- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Kızlar bilenler biliyor ama bunca zamanlık abuk sabuk hale gelmiş aşk hikayemin özet geçeyim
Üniversitede okurken bir arkadaşım vardı . Olur ya arkadaşlığın bir tık üstü , sevgililiğin bir altı . Aynen öyledi . 4 sene boyunca .
Her başım sıkıştığında onu aradım . Gece kaç olursa olsun telefonun diğer ucundaydı o hep .
Ama hep o adam benim sevgilim olsun istedim içten içe .
Bir gün bana '' Eğer bir gün bir ilişkiye hazır olursam o kadın sen olacaksın '' demişti yıllar önce
Ve o gün 2,5 ay önce geldi .
Benim kız arkadaşlarımla kafa dağıtmaya çıktığım bir gece bana ''Sen benim ol '' dedi . Hazırım mutluluk vadediyorum dedi .
ve sonra ...
Peri masalı gibi 1 ay geçirdik .
Yatağıma kahvaltılar , güzel mesajlar , vaadler , bayram değil seyran değil hediyeler ...
Benim çok su içmem lazım . İçtiğim suya kadar dikkat etmeler .
İş başvurularımda benden çok heyecanlanan .
Her sabah uyandırdım 1 ay boyunce . O telefonu öyle bir açardı ki '' Canım '' diye içinin en derininden gelirdi o canım bilirdim
Gittiğimiz fasılda gözlerimin içine baka baka , canına kata kata dans etmeler .
Filmlerdeki peri masalıydık biz .
Okulum bitti . Sonra çok bocaladım .
Çalışıyor . İnşaat mühendisi . ve çok yoğun .
Ben okul bittikten sonra sürekli ilk günkü ilgiyi aradım .
Sürekli bunalttım . Sürekli aradım , yazdım . Darladım yani .
Adamı soğuttum kendimden .
Bir gün artık ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi .
Sen beni arayana kadar aramayacağım seni dedim .
1 hafta aramadım .
Kendi mesaj attı sağlığımı sordu o kadar.
sonra görüşelim dedim .
Bir türlü ayarlayamadık . Şehirdışında sürekli şirket her gün başka yere gönderiyor .
En son 5 gün önce güneş gözlüğüm sende kalmıştı ya ne zaman alabilirim diye mesaj attım .
Haftaiçi döneceğim o zaman haber veririm dedi .
Bende ayarlayamazsak bir yer söyledim iş yerine yakın oraya bırakabilirsin dedim
Vazmıgeçtik yani görüşmekten dedi
Ayarlayamazsak gözlük önemli falan dedim .
Tamam haber vereceğim dedi .
Ve hala aramadı . 1 günlüğüne geldi geri çıktı Ankara dışına .
Şu an nerede bilmiyorum
Pazar sabahı memleketime gideceğim ve yolda arabayı ben kullanacağım .
Hava çok sıcak çok güneşli .
Gözlüğümü almam lazım artık . Taksidini bile ödemedim daha
Napayım ne edeyim ben şimdi kızlar . 500-600 liralık gözlüğü ona bağışlayamam
Cok alemsiniz yani. Ne icin yardin istiyorsunuz gozluk icin avutulmak mi bozulan iliskiniz icin fikir mi ? Oyle bir aksettiniz ki biten bitmis bari gozlukten olmayayim ben der gibisiniz.
Okurken onu eski günleri ozlediginden gözlüğü bahane ettiğini düşünmüştüm ama kisacasi gozlugumu ondan nasıl alabilirim deseydin de olurdu herhalde
Kızlar bilenler biliyor ama bunca zamanlık abuk sabuk hale gelmiş aşk hikayemin özet geçeyim
Üniversitede okurken bir arkadaşım vardı . Olur ya arkadaşlığın bir tık üstü , sevgililiğin bir altı . Aynen öyledi . 4 sene boyunca .
Her başım sıkıştığında onu aradım . Gece kaç olursa olsun telefonun diğer ucundaydı o hep .
Bir gün bana '' Eğer bir gün bir ilişkiye hazır olursam o kadın sen olacaksın '' demişti yıllar önce
Benim kız arkadaşlarımla kafa dağıtmaya çıktığım bir gece bana ''Sen benim ol '' dedi . Hazırım mutluluk vadediyorum dedi .
ve sonra ...
Yatağıma kahvaltılar , güzel mesajlar , vaadler , bayram değil seyran değil hediyeler ...
Her sabah uyandırdım 1 ay boyunce . O telefonu öyle bir açardı ki '' Canım '' diye içinin en derininden gelirdi o canım bilirdim
1 hafta aramadım .
sonra görüşelim dedim .
Bir türlü ayarlayamadık . Şehirdışında sürekli şirket her gün başka yere gönderiyor .
En son 5 gün önce güneş gözlüğüm sende kalmıştı ya ne zaman alabilirim diye mesaj attım .
Bende ayarlayamazsak bir yer söyledim iş yerine yakın oraya bırakabilirsin dedim
Şu an nerede bilmiyorum
Simdi ben anlamadin sorun sizi aramamasi mi yoksa gözlüğü vermemesi mi
Ben yargilamadim arkadaşım. Eski konularada bakmıyorum her üyenin geçmişine bakarsam ooo :))) sadece öyle güzel askinizi anlatmissiniz ki ben sonunda öyle bir cümle beklemiyordum. Tabiki Hayır kurumu değilsiniz ama en azından onunla devam edemeyeceksek te gozlugumu alabilseydim keşke deseniz bile olurdu. Çok farklı bir son yapmissiniz yazinizxa:)
İnsanları yargılamak ne kadar kolay değil mi ?
Evet ben parasnın malının hesabını tutmaktan birini sevmenin ne demek olduğunun ayırdına varamıyorum .
Genelde kafama yatmayan bir durum olduğunda ben önce üyenin eski konularına bir göz gezdiririm ki yapıcı ve akılcı bir yorum yapabilmem kolay olurdu .
Zira konuyu bağlama şeklim gözlük olmuş .
Evet onu son kez görmek istiyorum .
Gözlük de bunun bir noktada bahanesi .
Ama beni istemiyorsa hayır kurumu değilim dimi , bağışlayayım .
Ayaklarına mı kapanayım
Beni arayıp görüşelim diye gün belirlememesi ve gözlüğümün hala onda olması
ve sonra ...
1 hafta aramadım .
sonra görüşelim dedim .
Şu an nerede bilmiyorum
Gözlük için miydi onca aşk hikayesi :44::44:
ay bir an gülesim geldi gözlüğün parasını daha ödemedim falan.. hangisi öenmli gözlük mü o mutabi sende haklısın.. şöyle söylıyım bır ay boyunca yaptıkları carcabuk bir anda böyle olması senı hemen baglamış tabı dogal bır durum bu.. ama hani sen de üstüne gidince azıcık kıçı kalkmış veya sgouyup cok mu erken davrandım acaba aşık degılmıyım vs vs.. böyle bi an uzaklaşmış ama görusmeyı ıstedıgı de kesin.. görüşürseniz düzelir ama atlama üstüne düşme gerçekten... ben düştüm halim duman..
Burada onlarca konu açtım . Yazdım çizdim . Olay neyse olduğu gibi aktardım .
Son nokta da evet gözlük için hanımefendi
Mersi canım aydınlattığın içinLanse ettirdiğiniz gibi yorum yaptım kızacak birşey yok bence. Onlarca konuyu nasıl takip edelim ayrıca o da ayrı bi konu iyi akşamlar size.
Ben yargilamadim arkadaşım. Eski konularada bakmıyorum her üyenin geçmişine bakarsam ooo :))) sadece öyle güzel askinizi anlatmissiniz ki ben sonunda öyle bir cümle beklemiyordum. Tabiki Hayır kurumu değilsiniz ama en azından onunla devam edemeyeceksek te gozlugumu alabilseydim keşke deseniz bile olurdu. Çok farklı bir son yapmissiniz yazinizxa
Peki gercekten ona karşı hisleriniz bitti mi tekrar mesaj atin kusura bskma rahatsız etmek istemezdim ama gözlüğüm acil lazim deyin biseyde hissetmiyosaniz gozlugunuzu aldiktan sonra arayip sormayin
Sorun gözlükse kargo yapsın
Burada onlarca konu açtım . Yazdım çizdim . Olay neyse olduğu gibi aktardım .
Ya ben çok mesaj attım . Çok yapıcı davrandım adam istemiyorsa istemiyordur yapacak bir şey yok kendimi yeni yeni toparlıyorum zaten.
Şu mübarek Ramazan burnumda geldi günlerdir ağlamaktan gözlerim şişip sonuç alamıyorsam bende elimi eteğimi çekerim napayım .
Aynen öyle ben bir anda tepeme çıkardım adamı . Bunalttım o da var .
Ama aramıyor aramıyor aramıyor işte
Şuan acıniz var diye saygı duyuyorum ve sizin dediklerinize karşılık yasadiklarimizi degistireceksek altında kalırsın bilginiz olsun. Ve bence birisine ah edeceginize oturun sakinlesin. He yaşadıklarımizi değiştireceksek masal gibi baslayan bir sevgili hayati sonrasinda onun hasta olmasi ile hayatlarinizin tamami ile degisecek hatta nefes alirksn bile aci cekeceginiz yillar ve sonunda yipranan iliskinin ardindan sadece bitti kelimsi ile basbasiniz bilginiz olsun. Buraya bunları anlatmadigim icin yada bazı arkadaşlarımın benim sayfamda kendi derslerini anlattığı için benim dertlsdimi beni bilmediginiz ici bana keskeli cümleler kurma hakkınız yok. Konunuzada yorum yaptığım ve okurken ne güzel ilişkileri bitmiş dediğim için ÖZÜR DİLERİMAdam arasın sorsun diye yapmadığım kalmadı .
Az sevdim çok sevdim tartışmasına da girecek değilim .
Keşke benim yerime yazıyı siz yazsaydınız .
Bu durumda sonunu da siz yazsaydınız .
Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim
İyi geceler size
İşte sıkıntı malesef o .
Onca sene bir anda silinip atılmaz ama toparlıyorum .
Onda bana ait hiçbir şey kalmasın ki ben kendimi toparladığımda hayatıma odaklandığımda küt diye çıkıp gözlük bahanesiyle ararsa o zaman ben başa dönerim bunu biliyorum .
Adam benden ayrılırken ayrıldık demiyor , evindeki emaneti vermek için bile aramıyor .
Önemli olan beni arayıp emanetin bende şu gün şuradan alabilirsin dememesi .
Ben ona benimle görüşmek istemiyorsan çalıştığım dershanedeki öğretmen arkadaşlarımdan birine bırakabileceğini de söylemiştim zaten
Hem görüşelim haber vereyim diyor hem arama sorma yok
o duyguyu iyi bilirim.. ben de ayrıldm 5 yıllk sevglmden ve daha yeni sayılır diyebılırm. insanın kalbini yerinden sokuyorlar sankii.
ama şöyle soylıyımm 6 yıl önce senınkine benzer bir durum yasamıstım bir kere aglama üzülme.. gerçekten demesi kolay ama öyle.. bana cocuk senle arkds kalalım senı kaybetmk ıstmyrm cok deger verıyorum ilişkiye hazır degilim derken 7 ay snra ben yeni bir ilşki kurmuşken herseyı atlatmışken gelmiş buluşalım diyor geri döndu falan.. gelıyor merak etme ama iş işten geçiyor özler mi özler bulusunca yanına gelir sarılır vs.. ama kafasındakı sen nasıl bir sensin onu öğrenmek için zaman lazım.. bana 7 ay sonra geldi ama o kadar üzülmüştüm ki haketmemiştim yeni biriyle tanstgmda mutlulugu yakalmıştım 5 yıla simdi o da bitti.. Zaman diyorlar bana da ben de sana onu diyebilirim
Boşver arkadaşım konu sahibesinin pohpohlanmaya ihtiyacı var herhalde ki bizim dediklerimize ok by diye cevaplar uygun görmüş :)))Burada onlarca konu açtım . Yazdım çizdim . Olay neyse olduğu gibi aktardım .
Mersi canım aydınlattığın içinLanse ettirdiğiniz gibi yorum yaptım kızacak birşey yok bence. Onlarca konuyu nasıl takip edelim ayrıca o da ayrı bi konu iyi akşamlar size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?