sonuçta kendı parasıyla almış ne munasebet ? erkek dedıgın hazıra konmaz eger adamsaEşler arasında neden böyle mal mülk konuları sorun olur anlamam ikinizin arabasi olmayacak mı o araba kimin üstüne olduğu neden sorun ki?
Neden durduk yere kendi ustune yapmak istedi ki onceki arabayi sen kndi paranla alsin diye karismadi heralde simdi de boyle konulari acmasina hic gerek yoktuevlenmeden önce 4-5 sene çalışıp kendime masraf yapmayıp biriktirerek kendime araba almıştım.şimdi 4 aylık evliyim model değiştirme sebebiyle arabayı satıp yenisini alacağız.fakat eşim kendi üstüne olsun istiyor asla olmaz deyince de surat yaptı zaten evlilik sonrası alınmış olacak ortak sayılır niye hesap yapıyorsun dedibenim üstüme olması sorun değilmiş ağzımı aramış öyle diyor.oturduğumuz ev eşimin babasına ait bizim üstümüzde değil.sizce ne yapmalıyım???
Yeni modele geçeceklermis ya belkı üstüne para ekleyen esidir diye düşündüm ondan öyle dedim sonuçta ortak yaşam bu tarz şeyler para konuşmak bana göre değil ondan fikrimi söyledimsonuçta kendı parasıyla almış ne munasebet ? erkek dedıgın hazıra konmaz eger adamsa
hesap yapmakla sucluyosa, kendi neden boyle bi hesabin icine giriyo, hic lafini bie etmemesi lazimevlenmeden önce 4-5 sene çalışıp kendime masraf yapmayıp biriktirerek kendime araba almıştım.şimdi 4 aylık evliyim model değiştirme sebebiyle arabayı satıp yenisini alacağız.fakat eşim kendi üstüne olsun istiyor asla olmaz deyince de surat yaptı zaten evlilik sonrası alınmış olacak ortak sayılır niye hesap yapıyorsun dedibenim üstüme olması sorun değilmiş ağzımı aramış öyle diyor.oturduğumuz ev eşimin babasına ait bizim üstümüzde değil.sizce ne yapmalıyım???
evlenmeden önce 4-5 sene çalışıp kendime masraf yapmayıp biriktirerek kendime araba almıştım.şimdi 4 aylık evliyim model değiştirme sebebiyle arabayı satıp yenisini alacağız.fakat eşim kendi üstüne olsun istiyor asla olmaz deyince de surat yaptı zaten evlilik sonrası alınmış olacak ortak sayılır niye hesap yapıyorsun dedibenim üstüme olması sorun değilmiş ağzımı aramış öyle diyor.oturduğumuz ev eşimin babasına ait bizim üstümüzde değil.sizce ne yapmalıyım???
evlenmeden önce 4-5 sene çalışıp kendime masraf yapmayıp biriktirerek kendime araba almıştım.şimdi 4 aylık evliyim model değiştirme sebebiyle arabayı satıp yenisini alacağız.fakat eşim kendi üstüne olsun istiyor asla olmaz deyince de surat yaptı zaten evlilik sonrası alınmış olacak ortak sayılır niye hesap yapıyorsun dedibenim üstüme olması sorun değilmiş ağzımı aramış öyle diyor.oturduğumuz ev eşimin babasına ait bizim üstümüzde değil.sizce ne yapmalıyım???
kesinlikle doğru evi senin üstüne yapalım dedi uyanıklık olsa onu demezdi erkekleri anlamak zorben kendi üstüme yaptırdım ama asrın hatasıydı kasko trafık bayan ve genç kullanıcı olma sebebi ile çok yüksek çıktı
ayrıca erkekler için bu konu biraz hava meselesi
kendi üzerine olan araba onu onure edecektir
ev olsa sana yapardıda araba olunca erkeklerin ince noktası
arabam der jantım der 1.6motorum der
eşimin arabası demek istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?