlünü al. Abartmışsın benceArkası dönük ve yastığa sarılıyor yerimi doldurdu bile bende oğluma sarılayım:))
Aynen abarttigimin farkındayım ve o kadar ilgili bir baba bir es bunları ona soyledigim için utanıyorum bileYok oğlana sarılma. Kocana arkasından sarıl gönlünü al. Abartmışsın bence
Elbette abartmışsınız ama çocuğu 1 haftadır hasta olan bir kadın zaten son derece yıpranmış haldedir.Gelen uyanıyor denedik onu. Bende uykusu bölünüp huzursuz olmasın diye bekliyorum. Ve söylediklerinize kesinlikle katılıyorum fakat çocuktan direk bana olan sevgisine geçince biraz abarttığımı düşündüm
Aynen bu br haftadır çok perişan haldeyim yazın ortasında çok ağır bir grip geçiriyor ve daha çok küçük 7 aylık yanimda yardımcı olacak kimsede yok eşim 5ten sonra evde biraz bakıp ilgileniyor yemek temizlik vs yapana kadar ama sabah 6dan gece 1e kadr yine ben perişan oluyorumElbette abartmışsınız ama çocuğu 1 haftadır hasta olan bir kadın zaten son derece yıpranmış haldedir.
Bunu eşinizin tahmin etmesi gerekirdi.
Hastalıkla başetmek, tedirginlik bir yana; çocukların bu dönemde annelerine peygamber sabrı veriliyor herhalde Allah tarafından.
Durmayan, uyumayan, huzursuz, ağlayan, yemeyen, canı acıyan, 1 saniye annesine nefes aldırmayan çocukla yaşamak kolay mı?
O sebeple abartmışsınıx ama benim gözüm görmedi, en azından abartma lüksünüz var çünkü hayatınız durdu.
Kimse kusura bakmasın da, o muhteşem kocalar üst üste günde bölük pörçük toplan 4 saat uykuyla yaşasalar, zombi değil alev saçan ejderha olurlar.Aynen bu br haftadır çok perişan haldeyim yazın ortasında çok ağır bir grip geçiriyor ve daha çok küçük 7 aylık yanimda yardımcı olacak kimsede yok eşim 5ten sonra evde biraz bakıp ilgileniyor yemek temizlik vs yapana kadar ama sabah 6dan gece 1e kadr yine ben perişan oluyorum
Amin çok çok teşekkür ederim :)Kimse kusura bakmasın da, o muhteşem kocalar üst üste günde bölük pörçük toplan 4 saat uykuyla yaşasalar, zombi değil alev saçan ejderha olurlar.
Sizi gazlıyor gibi olmayayım ama, abartmışsanız da haklı görüyorum çünkü ben de yaşıyorum aynı durumu.
İnsanlıktan çıkmanın eşiğinde geçirilen günlerde, olumsuz herhangi bir cümleye aşırı tepki verilebilir, ne var ki bunda?
Ama uzatmayın, gidin sarılın.
Yarın sakin bir zaman anlatırsınız kendinizi, basıl yıprandığınızı.
Çok geçmiş olsun, daha minnacıkmış bebeğiniz.
Allah bebeğinize acil şifalar versin, size de güç kuvvet.
SMS atAynen abarttigimin farkındayım ve o kadar ilgili bir baba bir es bunları ona soyledigim için utanıyorum bile
Öyle yapicam sanırım yüzüne karşı içimi ve bir haftadır ne halde oldugumu net bir şekilde başka türlü anlatamamSMS at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?