Haksızmıyım

Buda dogru sanki ya
Burada cok konu okudum. Esine yaomadigi hizmeti eden en çok destegi veren tabiri caizse sacini supurge yapan hanimlarin esleri tarafindan nasil ezildigini. Ne bileyim. Insanlik tuhaf. Birisi sevildigini ve kendisi icin hersey yapildigini goruncr hemen bir ustunlukler saglamaklar.
Genelde erkekler ezdigi icin. Arada bir bu turk vakka ciktigindada hakli olarak kizlar boyle davranma elinden kacacak diyorlar diyoruz yani ama bu konu sahibi erkegin pesinden kossa defalarca ozur dilese busefer aynisini adam yapacak. O yuzden yasasin kadinlar :)
Ben herzaman kadinlarin yanindayim.haklimi haksizmi konusina gelincem haksiz ama arkasindayim :)

Bende çok abarmadığı sürece arkasındayım erkeklere iyi davranmaya gelmiyo

geçen @homeostas elife salık veriyordu şimdi tam tersi

tey tey teyy...

Çocuk gibisin !ve haksızsın.

Bende çok abarmadığı sürece arkasındayım erkeklere iyi davranmaya gelmiyo
Yahu ben kendimdende biliyorum. Ben esime onceden askim soyle yapsakmi boyle davrandim zour dilerim vs dedikce baktim degisiyor. Simdi haksizsamda hakliymis gibi davraniyorum o ozur diliyor ama sunu belirteyim cok sinirli hakimde bile asla ama asla rencide etmeden soylerim soyelecegimi. Rencide edecek onuruna dokanacak hic birsey soylemem. Esim bana sesini yuseltmez bende yukseltmem.
Ama yinede tavirlarda degisiklik oluyor miymiy ettigimiz surece. Biraz diri oldunmu oda sana uyuyor. Bende varim diyeceksin iliskide.
Ama abartmadan tabi. Bide kızların bazi yorumlarini okudum hakilar. Her koca ayni degil. Herkese kendi kocalarimiza gore davranabilecegimiz gibi yorum yapiyoruz bazen hangi nik yazmisti bilmiyorum ama hakli.
Nikleri hic bilmiyorum zaten :) okumuyorum yorumlara bakiyorum sadece

Sen dalganı geçmeye devam et yaptığım espriyi bile böyle yorumladınya pes

Kusura bakmayın ama mutlu bir kadın, mutlu evliliği olan bir kadın sabah öğle akşam konu açmaz.
Ama yine kendinizi kandıracağınız için, görmezden geleceğiniz için fazla da bir şey yazmayacağım.
Sadece asla sizin gibi bir ilişkimin ve evliliğimin olmasını istemezdim. Eminim burada okuyan herkes de hemfkirdir. Normal ilişkiniz yokken o da ben de mutluyum pozları kesmeyin lütfen. Kendinizi kandırırsınız ama burada okuyanlar kanmaz.

ya biraz basit geldi bana siz alttan alin nolur ki adamin semineri var stresli ayrica cok da uzatmissiniz bunu. evlilik zor olur boyle kucucuk seyleri uzatirsaniz bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…