Hala aramadı ...

Evet okudum bende yeni. Heyecanini kirmak istemiyorum ama kendini herseye hazirla. Sana geri donse bile yaptiklari affedilir gibi degil. Cani istediginde boyle ortadan kaybolacak mi? Kendimi senin yerine koyuyorum da bir daha nasil guveneceksin, boyle uzaklasmasinin sebebi ne acaba? Umarim aklini karistiran bir kadin degildir uzaklasma sebebi.
Ya bir de sizin iliskinizde kafama takilan birsey var. 2,5 yil ne sevgili ne arkadas garip bir durum varmis. Yani sevgili olmak icin birini sevdigini anlamak icin 2,5 yil cok uzun bir sure. Neden 2,5 yil sonra birdenbire sizinle sevgili olmus da bir ay icinde U donusu yapmis? Benim aklima gelen sizinkine de gelmiyor mu?

Ben bile heyecanlandım:)) İnşallah çok güzel geçer gününüz ne çok samimi davran ne çok soğuk. Açık kapı bıraktığını anlasın ama çantada keklik olarak ta görmesin. Bol şans.

Dur sakin ol hele . Her ihtimali düşünerek git olur mu . Kafanda bir şeyler net değil biliyorum o yüzden sakin olmaya çalış düşüncelerini gözden geçir .
Yarın uğrayabilir misin kk ya . :)

Zaten akşam buluşucaz zaman geçsin diye bol bol buralarda olacağım :)

İnanılmaz ılımlı konuşuyordu .
Yahu 40 dk önce neler diyordum şimdi gene pır pır kalbim
Kokusu geldi burnuma

Zaten akşam buluşucaz zaman geçsin diye bol bol buralarda olacağım :)

İnanılmaz ılımlı konuşuyordu .
Yahu 40 dk önce neler diyordum şimdi gene pır pır kalbim
Kokusu geldi burnuma

Seviyorsun hala hislerin çok normal . Her şeyde bir hayır vardır yarın ola hayrola inşallah

Bende yarın ankaraya geliyorum kizilayda nerde buluscaksaniz canli yayinla kk ya baglsnabiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yarın ankaraya geliyorum kizilayda nerde buluscaksaniz canli yayinla kk ya baglsnabiliriz

Aman diyim eksisonsuz aklına en kötüsünü getir, ve karşısında biraz umursamaz dur. Onu görünce hemen salıverme kendini Ben de merakla gelişmelerini bekleyeceğim hadi gazan mübarek olsun

Ya bende hazır değildim onunla bir şeyler yaşamaya o da değildi . Birbiinin her derdinde koşan iki dosttuk biz ikimizinde böyle bir talebi olmadı hayatımıza da kimseyi almadık . Memnunduk o dönemde bu durumdan
Zaten o kadar iyi tanıdığım biri ki gözünden anlarım yalan söylediğini . Bir kadın varsa da anlarım .
Nasıl güvenirim ?
Ancak mantıklı bir açıklaması varsa .
Zaten hemen hadi eskisi gibi olalım demem zamanla olursa olur

Ben bile heyecanlandım:)) İnşallah çok güzel geçer gününüz ne çok samimi davran ne çok soğuk. Açık kapı bıraktığını anlasın ama çantada keklik olarak ta görmesin. Bol şans.
İnşallah inşallah .
Dua edin nolur

Seviyorsun hala hislerin çok normal . Her şeyde bir hayır vardır yarın ola hayrola inşallah

Unutmaya başladım diyordum oysa ki .
Amin . Hep demiştim kara gün kararıp kalmaz diye

Ayy onu hiç bilmiyorum oturduğumuz kafeyi yazarım sana . Baktın işler yolunda gitmiyo ikimiz bir olup ağzını burnunu dağıtırız

Aman diyim eksisonsuz aklına en kötüsünü getir, ve karşısında biraz umursamaz dur. Onu görünce hemen salıverme kendini Ben de merakla gelişmelerini bekleyeceğim hadi gazan mübarek olsun

Karşısında mesajlarımdaki gibi soğuk durabilirsem zafer benimdir :)

Önceki konularını biliyorum, derdinin gözlük olmadığını da :)
İnşallah yarınki buluşma sizin için iyi olur, mesaj atmakla iyi yapmışsın.
Onun keyfine kalırsa ohooo

Zorla ilşki yürümez seni özlemesine fırsat vermiyordun ya gözlüğü bahane ediyon ya başka bişeyi..bırak aramasın hali hatrini sorduğunda da hemen acma kendini ucuza satıyorsun(mecaz anlamda) merak etsin merak etmek özlemin temelidir merak aşamasında sen adama sesini duyurursan gerisi gelmez.bekle biraz..habersiz kaldın.acma telini cevap yazma mesajına. ..

Emin ol her ilşkide tecrübeyle sabittir.dene ve gör

Önceki konularını biliyorum, derdinin gözlük olmadığını da :)
İnşallah yarınki buluşma sizin için iyi olur, mesaj atmakla iyi yapmışsın.
Onun keyfine kalırsa ohooo

Adamın nazı tuzu değme kadında yok .
Ama bende yarından sonra adım adım onu kapımda Alfonso yapacağım ant ettim :)

Gazete ve gozluklu birini gorursen o benim
Guzel haberler bekliyoruz.. gozlugu unutma ama :)))

amaan kalp kırıp kırmamayı kafasına takmayan adama kibar olmaya çalışma boşver. açık açık söyle, mazeret mi üretmek istediğimi sanıyosun de. yaz geldi ben güneşe nasıl çıkayım onca para verdim ona hazırda bi gözlüğüm varken yeni birini niye alayım diye söyle.

Hadi bakalım görelim seni.

İnşallah çok teşekkür ederim lilyeennnn :)

Gazete ve gozluklu birini gorursen o benim
Guzel haberler bekliyoruz.. gozlugu unutma ama :)))

Aslında baktım işler kötü gidiyo bu sefer gözlüğü alır başka bir şeyimi bırakırım al sana bahane

İnşallah çok teşekkür ederim lilyeennnn :)

Aslında baktım işler kötü gidiyo bu sefer gözlüğü alır başka bir şeyimi bırakırım al sana bahane

Oda guzel tabi :)
Arkadasin dedigi gibi kartlari acik oyna su saatten sonra kaybedecek bisiyin yok zaten :) aman cuzdani birakmada :)

Ayyy canim bnm cok tatlisin bnabir arkadsi hatrlttin bu arkadsm nisanliydi nisanldgi kiznn dislerini kndi parasiyla dislerini yaptirmis sonra kiz erkkten ayrildi esime tuhhhhhhhhhhhh nisani atti bari dislernn parasni verseydi dedi ahhhh cnm o beyfndiden hoslanyr musun git al gözlüğü nu ewine git

Oda guzel tabi :)
Arkadasin dedigi gibi kartlari acik oyna su saatten sonra kaybedecek bisiyin yok zaten :) aman cuzdani birakmada :)

Elimi masaya vurup seviyorum ulaaan
Ya benimsin ya ölüsün mü desem ki :)
Cüzdanı bırakmayayım ne bıraksam ki 4 5 gün lazım olmayacak

:) sökerdim o dişleri ağzından :)
Mesajlaştık az önce kalpten gideceğim sandım .
Buluşacağız yarın:):)

Kndni brz agirdan sat boyle ne bileyim az ve öz konus

Cuneyt Arkın a bagladik :) gun gelecek o böyle bagiracak duruma gelecek iinnnsaaalllaahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…