- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bu adam seni neden cekiyor anlayan varsa beri gelsin homeostasCiddiyim, mutluluk vermiyorsun, hzuur zaten vermiyorsun varsa yoksa omir torpususun. Insan seninle mutlu olmak icin degil filmlerdeki aksiyonlu kavgali dovuslu iliskileri yasamak icin birlikte olur ancak, mutlu huzurla hayat isteyenler icin sakincalisin.
Ne kendinde huzur birakiyorsun ne de adamda cidden sen ne yapmaya calisiyorsun cozemedim ben??? Gercekten merak ediyorum surekli herifin her hareketinden anlam cikararak ya da adamin hareketlerinden kafayi yiyerek sen nasil bir hayat suruyorsun? Senin hayatin nasil mesela nisanli kovalamak disinda spor yapar misin, mesaj okumak disinda edebiyat okur musun, bu heriften baska deger verdigin insan var mi, isin gucun okulun var mi? Senin hakkinda hicbir sey bilmedigimi fark ettim, tum dunyan varsa yoksa bu adam zor olmuyor mu?
Adami da merak ediyorum. Ne tur bir insan, senin gibi mutlu etmeyen biriyle kavga dovus yasamayi kabul edip evlenmek ister ki?
Atarcan üyeDün nişanlımla buluşup yemek yedik ben sempozyumdaydım oda yüksek lisans için şehir dışındaydı illa görüşmek istediğini söyledi şartları zorlayıp buluştuk sonunun böyle biteceğini bilseydim gitmezdim,neyse konuşuyoduk şu sıralar biraz canı sıkkın hem maddi olarak hemde seminer vermesi gerekiyo ona hazırlanamıyorum bitürlü kafam dolu falan diye anlatıyodu, konuşurken bana konuşması biraz değişik geldi biraz ters gibiydi,bende o an sinirlendim hayırdır ne bu gıcıklık dedim oda gözlerini belertme insan içindeyiz dedi neyse kalktık mağazaları gezmeye başladık o bişeyler söylüyodu ben yüzüne bakmadım hiçbişeye cevap vermedim elimi tutmak istedi çektim,ben gidiyorum şurdan otobüse binicem dedim saçmalama lütfen bin arabaya dedi çevreye rezil olmayalım diye bindim lütfen beni metroya otobüse biyere bırak kendim gidicem dedim hayır dedi niye somurtuyosun bikerede sen alttan al biraz gerginim nolur sanki anlayışlı olsan kötü bişey demedimki dedi,ben yine cevap vermedim evin orda biyere geldik ben konuşmak istemediğimi söyledim kalktım ve hızlıca gittim arabaya bin lütfen diye bağırdı binmedim ve gittim,dün bunlar saat 9 gibi oldu ve o zamandan beri konuşmuyoruz oda kendini haklı görüyo belkide ama bende haklı görüyorum gözlerini belertme demesi beni kırdı.
Ya adam kotuyken destek olacagina bir de sen sorun çıkarmissin.. Boyle aile mi olunur, evli mi olunur?? Eş mi olunur? Uzattikca uzatmissin, canı sıkkın adama naz caz kapris, ne olduysa birden uste cikmissin.. Oy oy oy.. Insan kendini unutur orda sevdigine destek verir.. Adam cani sıkkın iken senin ustune gitmene ragmen kirilip ortami terketmiyo da, sen gozlerini belerttin adam bunu belirtti diye suclu oluyo.. Icim sisti gercekten..Dün nişanlımla buluşup yemek yedik ben sempozyumdaydım oda yüksek lisans için şehir dışındaydı illa görüşmek istediğini söyledi şartları zorlayıp buluştuk sonunun böyle biteceğini bilseydim gitmezdim,neyse konuşuyoduk şu sıralar biraz canı sıkkın hem maddi olarak hemde seminer vermesi gerekiyo ona hazırlanamıyorum bitürlü kafam dolu falan diye anlatıyodu, konuşurken bana konuşması biraz değişik geldi biraz ters gibiydi,bende o an sinirlendim hayırdır ne bu gıcıklık dedim oda gözlerini belertme insan içindeyiz dedi neyse kalktık mağazaları gezmeye başladık o bişeyler söylüyodu ben yüzüne bakmadım hiçbişeye cevap vermedim elimi tutmak istedi çektim,ben gidiyorum şurdan otobüse binicem dedim saçmalama lütfen bin arabaya dedi çevreye rezil olmayalım diye bindim lütfen beni metroya otobüse biyere bırak kendim gidicem dedim hayır dedi niye somurtuyosun bikerede sen alttan al biraz gerginim nolur sanki anlayışlı olsan kötü bişey demedimki dedi,ben yine cevap vermedim evin orda biyere geldik ben konuşmak istemediğimi söyledim kalktım ve hızlıca gittim arabaya bin lütfen diye bağırdı binmedim ve gittim,dün bunlar saat 9 gibi oldu ve o zamandan beri konuşmuyoruz oda kendini haklı görüyo belkide ama bende haklı görüyorum gözlerini belertme demesi beni kırdı.
Belertmek suç degil; belertme demek suc..Belertmeseydin sen de gözünü..
Ya adam kotuyken destek olacagina bir de sen sorun çıkarmissin.. Boyle aile mi olunur, evli mi olunur?? Eş mi olunur? Uzattikca uzatmissin, canı sıkkın adama naz caz kapris, ne olduysa birden uste cikmissin.. Oy oy oy.. Insan kendini unutur orda sevdigine destek verir.. Adam cani sıkkın iken senin ustune gitmene ragmen kirilip ortami terketmiyo da, sen gozlerini belerttin adam bunu belirtti diye suclu oluyo.. Icim sisti gercekten..
Haksiz oldugunun zerre farkinda degil ya hani bir de; gercekten cok aci bu..Guzel bi noktaya degindin canim.Homeostasi artik kirmak istiyorum izninizle. Artik gina geldi.
Dost aci soyler diyip dalicam, akillanirmi hic sanmam ama neyse.
@homeostas senden eş kesinlikle ve kesinlikle olmaz. Senin karakterin neden olmamis anlamadimki. Sen evlenme, bosuna masrad yapmasin aileler. Yakin zamanda yine bosanirsin sen. Davayi kendin acarsin hemde " beni kirdi" diye.
Sen evlilik muessesesini hic bi zaman anlamiycaksin. Tek cocukmusun sen? Zengin simarik ve her istedigini alan bi kiz profilin var bende hep.
" ben degismem kendimden biliyorum" diyor. Cok merak ediyorum hic normal ciftlere ozenmiyormu @homeostas?Haksiz oldugunun zerre farkinda degil ya hani bir de; gercekten cok aci bu..
Evet istemeye istemeye gittin. 'Israr etti sikistirdim isleri bulustuk" diyosun.Benimde huyum bu malesef kızdığım zaman ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmam bide diyoki yanına koşa koşa geldim güzel vakit geçiririz diye sanki ben istemeye istemeye geldim
Banlanmaya değmez kk daki bir kaç kişi için canımAa dur soruna cevap vermemisim.
Evet haksizsin.
Hadsizsin.
Sukursuzsun.
Yuzsuzsun.
Simariksin.
Daha sayiyimmi.
Bi onceki yazimi " gormedin/ gormuyceksin" var sayip tekrardan yaziyim.
Instadan " cakmakmelike1" diye arat.
Sevdigi erkek sehit dusen bi cesur kiz gor.
Belki birgun sende yanlis kalicaksin.. hic pisman olucakmisin acep su yaptiklrindan.
Eger o arkdasa baktiktan snra hala ben hakliyim diyosan ve degismeyi dusunmuyosan benle konusmada daha.
Zira yureksizsin demektir o vakit. Kalpsizsin..
Sana sosyal medyadada olsa " arkdasim"demeye utanirim.
bence ayrıl zaten ablaciğim34 haftalik hamileyim, esimin son bir aydir konferanslari vardi. inanilmaz gergindi, hala gergin. ustelik su an gorev geregi de yurt disindayiz, herkesten uzagiz. zaman zaman duygusalligim oluyor, agliyorum ve bana ac kez "karsimda aglama, git baska yerde agla illa aglayacaksan" dedi. bu durumda benim adami bosamam gerek.
sevgili @homeostas
hayat "ben agresifim, napim vs" diyerek gecmiyor. ozellikle evlilik kadinlarin fedakarligini gerektiren cok gurultu iceriyor. iliskinizin ve iletisiminizin selameti icin bir nebze daha az fevri olmanizi oneririm.
Recep ivedik filminde 'stabil salak' diyodu ben onu kullanıyorum cool değil ama bazen çok rahatlatıyoAyy bayılıyorum stabil kalın demene, bi yerde bende kullanıcam ama hep unutuyorum çok cool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?