Haksızmıyım

Kaçıncı konun, yüzlerce defa haksızsın yazıldı sana @homeostas. Bu konuda da haksızsın. İnsan bazen bugün de benim canım sıkkın benim kahrım çekilsin diyor. Ama nişanlına bir kez bile böyle bir hak tanımayacaksın sen belli.

Belki inanmayacaksın ama bir insanın seviliyor olması onu dünyanın merkezine yerleştirmiyor. Bence senin sıkıntın nişanlın değil, ego sorunu. Evin tek kızı mısın, evinde prenses gibi mi büyütüldün bilmiyorum ama evlilik denen şey tek tarafın pohpohlanması ile yürütülmüyor, biraz düşün. Sen bu huylarını törpülemeden evlenirseniz cicim aylarınız bile olmaz bana kalırsa..

Akşamı yok yere sen zehretmişsin ikinize de. Bir zahmet özür dileyiver derim

Haksızsınız ve evlenmeye uygun değilsiniz. Bu nevrozlu halinizle prenses gelinliğinize uygun aksesuar olarak gördüğünüz adamla kol kola çıkıp hayalini kurduğunuz balodan en geç bir ay sonra adamı delirtirsiniz. En azından belirli bir olgunluğa ve psikolojik sıhhate ulaşmadan lütfen ama lütfen çocuk yapmayın. Dikkat çekmek için yaptığınız şeyleri de bence buraya değil profesyonel birine anlatın ki size ilaç ve terapi ile çözüm bulsun.

Silik bir karakteri var galiba nisanlisinin.

Kızlar umudunuZu kaybetmeyin
Hem elifin hemde bunun eşleri akıllanmaya başlamış çok şükür
Artık pabuç bırakmıyorlar
Biri boşanıyor diğerininki ise hala aramamış
Kendi araması gerekirken hala ondan bekliyor aramasını
Bu da ayrı bir yüzsüzlük

Etmiyo bence etseydi arardı ve konuşmak isterdi asıl o zaman tahammül derdim
canım sana her zaman ılımlı yaklaştım akıl verdim çünkü azıcık da olsa eski hallerime benzettim kendimi ama sen de biraz bencillik olduğunu hissetmeye başladım
bu zamana kadar hep o adım attı yanlış mıyım sen haksız da olsan
sen demiyor musuun regl zamanı huyunun değiştiğini herşeyi abarttığını nişanlın gık dedi mi hep anlayış gösterdi kırk yılın başı bir adamın canı sıkkınmış bu sefer sen alttan alsan ne olacak
benim eşim olsa böyle bişeyin üstüne beni asla aramaz aynı evin içinde yüzüme bile bakmaz zor zamanımda canım sıkkınken bi de sen üstüme geldin diye
araması gereken sensin
konuşup özür dilemesi gereken
ve em,n ol nişanlın sana tahammül ediyor
nişanlına tahammülsüz dersen günahını alırsın

zaten sana sinyal vermiş ki gergin olduğunu
tartışmadan sonra senle konuşurken; alttan almanı istediğini söylemiş
ve haklıda gergin taraf olduğunu söyleyen alttan almalı
ahh keşke benim eşim gelip benle konuşsun diye gözünün içine bakıyorum
nişanlının değerini bil konuşup sorun çözme odaklı

fazla naz, kapris aşık usandırırmış. bu kadar kaprisli olmayın lütfen. azıcık alttan alın bazen. adam belirtmiş nedenini. böyle yaparak onu daha çok üzmüşsünüz

devam edin bence boyle yapmaya. cunku erkeklerin gozunde kiymetli olan siz oluyorsunuz. boyle ota bka trip atan prenseslerden degerlisi yok. sadece kanli canli hakli oldugu ayan beyan ortada olan durumlarda tepki gosteren benim gibilerin hic bir degeri olmuyor erkeklerin gozunde. (dun basimdan gecen ve bu konuyu okurken gene sinirimi ziplatan olay uzerine yazilmistir bu yorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…