Haksızmıyım? Siz ne yapardınız?

Cok basit sizin soylediklerinizi yapmak istemiyor kendince ben bildigimi okurum kafasinda sen ne dersen cocuk gibi ya aksini yapacak ya hic yapmayacak. Cocukla basbasa vakit gecirip kafasini doldurma kendine alistirma peşinde yani hic iyi niytli degil klasik cekemeyen kv

Biraz sinsi bir kayinvalideniz var galiba. İsi kavgaya dokmuyor asla ama ucundan ucundan fitilini atesliyor, siz de harlasaniz patlayacak sucu da size kalacak.
Ben boyle durumda kalsam sanirim acik olurdum. İstemiyor muyum? Soylerdim. Cirkin mi buldu, ogluna almak istedigi kizdan mi bahsetti? Sokardim lafi ki anlasin.

Yazının tamamını okumadan yazmak ist
Çocuklar söylenenlerin şaka olduğunu anlamaz, gerçek zanneder ve korkarlar. Birisi ‘gel benim çocuğum ol, seni bize götüreyim‘ dediğinde gerçekten götüreceğini düşünürler. Bence bu dikkat etmeniz gereken bir konu. Siz yokken çocuklarınıza garip şeyler söylüyorsa, evlerine yalnız göndermeyin ve yalnız dışarı çıkmalarına müsade etmeyin. Bu sizin en doğal hakkınız. Çocuklar küçük yaşta ise bence zaten böyle olmalı. Anne nereye, çocuk oraya. Sizin yaptığınız yemeği yedirmemesi, yapma dediğiniz yemeği yapması vs takılacak şeyler değil, kayınvalideniz belli ki inatçı bir tip. Sınırlarınızın aşılmasını istemediğiniz yerde bildiğinizi okuyun ve müdahaleye izin vermeyin. Ama çocuklarınızı kayınvalidenize bırakıp gittiğinizde pek bir söz hakkınız olmuyor.
Açıkçası ben oğluma kendim bakyrm neden bilyr mns kaynana olacak kadın evladıma bni kötü eder diye. Snin k.vde de neden her oraya gitmenizde çocugu alır dışarı çıkar. Acaba ağaç yaşken eğilir mantığıyla yavaştan çocuga annesini kötülüyor mu. Ayrıca da cucugun kaç yaşında bilmyrm ama anne ben sni atmayacağım demesi için bir alt yapıai olan konuşma olması lazım yani yalan söylemesi biraz zor gbi gelyr bna

Kayınvalidenizde de hata var elbette ama neden evden yemek taşıyorsunuz? Bana kırıcı geldi bu.
Yani kadına tuzsuz yapıyorsanız tuzsuz yap demek zor değil ya. Az çok yedirme tarzınızı söylerseniz yapar.
Torununa kendi pişirdiklerinden yedirmek istemiş. Ben doğal buluyorum bunu. Biz farklı şehirlerdeyiz. Kalmaya gittiğimizde acı biber, salça koyma sevmez diyorum ona göre pişiriyor mesela. Gayet mutlu oluyor babannesinşn yemeğini yedi diye. Böyle ufak mutlulukları almayın elinden yazık.

Back
X