Haksızmıyım

İlk defa böyle bir şey söyleyeceğim ama ben o adama acıyorum. Sen resmen ona tepki olarak doğmuş gibisin. Yine iyi çekiyor..

Sen insanın sinir sistemleriyle oynuyorsun. Sağlıklı bireyi sinir hastası yaparsın. Tamam seven insan katlanır falan anlarım da nereye kadar?

Yaptıklarımı anlamıyodum yapmycam o yüzden
Ben yaşadığım güzel günlerden pişman olmadığımı söylemek istedim boşansam bile bunların arkasındayım tamam mı
Tamam elifcim.
Güzel günlerin hepimiz arkasındayız da sen kötülerin arkasında değilsin tatlım.
Kendi hatalarının farkında değilsin daha.
Mutlu evlilik şöyle dursun.
Neyse bir sonraki yaratıcılık kokan konunda vaazıma devam ederim.
Hadi bye :)

Sanada sanada

Elif' cim dikkat ettim de sen bu -mi leri -de -da ları hep birleşik yazıyorsun. Yakışmıyor bir akademisyene, daha fazla özen bekliyorum ben şahsen. Sonuçta bir eğitimcisin değil mi ?

Son düzenleme:
Homeostas sana gelince, belli ki kendini haklı görüyorsun ve buna onay almak için konu açıyorsun. Ama arkadaşlar da demiş maalesef haksızsın. Nişanlın belirtmiş moralim bozuk diye ve sen ekstra çaba harcayıp ona destek olacağına surat asmışsın. En kısa zamanda bu yanlıştan dönmeni diliyorum yoksa evlendiğinizde çok mutsuz olacaksın.

Bu adam seni neden cekiyor anlayan varsa beri gelsin homeostas Ciddiyim, mutluluk vermiyorsun, hzuur zaten vermiyorsun varsa yoksa omir torpususun. Insan seninle mutlu olmak icin degil filmlerdeki aksiyonlu kavgali dovuslu iliskileri yasamak icin birlikte olur ancak, mutlu huzurla hayat isteyenler icin sakincalisin.

Ne kendinde huzur birakiyorsun ne de adamda cidden sen ne yapmaya calisiyorsun cozemedim ben??? Gercekten merak ediyorum surekli herifin her hareketinden anlam cikararak ya da adamin hareketlerinden kafayi yiyerek sen nasil bir hayat suruyorsun? Senin hayatin nasil mesela nisanli kovalamak disinda spor yapar misin, mesaj okumak disinda edebiyat okur musun, bu heriften baska deger verdigin insan var mi, isin gucun okulun var mi? Senin hakkinda hicbir sey bilmedigimi fark ettim, tum dunyan varsa yoksa bu adam zor olmuyor mu?

Adami da merak ediyorum. Ne tur bir insan, senin gibi mutlu etmeyen biriyle kavga dovus yasamayi kabul edip evlenmek ister ki?

Son düzenleme:

Aa bunlar bana da oluyodu zamaninda ama uzun zamandir olmuyo :) cnku ogrendim... susmayi ogrendim. Insanlarin bazen yapmak istemedikleri seyi gergin olduklarinda yaptiklarini ogrendim.. esim ne kadar sinirlensede 5 dk trip atip daha fazla uzatmadiginda yaptigim seyin sacmaligini ogrendim.
Gergin oldugunu sizde soyluyorsunuz.
Gergin oldugu halde size yapma gitme demiş. .... git te diyebilirdi. Bence uztmyn siz nisanlisiniz en guzel donemlerinz tadini cikarn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…