- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Valla zorluyolar beni yıldım:)Elif kendi konularında kavga ettiğin yeterli bide burda yorma kendini:)
Aman sen espri yapma elif kendin kötü bir şaka gibisin zaten.Sen dalganı geçmeye devam et yaptığım espriyi bile böyle yorumladınya pes
Bi kayboldum olay olmuş,elifciğimin üzerine gitmeyin hanımlar :))) Bu arada beni tek haklı bulan elif ve başka bi arkadaşımız olmuş demekki suç bende ayrıca söylemediğim bişey daha var
Hahah kıyamam:))Valla zorluyolar beni yıldım:)
Hahah kıyamam:))
Canım benim sen bana hep destek oldun özelden veya konularımdan keşke şu kadarcık düşünebilsem ama o an olmuyo
Yaptıklarımı anlamıyodum yapmycam o yüzdenAman sen espri yapma elif kendin kötü bir şaka gibisin zaten.
Evlendiğime pişman değilim demişsin homeostasa da son konunun başlığı "boşanıyoruz galiba" :)
İletişim konusunda sıkıntılı olduğumu biliyorum küsme huyumda doğru değil bunuda kabul ediyorum ama sadece teorik olarak biliyorum uygulamaya geçemiyorum
Herşey söyleyinde sevgime laf etmeyin
Ben elife sordum evliliğinden pişmanmısın cevabın önemli pişmansan bende evlenmicem dedim değilim dedi :)
Adam sıkıntısını anlatırken hiddetlenmiş anlattığın kadarıyla sana değil hiddeti yaşadığı duruma. Senin çıkışın gereksiz olan. Ve sürdürmenDün nişanlımla buluşup yemek yedik ben sempozyumdaydım oda yüksek lisans için şehir dışındaydı illa görüşmek istediğini söyledi şartları zorlayıp buluştuk sonunun böyle biteceğini bilseydim gitmezdim,neyse konuşuyoduk şu sıralar biraz canı sıkkın hem maddi olarak hemde seminer vermesi gerekiyo ona hazırlanamıyorum bitürlü kafam dolu falan diye anlatıyodu, konuşurken bana konuşması biraz değişik geldi biraz ters gibiydi,bende o an sinirlendim hayırdır ne bu gıcıklık dedim oda gözlerini belertme insan içindeyiz dedi neyse kalktık mağazaları gezmeye başladık o bişeyler söylüyodu ben yüzüne bakmadım hiçbişeye cevap vermedim elimi tutmak istedi çektim,ben gidiyorum şurdan otobüse binicem dedim saçmalama lütfen bin arabaya dedi çevreye rezil olmayalım diye bindim lütfen beni metroya otobüse biyere bırak kendim gidicem dedim hayır dedi niye somurtuyosun bikerede sen alttan al biraz gerginim nolur sanki anlayışlı olsan kötü bişey demedimki dedi,ben yine cevap vermedim evin orda biyere geldik ben konuşmak istemediğimi söyledim kalktım ve hızlıca gittim arabaya bin lütfen diye bağırdı binmedim ve gittim,dün bunlar saat 9 gibi oldu ve o zamandan beri konuşmuyoruz oda kendini haklı görüyo belkide ama bende haklı görüyorum gözlerini belertme demesi beni kırdı.
Anlam veremedim. Nişanlın maddı sıkıntı da , ayrıca bıtırmesı gereken bir ödevi var ve tabi ki sıkılmış bunalmış. Sızınle gorusup dertlesmek istemiş. Siz ne diye terslediniz? Bence bu nişanlınızın size bi sınavı olmuş olsaydı, sınavdan kalmıştınız!Dün nişanlımla buluşup yemek yedik ben sempozyumdaydım oda yüksek lisans için şehir dışındaydı illa görüşmek istediğini söyledi şartları zorlayıp buluştuk sonunun böyle biteceğini bilseydim gitmezdim,neyse konuşuyoduk şu sıralar biraz canı sıkkın hem maddi olarak hemde seminer vermesi gerekiyo ona hazırlanamıyorum bitürlü kafam dolu falan diye anlatıyodu, konuşurken bana konuşması biraz değişik geldi biraz ters gibiydi,bende o an sinirlendim hayırdır ne bu gıcıklık dedim oda gözlerini belertme insan içindeyiz dedi neyse kalktık mağazaları gezmeye başladık o bişeyler söylüyodu ben yüzüne bakmadım hiçbişeye cevap vermedim elimi tutmak istedi çektim,ben gidiyorum şurdan otobüse binicem dedim saçmalama lütfen bin arabaya dedi çevreye rezil olmayalım diye bindim lütfen beni metroya otobüse biyere bırak kendim gidicem dedim hayır dedi niye somurtuyosun bikerede sen alttan al biraz gerginim nolur sanki anlayışlı olsan kötü bişey demedimki dedi,ben yine cevap vermedim evin orda biyere geldik ben konuşmak istemediğimi söyledim kalktım ve hızlıca gittim arabaya bin lütfen diye bağırdı binmedim ve gittim,dün bunlar saat 9 gibi oldu ve o zamandan beri konuşmuyoruz oda kendini haklı görüyo belkide ama bende haklı görüyorum gözlerini belertme demesi beni kırdı.
Bi yerden sonra tahammul olmuyor onun adı... Usandı demek ki hallerinizdenEtmiyo bence etseydi arardı ve konuşmak isterdi asıl o zaman tahammül derdim
Ben öyle bişey hiçbir zaman iddia etmedim muhteşem aşk harika aşk demedim ama mutluyum eğer bu söz banaysa cevap vermek istedim değilsede pardonYa benim bir arkadaşıma benziyorsunuz hanımlar.
Bundan dört sene önce biz sizin gibi sevgili değiliz büyük aşk yaşıyoruz diyorlardı. Aşk demelerinin sebebi de havada uçan tabaklar ve bardaklar, barlarda çıkan kavgalar, itişmeler, çocuğun duvara yumruk atması sonucu kırılan kol, kızın ağlayarak eve gittiği bir gün yaptığı trafik kazası sonucu bir ay hastanede kalması falan gibi huzursuzluklar, şiddetli geçimsizlikler.
Biz yazık ama saygısız bir ilişki diye üzülürken onlar da bize onlar aşk yaşamıyorlar yazık oysa biz amma fırtınalı bir aşk yaşıyoruz diye avunuyorlardı.
Neyse o fırtınalı aşk hala kavga dövüş devam ediyor. İnsan içine çıkmaya utandığımız için görüşmez olduk çift olarak. Bu arada onlar bir kaç kez boşanma eşiğine geldiler, biz yokken bir ayrılıklarında adam alkol komasına falan girmiş. Tüm bu manyaklıklar ve üzüntüler olabilir elbette kolay mı fırtınalı, filmlerden fırlamış bir aşk yaşıyorlar netice deEvlilik teklifi de ortalama altı ayda bir geliyor ama o arada bir fırtına bir kavga hoop başa inşallah evlenecekler fırtınadan sap çıkarlarsa
Komik geliyor bana insan gibi anlaşamayıp buna aşk maşk diyenler kusura bakmayın. Hırpalamadan da sevmek mümkün. İlla ki Elmayra gibi zavallı aşkı kucağında sıkarak öldürmeniz gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?