Haksızmıyım

Homeostas, biz demiştik ya adam senden bıkacak, yapma etme diye. Galiba başarıyorsun bunu, baksana artık surat asmalara başlamış haklı olarak. Bundan sonrasında ise, artık özür dileyip arkana koşmayacak, sen mesaj bekler hale geleceksin. Sonra o mesajlar da gelmemeye başlayacak. Sonra da Köprüden önce son çıkış diyorum, tut artık dilini nolur ya.

Bu arada valla ergen bir erkek kardeşim var, bir gün ben de görümce olacağım da annemin kıyamadığına, bir kız böyle çektirirse acayip bozulurum ya. Saçma sapan şeylerden trip atıp gönül alma falan beklemek, üfff çok yorucu ve adaletsiz gibi geldi.

haksizsini hepimiz bazen uzgun stresli olup bazen karsimizdaki insani sasirtabiliriz siz o an sakin ve onu anlamaya calissaydiniz gununuz gayet guzel gecerdi.

Hanımlar,

Bir şey dikkatiniZi çekti mi?
Ota b.ka "Kırıldım" diyip sevdiği -dikkatinizi çekerim sevdiği diyorum- adama eziyet eden @homeostas buradaki hakaretlere, eleştirilere ve kırıcı yorumlara kızmıyor, sinirlenmiyor hatta gayet sakin cevaplar veriyor.

Sonra sevmiyorsun o adamı diyince suçlu oluyoruz

ben bu ilişkinin gerçek olduğunu düşünmüyorum doğrusu bu arkadaş gerçek hayatta çekemediği ilgiyi burada çekmek için uğraşıyor, ha pozitif ha negatif yeter ki birileri onla ilgilensin. yoksa çocuk bile bu konularla haksız bulunacağını bilir.

Cidden şaka misin sen? Bu neyin kaprisi neyin artistligi? Sen sakin o zavallı adamla evlenme inan adamı da kendini de yakarsin. Aşk birliktelik bazen haksizken bile alttan almak demektir. Nasıl bencil bir kadinsin sen artık ben çıldırdım yahu

Cok doğru tespit

ya sen ne kadar şımarık bı kzsın ben acıkcası seni cekmem
şimdi karsı saldırıya gecme cunku mantıklı dusun
sureklı olay yaratıyosun olay cıkarıyosun
neden adam baska kıza ılgısı kaymasın ki
sende olan baskasında da yok mu guzellık sevgı saygı bunları baska kızda o cocuga verebilir ..
uzun zamandır yoktum bıraktıgımda senin konun vardı suan yine senin konun var
bu kadar kavga sevgiyi öldürür
ya bi gün bu nişan bitecek veya bosanacaksın kendını duzeltmezsen
**
dedıgım gıbı cevrede baska kızlardan farkın olmalı yoksa bı kalem bı rujla herkes güzel bu da tatlı dille oluyor
**
cocuğun canı sıkılmasının nedenını sordun mu
elini tut o arabaya bin konusmak ısteyınce yanında ol derdını dınle .. sana anlatmayacakta kime anlatcak bu cocuk derdini ?

ya zamanında nişanlısının zengın oldugunu soylemıstı acaba sonradan verılenler mi sımarttı merak edıyorum veya asırı ılgı
anacım bi bizlere dusmuyor boyle kaprıs yapacagımız kimsecikler ama sevgılı uyecanımız olayın suyunu cıkartmıs

Belertmeseydin sen de gözünü..
belertcem cunku suyunu cıkartmayı ben cok sevoromm osgomm yaa demiş galiba
hatta bi gününü daha zehir etcem ama yine sen benim nazımı cekceksin de demiş

yaptılarım yapacaklarımın talimatı der gibi gibi hele o cocuk ımzayı atsın daha ne olaylar ne olaylar

İlk evliliğimi bir öküzle yapmıştım @homeostas ama adamın kataktersizliği dışında benim de dağ gibi hatalarım vardı. Belki milyon kez kavga çıkardım, surat astım, kapris yaptım ve bunlar gerçekten milyon kez olunca adamın sevgi ve saygısı kalmadı bana. Sadece alışkanlığı kaldı. O zamanlar bana normal geliyordu bu hır gür ama değilmiş 30 dan sonra anladım. Bak ben şimdiki eşime bir kez olsun kapıyı yüzüm asık açmadım, kavgalı dahi olsak surat asmadım. İnan bunlar erkekler için önemli çünkü onlar bizim gibi karmaşık varlıklar değiller iki güler yüz yetiyor admalara.

Sana abla tavsiyesi ama nişanlının senden bıkacağo günler yakın. İnşallah o zaman çok üzülmezsin.

Yani o kadar gelişi güzel anlatmişsın ki .
Dedim sonunda savaş çıktı sanirim yada kanli bicakli oldunuz. Nişanlin seni istemiş buluşmak istemiş destek olucağina adama köstek olmuşsun hatta adamin morelini iyice bozmuşsun. Ve sen maddi ve manevi yönden zorda olduğunu bildigin halde yersiz trip yapmişsin. Ergenler gibi davranmişsin. Yazik çocuğa

Sabirsiz61 glysldnl bu tur hangi tarlanin mahsulu?

"Arabaya biiiyynnnnnn litfen"diye bağırırkene de kibarlıııı elinden bırakmamış birine nasssı gözlerini belerttin bre vicdansız!!

sempozyum?seminer? üniv.? yüksek lisans? ve filaş tv ye çıkmış klasik yurdum insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…