- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
burda daha önce çok kez sizle dertlerimi paylaşmıştım, kayınvalidemlerle olan bi dargın bi barışık durum böyle giderken dün yine ipler koptu :/ kayınvalidemlerle aynı binadayız. çocuklar arası yapılan ayrıma üzülüyorum demiştim daha önce. şimdi gelelim konuya eltimle asla konusmuyorum, geçtiğimiz hafta sonu yine aşağıdalardı onlar bizde kapının önündeydik, çocuklarını eğlenilecek biyere götüreceklermiş oğlu oğluma onu söylüyor halamlar da gelecek diyor. neyse oğlumun önünde toplanıp gittiler, o da üzüldü haliyle, bende önümüzdeki hafta sonu da ben götürücem seni söz dedim. bu hafta sonuda beklediği için arkadasımın çocuğuyla oraya götürdük onları, eltimler 2 günde bi kayınvalidemlere yemeğe gelirler saatlerce otururlar, o çocuk da hep burdadır... annesi bi kez aç mı susuz mu demez, gideceklerinde aşağıdan oğluna seslenirler. oğlumla, eltimin oğlu arasında 1 yaş kadar yok bile ikiside çocuk yanii, geçtiğimiz gün çok hastayım yatıyorum oğluma kalkıp yemek hazırlayacak halim yok o derece kötüydüm kayınvalidem uğradı bende yatıyrum oğlum açtı kapıyı, annen nerde demiş geldi baktı bana kımıldayamıyorum bile, çok hastayım dedim, neyse göründü tam giderken oğlum da kuzenini sordu gelecekler mi diye, o da önce ses çıkartmdı sonra gelecekler dedi. oğlumda o zaman beni de gelince çağır babanne dedi. o gitti aradan bi müddet geçti, çocuk çıktı geldi yine oğlum kapıyı açtı, ben yine yatıyorum geldi burda oynadılar ettiler derken çocuk oğluma , baaak halam bana ne aldı dedi , oğluma halasının aldığı şeyi gösteriyor bende baktım halan oğluma neden almamış o zaman dedim gülümseyrek , o da okuma yazmayı yeni öğrendi elindeki telden whatsappdan hemen ona nie almadın die sordu. yanıt yok... ben de sinirlendim ama bişey demedim, asla çocuğa öfkelenmiyorum o da çocuk ama bu ilk değil, ne zaman buraya çıksa halam onu alıyor babannem bunu aldı diyo, oğlumda çocuk biri ssevinirken öbürü de mutsuz oluyor. neyse dün akşam kayınvalidem kapıya geldi bende güldüm kızın geldi m dedim o da evet dedi söyle öpücem onu dedim gülerek, çocuğa bişi aldığı zaman tembihlesinde gelip oğluma söylemesin iki liralık şey için boşuna üzülmesin oğlumda dedim. sonra oğlum halasının geldiğini duyunca aşağı inmek istedi bende misafir gelecek die hazırlık yapıyordum tamam in dedim. hafta sonu gittiğimiz yerin kitapçığını elinden zaten bırakmıyordu onu da almış indrdi, halasına göstermiş halası da ''anan götürdüğünü göstermek için mi gönderdi seni'' demişşş.... şok oldum oğlum yukarıı çıktı, böyle böyle dedi halam dedi , bende eşim gelince dedim konusucam , neyse aradım onu, sen benim zeka seviyemi bu kadar düşük mü görüyosun dedim benim gittğimi sen öğrensen ne öğrenmesen ne dedim, gittiğin her yeri haber vermeye çalışıyosun gibi geldi dedi ki ; ben onlarla bi araya bile gelmiyorum. ona tekrar dedim bişey aldığınız zaman çocuğu tembihleyinde oğluma gelip sölemesin de o da 3 kuruşluk şey için boşuna üzülmesin dedim. bu sefer de demez mi sen abimle yukarda ne konusuyosan oğlun geliyo anlatıyo, söylemiyo sanma dedi ... bende kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi arkasından konusmam ben alnım ak benim dedim. yani kızlar benim onların ailesinden bu zamana kadar bi çöp beklediğim olmadı oğlum için. ama tavırları beni çok üzdü. şimdide onunla hiç yoktan gerginlik yaşadım gerildim. kıskançlıkla alakası yok ama o duruma düşürdüler resmen.