- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Evet hala da eşim pişman değil ne alakası var demiyor mu pessss diyorum :)Evlendik pişman değiliz ama boşanıyoruz galiba
Homeostas da pek etmiyor, etse bile sırf bizden tepki aldığı için ediyor.tek fark @homeostas hatalı davrandığını kabul edebiliyor..
Başka işim yoktu zaten gelip sizi mi kandırmaya çalışcsmKusura bakmayın ama mutlu bir kadın, mutlu evliliği olan bir kadın sabah öğle akşam konu açmaz.
Ama yine kendinizi kandıracağınız için, görmezden geleceğiniz için fazla da bir şey yazmayacağım.
Sadece asla sizin gibi bir ilişkimin ve evliliğimin olmasını istemezdim. Eminim burada okuyan herkes de hemfkirdir. Normal ilişkiniz yokken o da ben de mutluyum pozları kesmeyin lütfen. Kendinizi kandırırsınız ama burada okuyanlar kanmaz.
Homeostas da pek etmiyor, etse bile sırf bizden tepki aldığı için ediyor.
Daha kaç sayfa önce "ama aramadı hala" falan diyordu.
Farkı ben söyleyeyim Elif evli, Homeostas nişanlı aralarındaki tek fark bu bence...Homeostas da pek etmiyor, etse bile sırf bizden tepki aldığı için ediyor.
Evet aramadı bunu haklı haksız mevzusu için demiyorum normalde küstüğümüzde hemen arardı bu sefer aramaması ilgimi çekti sadeceHomeostas da pek etmiyor, etse bile sırf bizden tepki aldığı için ediyor.
Gerçi bu hiçbirşeyi değiştirmiyor homeostas aynı homeostastek fark @homeostas hatalı davrandığını kabul edebiliyor..
O zaman laf atma bana:)Elif'cim polemiğe girip ban yemek istemiyorum :)
Haha çok tatlısın valla neymiş söylemediğinBi kayboldum olay olmuş,elifciğimin üzerine gitmeyin hanımlar :))) Bu arada beni tek haklı bulan elif ve başka bi arkadaşımız olmuş demekki suç bende ayrıca söylemediğim bişey daha var
Canım benim sen bana hep destek oldun özelden veya konularımdan keşke şu kadarcık düşünebilsem ama o an olmuyo@homeostas canım hakli mi olmak istiyorsun, mutlu mu olmak istiyorsun?
Diyelim ki haklisin, peki suanki haliniz den dolayı mutlu musun?
Senaryoyu bir de bastan yazalım... kirk yılda bir nisanlınla görüştun, onun sana ve anlayışlı olmana ihtiyaci olduğu bir dönemdi. Diyelim ki sana gıcıklık yaptı sen ona olan sevginin hatırına o anlık sustun. O günü güzel bir şekilde geçirdiniz aksam güzelce ayrıldınız. Sonra mesajla veya arayarak o yaptığı gicikliktan dolayı kalbinin kırıldığını söyledin o da kusura bakma bilerek olmadi dedi, konu büyümedi. Simdi hakli misin, yoksa mutlu musun?
Ama zorluyorsun beni :)))O zaman laf atma bana:)
Evet onunla yaşadığım çbirşeyden pişman değilim kavgalar dışındaEvlendik pişman değiliz ama boşanıyoruz galiba
Evet ne alakası var yaEvet hala da eşim pişman değil ne alakası var demiyor mu pessss diyorum :)
İletişim konusunda sıkıntılı olduğumu biliyorum küsme huyumda doğru değil bunuda kabul ediyorum ama sadece teorik olarak biliyorum uygulamaya geçemiyorumEkşisözlükte hani tripleriyle bezdiren hep kötülenen kadın tipi var ya hani.
Hah o genellemeler sizin gibiler yüzünden oluyor.
Bu nedir yaaaa?
Normal insan gibi konuşamıyor musunuz?
Ben vallahi kadın halimle kadın arkadşalarımın triplerini çekmiyorum. Çok itici bir huy.
Böyle saçma sapan filmlerdeki gibi arabana binmem falan diye trip atacağına iletişim kurabilirsin.
Mesela her normal insan gibi neden suratın asık hayırdır ne oldu diyebilirsin. O da sohbet esnasında sizinle dertleşirdi. Belki sizinle ısrarla görüşmek isteme nedeni dertleşmekti. Ama siz ne surat asıyosun hıh diye direkt trip atınca içini de dökemedi. Böyle iletişim kurulmaz, çocuk değilsiniz. Derdiniz neyse konuşarak anlaşabilmeniz lazım. Çok çocukça ve çok itici
Elif kendi konularında kavga ettiğin yeterli bide burda yorma kendini:)Evet ne alakası var ya
Sen ne güzel teorik olarak farkındasın cnm ben teorik olarakta farkında olamıyorum:))İletişim konusunda sıkıntılı olduğumu biliyorum küsme huyumda doğru değil bunuda kabul ediyorum ama sadece teorik olarak biliyorum uygulamaya geçemiyorum
E ilişkinizin yüzde 90 ı kavga etmekle geçti zatenEvet onunla yaşadığım çbirşeyden pişman değilim kavgalar dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?