- 28 Ekim 2015
- 1.161
- 3.452
- 133
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Buluşmayı bu hale getiren sensin. Adam demiş ve biliyormussun sıkıntılı bir dönemde olduğunu gıcıklik cümlesini kurduğuna an günu zehir etmişsin.gerisi de gelmiş...Benimde huyum bu malesef kızdığım zaman ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmam bide diyoki yanına koşa koşa geldim güzel vakit geçiririz diye sanki ben istemeye istemeye geldim
size yazmıştım galiba. hamile hamile ağlayıp eşi git başka yerde agla diyen siz miydiniz?Anlayamadım, ben mi?
Değil hafif aşağılama ile birlikte yüzü başka yere çevirip gözleri umursamaz ve sen hep böylesin manasında full trip içerikli göz kapağını kapatıp açma ve gözü yukarı aşağı hareket etiirmeGöz belertme bu mu
inanmıyorum ya bu kadar olurduDeğil hafif aşağılama ile birlikte yüzü başka yere çevirip gözleri umursamaz ve sen hep böylesin manasında full trip içerikli göz kapağını kapatıp açma ve gözü yukarı aşağı hareket etiirme
Kahkaha attım TDK açıklaması gibi olmuş,ama bu kadar güzel açıklanır tebrik ederim :)Değil hafif aşağılama ile birlikte yüzü başka yere çevirip gözleri umursamaz ve sen hep böylesin manasında full trip içerikli göz kapağını kapatıp açma ve gözü yukarı aşağı hareket etiirme
ahaha hakkaten ya. dusundum de simdi adam hele bir evlensin, bak trip mrip cekiyor mu, git otede agla ya da ananin evinde agla diyebilir. o zaman burda actigi konular daha degisik olur zannederimAy homeostas...iyi yapion amannn irkek diil mi
anasini aglat
ama onunla evlenme..roller degisiyor cunku
size yazmıştım galiba. hamile hamile ağlayıp eşi git başka yerde agla diyen siz miydiniz?
yapici bir ornek vermek amaciyla yazdigim bir seydi bu. insanlarin gergin donemleri olabilir, taraflarin anlayisli olmasi elzemdir bir iliskiyi yurutebilmek icin. ben hamileyim, sen gerginsin diye kutuplasirsam evet yol sizin de onereceginiz uzere bosanmaya gider. bu mudur peki olmasi gereken?
size bir kisa ile ornek vereyim sevgilideliraporu ve sen de oku bu hikayeyi sevgili @homeostas
zamaninda cok uzun yillardir evliliklerini surduren bir yasli cift varmis. bir gun konu komsu toplanip bu tontonlarin evine gitmisler. sormuslar:
- nedir bu sir, bu kadar yildir nasil yuruttunuz?
amcacik, ornekle gostereyim demis ve teyzeye seslenmis:
- hanim kilerden karpuz getir.
teyzecik kilere inmis, elinde karpuzla donmus salona. amcacik demis ki yok bunu degil oburunu getir... bu sekilde teyzecik 3 - 5 kez daha gidip gelmis kilere... nihayetinde son gelen karpuz kesilmis, sifa ile yenilirken amca:
- bizim kilerde sadece tek bir karpuz olmasina ragmen hanim beni sizlere karsi refuze etmedi ve ben digerini getir dedikce ayni karpuzu aldi geldi... tevekkulle. iste iyi egliligin sirri budur. tevekkuldur, sahiplenmedir. sen ona, o sana...
demem su ki sevgilideliraporu
sevgi ve ask degildir iliskiyi evlilige, evliligi de yarina erdiren. karsilikli saygi ve sabirdir.
Belertmeseydin sen de gözünü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?