- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Silik bir karakteri var galiba nisanlisinin.Bu adam seni neden cekiyor anlayan varsa beri gelsin homeostasCiddiyim, mutluluk vermiyorsun, hzuur zaten vermiyorsun varsa yoksa omir torpususun. Insan seninle mutlu olmak icin degil filmlerdeki aksiyonlu kavgali dovuslu iliskileri yasamak icin birlikte olur ancak, mutlu huzurla hayat isteyenler icin sakincalisin.
Ne kendinde huzur birakiyorsun ne de adamda cidden sen ne yapmaya calisiyorsun cozemedim ben??? Gercekten merak ediyorum surekli herifin her hareketinden anlam cikararak ya da adamin hareketlerinden kafayi yiyerek sen nasil bir hayat suruyorsun? Senin hayatin nasil mesela nisanli kovalamak disinda spor yapar misin, mesaj okumak disinda edebiyat okur musun, bu heriften baska deger verdigin insan var mi, isin gucun okulun var mi? Senin hakkinda hicbir sey bilmedigimi fark ettim, tum dunyan varsa yoksa bu adam zor olmuyor mu?
Adami da merak ediyorum. Ne tur bir insan, senin gibi mutlu etmeyen biriyle kavga dovus yasamayi kabul edip evlenmek ister ki?
Nasıl işime geliyorsa öyle yazıyorum sen benim yerime dikkat edersin zatenElif' cim dikkat ettim de sen bu -mi leri -de -da ları hep birleşik yazıyorsun. Yakışmıyor bir akademisyene, daha fazla özen bekliyorum ben şahsen. Sonuçta bir eğitimcisin değil mi ?
canım sana her zaman ılımlı yaklaştım akıl verdim çünkü azıcık da olsa eski hallerime benzettim kendimi ama sen de biraz bencillik olduğunu hissetmeye başladımEtmiyo bence etseydi arardı ve konuşmak isterdi asıl o zaman tahammül derdim
yine regl misin ?
en iyi yorum buydu beTeshis: Dunya sadece benim etrafimda donuyor premsesi sendromu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?