- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Hanımlar,
Bir şey dikkatiniZi çekti mi?
Ota b.ka "Kırıldım" diyip sevdiği -dikkatinizi çekerim sevdiği diyorum- adama eziyet eden @homeostas buradaki hakaretlere, eleştirilere ve kırıcı yorumlara kızmıyor, sinirlenmiyor hatta gayet sakin cevaplar veriyor.
Sonra sevmiyorsun o adamı diyince suçlu oluyoruz
Merak etme karsi saldiriya gecmez homeostas. Tarzi degl. Konu acar, haksiz oldugunu bi kez daha duyar, tam akillandi sanarsin yarin yine benzer konu " haksizmiyim?"ya sen ne kadar şımarık bı kzsın ben acıkcası seni cekmem
şimdi karsı saldırıya gecme cunku mantıklı dusun
sureklı olay yaratıyosun olay cıkarıyosun
neden adam baska kıza ılgısı kaymasın ki
sende olan baskasında da yok mu guzellık sevgı saygı bunları baska kızda o cocuga verebilir ..
uzun zamandır yoktum bıraktıgımda senin konun vardı suan yine senin konun var
bu kadar kavga sevgiyi öldürür
ya bi gün bu nişan bitecek veya bosanacaksın kendını duzeltmezsen
**
dedıgım gıbı cevrede baska kızlardan farkın olmalı yoksa bı kalem bı rujla herkes güzel bu da tatlı dille oluyor
**
cocuğun canı sıkılmasının nedenını sordun mu
elini tut o arabaya bin konusmak ısteyınce yanında ol derdını dınle .. sana anlatmayacakta kime anlatcak bu cocuk derdini ?
Haksizsin 25 de totem mi olur len
e o zaman düzgünce anlat. her konuna dön bak. nişanlıya edilecek işkenceler adlı roman çıkar senin konulardanBana hakaret etme hakkını size kim veriyor kurallarmı değişti forumda hayırdır?Kimse hiçkimse benim sevgime laf edemez,siz sanıyomusunuzki biz 30 günü böyle geçiriyoruz benim nişanlım mazoşistmi mutlu olmadığı yerde neden dursun neler yaptığımızı nasıl vakit geçirdiğimizi nerden biliyosunuz, şuraya açtığım konular dışında ne biliyosunuz size kim bu hakkı veriyor..Ben nişanlımı zaman zaman üzüyo olabilirim iki gündür beni aramadı demekki yeterince kırılmış ama kimse kalkıpta sen sevmiyosun diyemez sevmeyen insanlar evlilik hazırlıkları yapmazlar,hakaret edenler ve edecek olanlar lütfen konuma girmesin yeter artık
Bana hakaret etme hakkını size kim veriyor kurallarmı değişti forumda hayırdır?Kimse hiçkimse benim sevgime laf edemez,siz sanıyomusunuzki biz 30 günü böyle geçiriyoruz benim nişanlım mazoşistmi mutlu olmadığı yerde neden dursun neler yaptığımızı nasıl vakit geçirdiğimizi nerden biliyosunuz, şuraya açtığım konular dışında ne biliyosunuz size kim bu hakkı veriyor..Ben nişanlımı zaman zaman üzüyo olabilirim iki gündür beni aramadı demekki yeterince kırılmış ama kimse kalkıpta sen sevmiyosun diyemez sevmeyen insanlar evlilik hazırlıkları yapmazlar,hakaret edenler ve edecek olanlar lütfen konuma girmesin yeter artık
Hakaret edenler başka sevgime laf edenler başkaHerşey sevmekle olmuyor ki anlaşabilmek en önemlisi.
"Sen sevmiyorsun" diyenler hakaret etmiş olmuyor ayrıca.
Nişanlısınız sende nişanlın kadar anlayışlı sabırlı olmalısın yoksa evlenince herşeyde kapris yaparsan tavır alırsan bunaltırsın bıktırırsın adamı şimdi böyle diye hep böyle olacak değil.
Ben sadece derdimi paylaşıyorum şöyle mutluyuz böyle mutluyuz demiyorum o zamanda sanılıyoki bunlar hep kavga ediyoe o zaman düzgünce anlat. her konuna dön bak. nişanlıya edilecek işkenceler adlı roman çıkar senin konulardan
Sen ´ evlilik konusunda emin degilim´ diye konu acmamismiydin?Bana hakaret etme hakkını size kim veriyor kurallarmı değişti forumda hayırdır?Kimse hiçkimse benim sevgime laf edemez,siz sanıyomusunuzki biz 30 günü böyle geçiriyoruz benim nişanlım mazoşistmi mutlu olmadığı yerde neden dursun neler yaptığımızı nasıl vakit geçirdiğimizi nerden biliyosunuz, şuraya açtığım konular dışında ne biliyosunuz size kim bu hakkı veriyor..Ben nişanlımı zaman zaman üzüyo olabilirim iki gündür beni aramadı demekki yeterince kırılmış ama kimse kalkıpta sen sevmiyosun diyemez sevmeyen insanlar evlilik hazırlıkları yapmazlar,hakaret edenler ve edecek olanlar lütfen konuma girmesin yeter artık
Nişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo
İşte biz sana hep dedik. Naz kapris sürekli çekilebilen bir şey değil. Rüzgar ektin şimdi elinde fırtına var.Nişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo
canım arada konularına dek geliyorum ve çok abartıyorsun -seviyomusun nişanlını-sen ara o zamanNişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo
Anlam veremedigin bi sekilde..Nişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo
ne demişler fazla naz aşık usandırır. geçen konunda yazmıştım her olaydan sonra geleceğini sanma bıkacak adam diye. not: adam bıkmış. ara özür dile davranışların içinNişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo
size bu kadar tepki verilmesinin sebebi sürekli dertlerinizi anlatmanız değil küçücük minnacık bir olayı fevri çıkışlarınızla nişanlınızın burnundan getirmeniz sonra da ben haksız mıyım diye sormanız. bu bölümde insanlar derdini anlatan kişilerin yerine koyuyor bir şekilde kendisini ama sizinle empati kurabilmek çoğumuz için mümkün değil galiba. ben ilk kez bu konunuza yazdım zannediyorum ve gerçekten sizin sıkıntılarınız nişanlınızdan yada diğerlerinden değil sizden kaynaklandığını belki profesyonel bir yardımla daha sakin bir insan olacağınızı düşünüyorum. yanlış anlamayın siz derdinizi anlattınız bende size öneri olarak bunu sunuyorum.Ben sadece derdimi paylaşıyorum şöyle mutluyuz böyle mutluyuz demiyorum o zamanda sanılıyoki bunlar hep kavga ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?