Haksızmıyım

Cidden durup düşününce sevdiğin adam için üzülmüyor musun şu anda?
Nasıl kıydın söyler misin ?
Ben biraz önce sevgilime dondurma yiyorum dedim, ders çalışıyordu ben de istiyorum dedi. Şu kadarcık bir şeyde bile kıyamadım ona üzüldüm yazık keşke yanında olsam da ellerimle yedirsem dedim.
Sen hem iş hem diğer konularda stresi olan, zaten bunalımda olan bir adama nasıl kıydın?
Yaptıklarını bir düşün, şu an gerçekten hiç üzüntü duymuyor musun ?
İnsan ne için sever?
Sen üzgünken sevdiğinden destek görmek istemez misin? E peki o? O da şu an senin desteğini hissetmek istemez miydi?
Kendini yerine koy onun bir. Tüm işlerin ters gitmiş. Nişanlına sığınmak istemez miydin? Belli ki o da istemiş ama sen bir güzel ağzına etmişsin. Şu an vicdan azabı nasıl çekmiyorsun bu nasıl bir aşk anlamadım. Hala ondan telefon bekliyorsun.

Bir diğer şaşırdığım konu bu kadar utanmaz bir insan olman. Cidden hiç mi düşünmedim "ona çok kırıldım" yazarken. Hiç mi utanmadın. Yaptığın rezilliğe rağmen kırılmayı kendinde nasıl hak gördün.

Peki sen kırılmışken, o daha da kırılmış olamaz mı?

cherry, ben bu arkadaşın bir tür "proje " ya da "karakter"olduğuna inanıyorum artık.
yok eğer gerçekse, nişanlısını bilim adamlarının incelemesi gerekiyor.

Atarcan üye dayanılmaz çekilmez tavırların kaprislerin var ve bu adam mazoşist sanırsam.. nolur biraz alttan alsan adama gerginliğini unuttursan kafasını dağıtsan.. çok mu zor bunları yapmak.. sizin evliliğiniz nasıl olucak olursa nasıl yürüycek bilemedim ben.. ama az anlayışlı ol.. böyle üzüleceğinize 2niz de daha mutlu olursunuz hem adam bunca huysuzluğunla severken seni bi de öyle olsan ölüp biter sana herhalde..

Ya adam kotuyken destek olacagina bir de sen sorun çıkarmissin.. Boyle aile mi olunur, evli mi olunur?? Eş mi olunur? Uzattikca uzatmissin, canı sıkkın adama naz caz kapris, ne olduysa birden uste cikmissin.. Oy oy oy.. Insan kendini unutur orda sevdigine destek verir.. Adam cani sıkkın iken senin ustune gitmene ragmen kirilip ortami terketmiyo da, sen gozlerini belerttin adam bunu belirtti diye suclu oluyo.. Icim sisti gercekten..

Guzel bi noktaya degindin canim.Homeostasi artik kirmak istiyorum izninizle. Artik gina geldi.
Dost aci soyler diyip dalicam, akillanirmi hic sanmam ama neyse.
@homeostas senden eş kesinlikle ve kesinlikle olmaz. Senin karakterin neden olmamis anlamadimki. Sen evlenme, bosuna masrad yapmasin aileler. Yakin zamanda yine bosanirsin sen. Davayi kendin acarsin hemde " beni kirdi" diye.
Sen evlilik muessesesini hic bi zaman anlamiycaksin. Tek cocukmusun sen? Zengin simarik ve her istedigini alan bi kiz profilin var bende hep.

Haksiz oldugunun zerre farkinda degil ya hani bir de; gercekten cok aci bu..

Haksiz oldugunun zerre farkinda degil ya hani bir de; gercekten cok aci bu..
" ben degismem kendimden biliyorum" diyor. Cok merak ediyorum hic normal ciftlere ozenmiyormu @homeostas?
Hani su sevgiliyle luna parka gidip kahkahalar icinde arabalarla carpismak, gulucuklerle bogulan resimler, simsiki sarilmak, guzel sozcukler soylemek, evlenicegi gunu iple cekmek, cocuklarinin adini koymak...
Anlamiyorum nasil zevk aliyorki butun gun yuzunu asip "bereltme gozunu" dedi diye sikayet etmekten. Bunun neresi guzel?

Son care olarak seni bi insta kullanicisina yonlendiriyorum @homeostas bugun tesafuden tanistm instada bu gonlu guzel kizla. Ve bu cesur kiz 3 ay once sehit dusen sevdginin ardindan hayata tutunmaya calisiyor. Oyle bi zor biseyki. Sabahtan aksama kdr her aklima geldiginde gozlerimde yaslar akti. Sinava calisicam dedim okula gittim erkenden. Dayanamadim kendimi tuvalete kitledim hungur hungur agladim.
O kiz nelerini vermezdi o sehidimizin yaninda olabilmesi icin, canini verirdi o kiz canini...
Sense hala boyle ici bos,gereksiz, manasiz seyler icin keyfinizi bozun.
Kizimizin ismi "cakmakmelike1".
Kzin isminide orda burda paylasiyorum ama insallah yanlis anlamaz. Sadece bu guclu kzi herkes bilsin istiyorum.

Benimde huyum bu malesef kızdığım zaman ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmam bide diyoki yanına koşa koşa geldim güzel vakit geçiririz diye sanki ben istemeye istemeye geldim
Evet istemeye istemeye gittin. 'Israr etti sikistirdim isleri bulustuk" diyosun.

Aa dur soruna cevap vermemisim.
Evet haksizsin.
Hadsizsin.
Sukursuzsun.
Yuzsuzsun.
Simariksin.
Daha sayiyimmi.
Bi onceki yazimi " gormedin/ gormuyceksin" var sayip tekrardan yaziyim.
Instadan " cakmakmelike1" diye arat.
Sevdigi erkek sehit dusen bi cesur kiz gor.
Belki birgun sende yanlis kalicaksin.. hic pisman olucakmisin acep su yaptiklrindan.
Eger o arkdasa baktiktan snra hala ben hakliyim diyosan ve degismeyi dusunmuyosan benle konusmada daha.
Zira yureksizsin demektir o vakit. Kalpsizsin..
Sana sosyal medyadada olsa " arkdasim"demeye utanirim.

Haksızsınız. Ne o öyle mıy mıy mıy. Bir yere kadar tahammül edileceksiniz. Sonrası kaçınılmaz son. Siz dua edin de adamın tahammül sınırı evlendikten sonra değil de önce taşsın. Mahkeme mahkeme uğraşacağınıza en fazla yüzük atarsınız en azından. Sonunuz belli sizin. Bu bir ömür sürmez. Kimse sizi ömür boyu çekmez.

Banlanmaya değmez kk daki bir kaç kişi için canım kafaları komple değiştirmeleri lazım

bence ayrıl zaten ablaciğim

20 sayfa boyunca haksızsın yazdık ama bu sende neyi değiştiricek diğer konunda yine seni haksız buluruz başka konuda tekrar homeostas hiç durup Allah Allah bu kadınlar birlik olup niye bana haksızsın diyo her konumda diye düşünmüyo musun yoksa haksızsın lafini duymaktan zevk mi alıyosun oooh bu haftada haksız oldugumu duydum rahatladım rutuni mi bu

Şapkayı önüne koyup düşünme vakti gelmedi mi sencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…