Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahar temizliği yapamadım iş, sınavlar vs. yoğundum fırsat olmadı. baharla bayram temizliğini birleştirip şu ara yapmak istiyorum ama bu seferde açlıktan yapamıyorum. birde nerden başlayacağımı bilmiyorum ya. bana eşlik edecek olan var mı?
ben bahar temizliği yapmadım bayram temizliğini de dersen onu da regl dönemimde yapmayı düşünüyorum. zor olur oruçluyken. sende öyle ayarlayabilirsin.![]()
Bahar temizliği mı kaldı Allah askına?
Bayram temizliği geldi.
bahar temizliği yapamadım iş, sınavlar vs. yoğundum fırsat olmadı. baharla bayram temizliğini birleştirip şu ara yapmak istiyorum ama bu seferde açlıktan yapamıyorum. birde nerden başlayacağımı bilmiyorum ya. bana eşlik edecek olan var mı?
Bi dahaki bahara ne kaldi ki az daha bekle o zaman yaparsin
saka yaptim kizma sakin. Ben hic bahar temizligi yapmam. En gec ayda bir bi hanim gelip dip kose temizliyo zaten. Bahar temizliginde ekstradan ne yapiliyo ki?
Sonbahar temizliği yapıverin artıkCiddi ciddi bayram gelecek bayram temizliği yapalım
![]()
ya zaten ikisini birleştirecem işte. adına ne diyim ki. bahram temizliği olsun adı o halde. neyse büyük temizlik yapcam destek bil vs lazım. nerden başlıcam bilmiom. hem tembelim hem açım
Bence bugün kalsınİftarı bir edelim sonra planlı programlı yaplırı
![]()
önce mutfaktan basla dicem ama bayrama 1gun kala bence mutfagı halletmek gerek.. bayram yemekleri tatılar vs.. çok batıyor haliyle..
önce evi temizleyin..
tül-perde yıkanırken cam ve kapıları silin.. mobilyanın ve mobilyanın ustunde ne varsa tozunu alın
evi bi guzel süpürün
önce koltukları sonrada halıları silin (tabii yazdan yıkatmadıysanız)
en son yerleri silin ... iş bittiben dip-kose temızlıklerımde boyle yapıyorum yani.
hepsını 1gunde yaparak öldürmeyin kendinizi.. hem orucunuza eziyet olur.
Bence bugün kalsınİftarı bir edelim sonra planlı programlı yaplırı
![]()
Enaz temizliği belli olan yer derken? bunun ne önemi var ki? ayrıca en çok uğraştıran ve batan yer.. o zaman sizde tülleri yıkayarak başlayın işe, kapıları ve camları silin devamı gelir..