Haksızmıyım

Gözlerini belertme demesi sizi çok kırmış
Siz de arabaya binmemişsiniz bende adam haklı

E yani haksızsınız tabi kide.Çok abartmışsınız ,adamın canı sıkkın olabilir,sizlik bir şey yok ki.
Ben böyle bir durumda olsaydım onu neşelendirmeye çalışırdım,moralini düzeltmeye uğraşırdım.İki tarafında zaman zaman böyle yapması gerekir.
Adama neden huzur vermiyorsunuz,en önemlisi huzur bence .Sizin yanınızda kendisini huzurlu,mutlu hissetsin.
Hemen ufacık sorunda da kaçmayın

Hic birimizede yazmamis. Bi kac yorumdan sonra haksiz oldugunu duymak koydu deseeeeeemmm, nerdeee.
Yine ayni tas yine ayni hamam.

Merak etme karsi saldiriya gecmez homeostas. Tarzi degl. Konu acar, haksiz oldugunu bi kez daha duyar, tam akillandi sanarsin yarin yine benzer konu " haksizmiyim?"

Adamın canı sıkkın senden ilgi alaka bekliyor sendeki tavırlar bi milyon.

Hak-sız-sın arkadaşım.

Resmen Çocuklaşmışsın kusura bakma.

Bana hakaret etme hakkını size kim veriyor kurallarmı değişti forumda hayırdır?Kimse hiçkimse benim sevgime laf edemez,siz sanıyomusunuzki biz 30 günü böyle geçiriyoruz benim nişanlım mazoşistmi mutlu olmadığı yerde neden dursun neler yaptığımızı nasıl vakit geçirdiğimizi nerden biliyosunuz, şuraya açtığım konular dışında ne biliyosunuz size kim bu hakkı veriyor..Ben nişanlımı zaman zaman üzüyo olabilirim iki gündür beni aramadı demekki yeterince kırılmış ama kimse kalkıpta sen sevmiyosun diyemez sevmeyen insanlar evlilik hazırlıkları yapmazlar,hakaret edenler ve edecek olanlar lütfen konuma girmesin yeter artık

e o zaman düzgünce anlat. her konuna dön bak. nişanlıya edilecek işkenceler adlı roman çıkar senin konulardan

Herşey sevmekle olmuyor ki anlaşabilmek en önemlisi.
"Sen sevmiyorsun" diyenler hakaret etmiş olmuyor ayrıca.
Nişanlısınız sende nişanlın kadar anlayışlı sabırlı olmalısın yoksa evlenince herşeyde kapris yaparsan tavır alırsan bunaltırsın bıktırırsın adamı şimdi böyle diye hep böyle olacak değil.

Hakaret edenler başka sevgime laf edenler başka

Karısını sevgilisini nişanlısını öldüren adamlar da çıkıp çok seviyodum diyo, sevgi yıkıcı boğucu olmazsa güzel

Senin anlamadığın evliliğin böyle olmayacağı, şu olay evlilik içinde olsa aynı evin içinde 2 gün belki daha fazla küs mü duracaktınız, kavuşma hali düzen telaşı bitince inan şimdiki kadar heyecanlı olmayacak bu kavgalar

Nişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo

Sen ´ evlilik konusunda emin degilim´ diye konu acmamismiydin?
Hmmm...
Homeostas sen burda ´haksizmiyim'diye actigin her konuda aynen su an senin gibi deliriyoruz.

Nişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo
İşte biz sana hep dedik. Naz kapris sürekli çekilebilen bir şey değil. Rüzgar ektin şimdi elinde fırtına var.
Araması gereken sensin zaten. Hatalı olan sensin. Haksız olduğun halde adamın aramasını bekleyerek bir hata daha yapıyorsun.
Sen mutsuz olacaksın homeotas.

canım arada konularına dek geliyorum ve çok abartıyorsun -seviyomusun nişanlını-sen ara o zaman

artı benim kocanın kadın versiyonu gibisin

Anlam veremedigin bi sekilde..
Hm, artik bezdirmis olmayasin nisanlini? Olabilirmi?
Oylesine sordum yoksa seyettigimden degil ya

ne demişler fazla naz aşık usandırır. geçen konunda yazmıştım her olaydan sonra geleceğini sanma bıkacak adam diye. not: adam bıkmış. ara özür dile davranışların için

Ben sadece derdimi paylaşıyorum şöyle mutluyuz böyle mutluyuz demiyorum o zamanda sanılıyoki bunlar hep kavga ediyo
size bu kadar tepki verilmesinin sebebi sürekli dertlerinizi anlatmanız değil küçücük minnacık bir olayı fevri çıkışlarınızla nişanlınızın burnundan getirmeniz sonra da ben haksız mıyım diye sormanız. bu bölümde insanlar derdini anlatan kişilerin yerine koyuyor bir şekilde kendisini ama sizinle empati kurabilmek çoğumuz için mümkün değil galiba. ben ilk kez bu konunuza yazdım zannediyorum ve gerçekten sizin sıkıntılarınız nişanlınızdan yada diğerlerinden değil sizden kaynaklandığını belki profesyonel bir yardımla daha sakin bir insan olacağınızı düşünüyorum. yanlış anlamayın siz derdinizi anlattınız bende size öneri olarak bunu sunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…