Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off okurken icin sıkıldı. Kocanıza sinir oldum. 50 bin cok para ve kim olsa vermek istemez. Sizin arabanız var mı? Bi araba alalım diye söyleyin
Yada küçük bir yatırın yapın ona lazım olacak diyin.

evlendiğimde en çok korktugum durum bu..
eşimin benden habersiz ya da bu mevzulardan bişiy çıkarması..
para akısı benden sağlanacak ama yine de benden hbrsiz bir şey yapması kırardı sanırım..

Yıllarca birlikte biriktirdiğim parayı kardeşine bana sormadan verecek olsa, verirsen boşanırım derdim sanırım.
Ve o parayı iznim olmadan kardeşine verdiğini mahkemede söylerim derdim.
İstediği kadar bağırsın çağırsın küs kalsın soğuk dursun umursamam ki bu forumdan anladığım kadarıyla erkeklerin istediğini yaptırma yolları bunlar
Bundan sonrada her ödemeyi yarı yarıya ondan alırım servis ücretini bile, kendi birikimimi ayrı yapmaya başlardım.

Sonuna kadar haklısınız yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sizinki o hesap olmuş

işiniz gücünüz varken neden bu zamana kadar çektiniz onu merak ettim ? sadece para mevzusu değil konu, olay sizin evlilik içinde sindirilmiş haliniz. rolleri çoktan değişmişsiniz bence.

Off okurken icin sıkıldı. Kocanıza sinir oldum. 50 bin cok para ve kim olsa vermek istemez. Sizin arabanız var mı? Bi araba alalım diye söyleyin
Yada küçük bir yatırın yapın ona lazım olacak diyin.

Arabamız var, ev için birikim yapıyoruz. Önümüzdeki birkaç sene içinde değil ama daha sonrası için düşünüyorduk.

Dibine kadar haklisin!!!! Bu erkekler kendilerine gelince butun yelkenleri suya indirmeyi biliyor.
Hakkini kesinlikle savun. Senin yerinde olsam asla izin vermem o parayi vermesine, essek basi degilsin o evde sonucta!!!

Bana öyle geliyor ki kocanız parayı verecek, siz de hiçbir şey olmamış gibi ödemelere devam edeceksiniz.

Eşinizin bu cesaretinin tek kaynağı maalesef yine sizsiniz.

15 senelik evliyim daha önce böyle bir olay yaşayıpta affetmişliğim hiç yok. Ben parayı eve harcarım eşim birikime atar ev alırız araba alırız diye düşündük. Parası tatlıdır aman kimseye koklatmaz diye düşünürken birden bire bu olay karşıma çıktı. Kamilim yapmaz mı ne diyoduk işte ondan yapıyormuş kendi ailesi tatlıymış. Bana dediği iziraz etmiyeceğini düşündüm. Siz yerden göğe kadar haklısınız bu fırsatı ben verdim ona sessiz kalarak.

Bu kadarda paragöz olmamak lazım para insanı mutlu etmek için bir araçtır..paranın bize hizmet etmesi gerekirken biz paraya hizmet eder haldeyiz..kaynım sıkışıkti ve bir kaç ay hep para gönderdik..bu kadar büyütmeyin lütfen kocamın ailesine zırnık koklatmam ne yaa umarım oda sizinkilere zırnık koklatmaz.

Dibine kadar haklisin!!!! Bu erkekler kendilerine gelince butun yelkenleri suya indirmeyi biliyor.
Hakkini kesinlikle savun. Senin yerinde olsam asla izin vermem o parayi vermesine, essek basi degilsin o evde sonucta!!!

Şu an vermesini diliyorum. Umarım bir an önce verir ki elimde sebeplerim olsun. İspat edebileceğim.

Ya gerçekten sinirlenmeyeyim diyorum olmuyor. Nasıl bu kadar pasifsiniz. Güya çalışıyorsunuz. Yok olmuyor bu ülkenin kadını çalışsada kendi ayakları üstünde duramıyor. Bu adamın size ne getirisi var çok merak ediyorum. O zaman bende kendi paramı biriktiririm evi sen geçindirirsin demekten bile acizsiniz. Korkmayın boşamaz sizi. Evi çekip çeviren çocuk bakan üstüne para getirip onu besleyen kadını elinden kaçırır mı bu adam? Böyle konular sinirimi bozuyor. Kadınların bu kadar aciz olmasına dayanamıyorum. İnanamıyorum

tamamda sjndi ne yapacaksin

Korktuğum boşaması değil aslında, çirkeflik yapıp kolaylıkla boşamaması. Neler yaşayacağımı düşündükçe ayaklarım geri gidiyor..

Korktuğum boşaması değil aslında, çirkeflik yapıp kolaylıkla boşamaması. Neler yaşayacağımı düşündükçe ayaklarım geri gidiyor..

Üzerine geldiğinde şiddet uygulasın ya da etrafı kırıp döksün ara polisi gelsin madem evliliğini gözden çıkarmışsan. Darp raporunu da al ki boşanırken elin kuvvetli olsun. Ayrıca evi terk etme o evi terketsin...

Ha bu durum dışında başka sorunların yoksa belki sadece para vermesinden dolayı boşanmaya gidilmeyebilir. Ama bu andan sonra da kendi maaşımdan bir kuruş vermem, ne eve bir şey alırım ne de masraf ederim. Maaşımı kendim için biriktiririm. Bırak versin kız abisine keriz.. Yarın ihtiyacınız olduğunda abisi vermeyin vurursun suratına.. Sen de bu arada biriktir kendi paranı..

Paragoz mu oluyorum kaynima para vermedim diye? Haddini bil sen once. Sanane benim verip vermememden? Ne biliyorsun kocamin ailesiyle iliskimiz hakkinda?
Essek gibi calisip kazaniyorum ben o parayi. Cocugum bakicilarda buyuyor. Madem cook ihtiyaci var karisi da girsin ise calissin. Ben neden vereyim kazandigimi? Ben milletin dukkan kirasini odemeye mi calisiyorum.? Ya birak Allah askina.
Siz yedirin paranizi hanimefendi,ben yedirmem. Siz parayi sevmeyin,ben seviyorum. Parasiz bisey olmuyor bu dunyada cunku.
Ayrica benim ailem para almaz genelde verir. Babam olmasaydi zor bitirirdi kocam kredi borcunu. Kaldi ki hep soyler kendi babamin yapmadigi babaligi senin baban yapti der. Babamin bizim gibi 10 taneyi cebinden cikarak maddi gucu var cook sukur.
Kolay kazanilmiyo bizim paramiz. Gece gunduz nobet tutup,kelle koltukta kazaniyo esim o parayi. Ben cocugumdan ayriliyorum sirf o parayi kazanmak icin. Milletin karisi "ben calismam, baksin kocam bana mecbur sonucta" diyecek ben kazandigimi o kadinin kocasina yediricem oyle mi? Ne guzel dunya. Bana da bakan olsa keske oyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…