Haksızmıyım

Bi kayboldum olay olmuş,elifciğimin üzerine gitmeyin hanımlar :))) Bu arada beni tek haklı bulan elif ve başka bi arkadaşımız olmuş demekki suç bende ayrıca söylemediğim bişey daha var

Öyle demek istemediğinizi biliyorum ama "elif haklı buldu, demek ki haksızım" gibi olmuş

Ya benim bir arkadaşıma benziyorsunuz hanımlar.
Bundan dört sene önce biz sizin gibi sevgili değiliz büyük aşk yaşıyoruz diyorlardı. Aşk demelerinin sebebi de havada uçan tabaklar ve bardaklar, barlarda çıkan kavgalar, itişmeler, çocuğun duvara yumruk atması sonucu kırılan kol, kızın ağlayarak eve gittiği bir gün yaptığı trafik kazası sonucu bir ay hastanede kalması falan gibi huzursuzluklar, şiddetli geçimsizlikler.
Biz yazık ama saygısız bir ilişki diye üzülürken onlar da bize onlar aşk yaşamıyorlar yazık oysa biz amma fırtınalı bir aşk yaşıyoruz diye avunuyorlardı.
Neyse o fırtınalı aşk hala kavga dövüş devam ediyor. İnsan içine çıkmaya utandığımız için görüşmez olduk çift olarak. Bu arada onlar bir kaç kez boşanma eşiğine geldiler, biz yokken bir ayrılıklarında adam alkol komasına falan girmiş. Tüm bu manyaklıklar ve üzüntüler olabilir elbette kolay mı fırtınalı, filmlerden fırlamış bir aşk yaşıyorlar netice de Evlilik teklifi de ortalama altı ayda bir geliyor ama o arada bir fırtına bir kavga hoop başa inşallah evlenecekler fırtınadan sap çıkarlarsa
Komik geliyor bana insan gibi anlaşamayıp buna aşk maşk diyenler kusura bakmayın. Hırpalamadan da sevmek mümkün. İlla ki Elmayra gibi zavallı aşkı kucağında sıkarak öldürmeniz gerekmiyor

Burcu ne nişanlının en sabırlı burç boğa diye biliyorum ondan sordum , bu arada nişanlında sende haksızsın bence .

Canım benim sen bana hep destek oldun özelden veya konularımdan keşke şu kadarcık düşünebilsem ama o an olmuyo

Yapman gereken sadece 1 sn düşünmek ama onun yerine günlerce kuslugu tercih ediyorsun, hayatini boş yere üzüntüyle geçirmek yerine sadece 1 saniye düşün ve öyle hareket et canım çok daha mutlu bir ilişkin olacak inşallah :)

Aman sen espri yapma elif kendin kötü bir şaka gibisin zaten.
Evlendiğime pişman değilim demişsin homeostasa da son konunun başlığı "boşanıyoruz galiba" :)
Yaptıklarımı anlamıyodum yapmycam o yüzden
Ben yaşadığım güzel günlerden pişman olmadığımı söylemek istedim boşansam bile bunların arkasındayım tamam mı

İletişim konusunda sıkıntılı olduğumu biliyorum küsme huyumda doğru değil bunuda kabul ediyorum ama sadece teorik olarak biliyorum uygulamaya geçemiyorum

Sevgilin yada nişanlın her neyse onun için değil kendin için pratiğe geçmen lazım.
Böyle ömür mü geçer ya...
Çok sıkıcı. Çok yorucu.
İnsanın ömrü kısalır.
Sudan şeylerden gerilim kavga.
Hayat geçmez ya.
Hele evlilikte..
Eve girdiğinde en çok huzur arıyorsun çünkü

Adam sıkıntısını anlatırken hiddetlenmiş anlattığın kadarıyla sana değil hiddeti yaşadığı duruma. Senin çıkışın gereksiz olan. Ve sürdürmen

Adam senin kıskançlık triplerini, şımarıklıklarını o kadar çok alttan aldı ki biraz terslik görünce şaşırdın üste nasıl çıksam diye uğraştın. Ama bu sefer olmadı değil mi?
Sana bir gün sıkılacak dedik ve işte başladı.

Anlam veremedim. Nişanlın maddı sıkıntı da , ayrıca bıtırmesı gereken bir ödevi var ve tabi ki sıkılmış bunalmış. Sızınle gorusup dertlesmek istemiş. Siz ne diye terslediniz? Bence bu nişanlınızın size bi sınavı olmuş olsaydı, sınavdan kalmıştınız!

Nasıl kıyıyorsunuz anlamiyorum, hem maddi hem is konusunda sıkıntısı olan adamın ustune gidip sonrada arabalaraa binmemeler otobusle gitmek istemeler konusmamalar falan cok cocukca geldi bana. Daha nasil tahammul edebilir adam size.Bence konuyu fazla uzatmadan tatliya baglayin

Zaten sen bu adamla evlenmek istemiyorsun ki konularından biliyorum ben evlenmek istemiyorum diyorsun bırak adamda huzur bulsun ya huzur çok önemli yazık valla

Ben öyle bişey hiçbir zaman iddia etmedim muhteşem aşk harika aşk demedim ama mutluyum eğer bu söz banaysa cevap vermek istedim değilsede pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…