- Konu Sahibi homesweethome3
-
Burada cok konu okudum. Esine yaomadigi hizmeti eden en çok destegi veren tabiri caizse sacini supurge yapan hanimlarin esleri tarafindan nasil ezildigini. Ne bileyim. Insanlik tuhaf. Birisi sevildigini ve kendisi icin hersey yapildigini goruncr hemen bir ustunlukler saglamaklar.Buda dogru sanki ya
Oda pişman değil merak etme
Benim sonumun bişey olduğu yok ki
Bende çok abarmadığı sürece arkasındayım erkeklere iyi davranmaya gelmiyoBurada cok konu okudum. Esine yaomadigi hizmeti eden en çok destegi veren tabiri caizse sacini supurge yapan hanimlarin esleri tarafindan nasil ezildigini. Ne bileyim. Insanlik tuhaf. Birisi sevildigini ve kendisi icin hersey yapildigini goruncr hemen bir ustunlukler saglamaklar.
Genelde erkekler ezdigi icin. Arada bir bu turk vakka ciktigindada hakli olarak kizlar boyle davranma elinden kacacak diyorlar diyoruz yani ama bu konu sahibi erkegin pesinden kossa defalarca ozur dilese busefer aynisini adam yapacak. O yuzden yasasin kadinlar :)
Ben herzaman kadinlarin yanindayim.haklimi haksizmi konusina gelincem haksiz ama arkasindayim :)
Bencede abartmışsın homeastas yani bağırdı mı gözlerini belertme derken bağırmadıysa çok da sorun etme sinirli olabilir gergin olabilir kendi sorunları varmış işte keske bu ne gıcıklık demeseydin hiç
Evet elifcim hepimizin hayallerini süsleyen bir evliliğin var. Gıptayla bakıyoruz sana ve kocana :)Benim sonumun bişey olduğu yok ki
Oldun oldun.Ay meşhur oldum:))
Dün nişanlımla buluşup yemek yedik ben sempozyumdaydım oda yüksek lisans için şehir dışındaydı illa görüşmek istediğini söyledi şartları zorlayıp buluştuk sonunun böyle biteceğini bilseydim gitmezdim,neyse konuşuyoduk şu sıralar biraz canı sıkkın hem maddi olarak hemde seminer vermesi gerekiyo ona hazırlanamıyorum bitürlü kafam dolu falan diye anlatıyodu, konuşurken bana konuşması biraz değişik geldi biraz ters gibiydi,bende o an sinirlendim hayırdır ne bu gıcıklık dedim oda gözlerini belertme insan içindeyiz dedi neyse kalktık mağazaları gezmeye başladık o bişeyler söylüyodu ben yüzüne bakmadım hiçbişeye cevap vermedim elimi tutmak istedi çektim,ben gidiyorum şurdan otobüse binicem dedim saçmalama lütfen bin arabaya dedi çevreye rezil olmayalım diye bindim lütfen beni metroya otobüse biyere bırak kendim gidicem dedim hayır dedi niye somurtuyosun bikerede sen alttan al biraz gerginim nolur sanki anlayışlı olsan kötü bişey demedimki dedi,ben yine cevap vermedim evin orda biyere geldik ben konuşmak istemediğimi söyledim kalktım ve hızlıca gittim arabaya bin lütfen diye bağırdı binmedim ve gittim,dün bunlar saat 9 gibi oldu ve o zamandan beri konuşmuyoruz oda kendini haklı görüyo belkide ama bende haklı görüyorum gözlerini belertme demesi beni kırdı.
Yahu ben kendimdende biliyorum. Ben esime onceden askim soyle yapsakmi boyle davrandim zour dilerim vs dedikce baktim degisiyor. Simdi haksizsamda hakliymis gibi davraniyorum o ozur diliyor ama sunu belirteyim cok sinirli hakimde bile asla ama asla rencide etmeden soylerim soyelecegimi. Rencide edecek onuruna dokanacak hic birsey soylemem. Esim bana sesini yuseltmez bende yukseltmem.Bende çok abarmadığı sürece arkasındayım erkeklere iyi davranmaya gelmiyo
E aynılar çünkü :)
Homeostas'ın konularını seviyorum.
Forumda herkes nadiren bu kadar hemfikir oluyor. Forumca ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliği homeostas konularında yaşıyoruz. Bir de genelde elif'in konularında.
Sen dalganı geçmeye devam et yaptığım espriyi bile böyle yorumladınya pesEvet elifcim hepimizin hayallerini süsleyen bir evliliğin var. Gıptayla bakıyoruz sana ve kocana :)
Oldun oldun.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Ajdar da meşhur nihayetinde
Bende çoğu kez kabul ettim ama elimde olmadığınıda belirttimSen dalganı geçmeye devam et yaptığım espriyi bile böyle yorumladınya pes
Sen dalganı geçmeye devam et yaptığım espriyi bile böyle yorumladınya pes
Bende çoğu kez kabul ettim ama elimde olmadığınıda belirttim
Elif'cim polemiğe girip ban yemek istemiyorum :)Pişman olup olmamasıyla bu durumun alakası yok ki
ya biraz basit geldi bana siz alttan alin nolur ki adamin semineri var stresli ayrica cok da uzatmissiniz bunu. evlilik zor olur boyle kucucuk seyleri uzatirsaniz bu sekildeDün nişanlımla buluşup yemek yedik ben sempozyumdaydım oda yüksek lisans için şehir dışındaydı illa görüşmek istediğini söyledi şartları zorlayıp buluştuk sonunun böyle biteceğini bilseydim gitmezdim,neyse konuşuyoduk şu sıralar biraz canı sıkkın hem maddi olarak hemde seminer vermesi gerekiyo ona hazırlanamıyorum bitürlü kafam dolu falan diye anlatıyodu, konuşurken bana konuşması biraz değişik geldi biraz ters gibiydi,bende o an sinirlendim hayırdır ne bu gıcıklık dedim oda gözlerini belertme insan içindeyiz dedi neyse kalktık mağazaları gezmeye başladık o bişeyler söylüyodu ben yüzüne bakmadım hiçbişeye cevap vermedim elimi tutmak istedi çektim,ben gidiyorum şurdan otobüse binicem dedim saçmalama lütfen bin arabaya dedi çevreye rezil olmayalım diye bindim lütfen beni metroya otobüse biyere bırak kendim gidicem dedim hayır dedi niye somurtuyosun bikerede sen alttan al biraz gerginim nolur sanki anlayışlı olsan kötü bişey demedimki dedi,ben yine cevap vermedim evin orda biyere geldik ben konuşmak istemediğimi söyledim kalktım ve hızlıca gittim arabaya bin lütfen diye bağırdı binmedim ve gittim,dün bunlar saat 9 gibi oldu ve o zamandan beri konuşmuyoruz oda kendini haklı görüyo belkide ama bende haklı görüyorum gözlerini belertme demesi beni kırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?