• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala bahar temizliği yapmamış olan var mı?

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
bahar temizliği yapamadım iş, sınavlar vs. yoğundum fırsat olmadı. baharla bayram temizliğini birleştirip şu ara yapmak istiyorum ama bu seferde açlıktan yapamıyorum. birde nerden başlayacağımı bilmiyorum ya. bana eşlik edecek olan var mı?

ben bahar temizliği yapmadım bayram temizliğini de dersen onu da regl dönemimde yapmayı düşünüyorum. zor olur oruçluyken. sende öyle ayarlayabilirsin.:72:

bahar temizliği yapamadım iş, sınavlar vs. yoğundum fırsat olmadı. baharla bayram temizliğini birleştirip şu ara yapmak istiyorum ama bu seferde açlıktan yapamıyorum. birde nerden başlayacağımı bilmiyorum ya. bana eşlik edecek olan var mı?

Bahar temizliği mı kaldı Allah askına?

Bayram temizliği geldi.

ben bahar temizliği yapmadım bayram temizliğini de dersen onu da regl dönemimde yapmayı düşünüyorum. zor olur oruçluyken. sende öyle ayarlayabilirsin.:72:

önümüzdeeki hafta misafir çğırmayı düşünüyorum. birdaha temzlikle uğraşmamış olurum diye düşünüyorum. hem bebek düşünüyorum. hem de regl dönemi ne var baya

Bahar temizliği mı kaldı Allah askına?

Bayram temizliği geldi.

bahar temizliği genel temizliğin adıdır. genelde sıcakların başladığı baharda yapıldığı için adı bahar temizliği. baharda yapamayan da şimdi yapar ne var ki.

bana bahar şimdi geldi..

Bi dahaki bahara ne kaldi ki az daha bekle o zaman yaparsin :60:

saka yaptim kizma sakin. Ben hic bahar temizligi yapmam. En gec ayda bir bi hanim gelip dip kose temizliyo zaten. Bahar temizliginde ekstradan ne yapiliyo ki?

Sonbahar temizliği yapıverin artık :1: Ciddi ciddi bayram gelecek bayram temizliği yapalım :21:

Bi dahaki bahara ne kaldi ki az daha bekle o zaman yaparsin :60:

saka yaptim kizma sakin. Ben hic bahar temizligi yapmam. En gec ayda bir bi hanim gelip dip kose temizliyo zaten. Bahar temizliginde ekstradan ne yapiliyo ki?

yok ne kızcam. misafir falan çağırcam yoksa yapmam zaten :) ya evde olsam yaparımda. ayrıcada sorumluluklarım sadece ev ve iş olsa gene razıyım. sınavlara giriyorum ha bire. ağustosta gene önemli bi sınavım var. okumaya devam ediyorum. işim çok yani.

Sonbahar temizliği yapıverin artık :1: Ciddi ciddi bayram gelecek bayram temizliği yapalım :21:

ya zaten ikisini birleştirecem işte. adına ne diyim ki. bahram temizliği olsun adı o halde. neyse büyük temizlik yapcam destek bilgi vs lazım. nerden başlıcam bilmiom. hem tembelim hem açım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence en zor olandan başla canım. zor ve en çok vakit alan yer mutfak diye düşünüyorum :25:

ya zaten ikisini birleştirecem işte. adına ne diyim ki. bahram temizliği olsun adı o halde. neyse büyük temizlik yapcam destek bil vs lazım. nerden başlıcam bilmiom. hem tembelim hem açım

Bence bugün kalsın :1: İftarı bir edelim sonra planlı programlı yaplırı :34:

önce mutfaktan basla dicem ama bayrama 1gun kala bence mutfagı halletmek gerek.. bayram yemekleri tatılar vs.. çok batıyor haliyle..

önce evi temizleyin..

tül-perde yıkanırken cam ve kapıları silin.. mobilyanın ve mobilyanın ustunde ne varsa tozunu alın

evi bi guzel süpürün

önce koltukları sonrada halıları silin (tabii yazdan yıkatmadıysanız)

en son yerleri silin ... iş bitti :21: ben dip-kose temızlıklerımde boyle yapıyorum yani.

hepsını 1gunde yaparak öldürmeyin kendinizi.. hem orucunuza eziyet olur.

iftar da geç oluyor ama. yarın da iş var. akşam ettim gene off :(

yes ı am mutfak bitmez hem de en az temizliği belli olan yer.

Enaz temizliği belli olan yer derken? bunun ne önemi var ki? ayrıca en çok uğraştıran ve batan yer.. o zaman sizde tülleri yıkayarak başlayın işe, kapıları ve camları silin devamı gelir..

önce mutfaktan basla dicem ama bayrama 1gun kala bence mutfagı halletmek gerek.. bayram yemekleri tatılar vs.. çok batıyor haliyle..

önce evi temizleyin..

tül-perde yıkanırken cam ve kapıları silin.. mobilyanın ve mobilyanın ustunde ne varsa tozunu alın

evi bi guzel süpürün

önce koltukları sonrada halıları silin (tabii yazdan yıkatmadıysanız)

en son yerleri silin ... iş bitti :21: ben dip-kose temızlıklerımde boyle yapıyorum yani.

hepsını 1gunde yaparak öldürmeyin kendinizi.. hem orucunuza eziyet olur.

ya şimdi ev dağınık mesela. çamaşırlar faln katlancak ama önce odamı dip köşe temizleyeyim dedim. eşim uyuyodu yapamadım. döndüm durdum ne yapacağımı bilemedim. mesela eşarplarım var yıkayayım dedim ama kararsız kaldım. çekmecede duruyorlar. bazısı hiç kullanılmadı ama hepsini birden mi yıkasam kararsız kaldım. elimde yıkamak çok vakit alır makineyemi atsam. makinede hiç yıkamadım. saat 2.5 dan beri vaktim kararsızlık ve halsizlikle geçti. eşimde ev temiz bişeye gerek yok dio. nasıl temizse. oofff.

hayatım ertelemekle geçio zaten. güya geçen hafta işten geldikten sonra haftaiçi birer oda birer oda yapcaktım. :(

Enaz temizliği belli olan yer derken? bunun ne önemi var ki? ayrıca en çok uğraştıran ve batan yer.. o zaman sizde tülleri yıkayarak başlayın işe, kapıları ve camları silin devamı gelir..

çok vaktim olsa dediğin doğru da. birde bunu söylememdeki esas amaç şu. önümüzdeki haftasonuna misafir çağımayı düşünüyorum. ev çok temiz olsun istiyorum. mutfağı en son yapmak istiyorum o yüzden. tüller yıkanacak cam koltuk silenecek. işim çok. mutfakla uğraşırsam diğerleirni yapamayabilirim.

O zaman bugün yatak odanız dışında evi bir toparlayın, yatak odanıza da eşiniz uyanınca geçersiniz sonra da en azından bir süpürün evi( akşama kalmadan komşular malum) Yarın başlarsınız buradan da takip ederek ,kaçta kalkıyorsunuz bilmiyorum çalışmıyorsanız sabahtan tüllerden başlamak iyi fikir onlar yıkanırken de camları silersiniz :34: Sonra diğer gün işleri oda oda gidersiniz önce küçükleri halletmek heveslendirir de hem ,koltukları yerleri siler toz alırsınız teker teker oh mis.En sonda da mutfak olmaz mı:34:

benim yapılmıştı ama geri battı haliyle kara kara nasıl yapacağımı düşünüyorum bayramda geliyor hamileyim halsizim kimsemde yok kadın tutsam millet bana laf edicek hem evde hemde kadın tutuyor diye ev üstüme üstüme gelmeye başladı uuuuuuuuffffffffffff canım hiçbir şey yapak istemiyor

Bayram temizliği daha kolay olsun diye ramazandan bir hafta önce cam, kapı, mutfak, perdeler hepsini hallettim. koltuklar ve fayanslarıda bugünlerde halledicem, reglim :D umarım faydası olur, bayrama daha var ama en azından kaba kiri gitti daha az vakit alır inş diye düşünüyorum.Hepimize kolay gelsin.

Back
X