- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Bence olmaması gerekiyor ama benim de bu tarz bir teyzem var.kocasının bardağını, çatalını kullanmaz, yarımını yemez.illa sevmiyor diyemem ama garip ve gıcık bir huy bence.Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Ya açıkçası bende kocamın yada başkasının yediği kasıktan içtiği şişeden içemiyorum huylaniyorum alışkanlık olmuş . Ama öpüşmede sıkıntı yokSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
valla gayet doğal bende başkasının içtiği bardaktan su içmem ısırdığından asla yemem kendi çocuğumun bile yemiyorum bunun sevgi ile alakası olduğunu sanmıyorum.Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Bence uzun süredir birlikte olduğumuz, vakit geçirdiğimiz insanlara böyle "seven sevdiğinden iğrenmez" gibi kalıpyargılarla bakmamalıyız. Çok genelleyici ve gerçekçi olmayan bir ifade bu. İnsanların yaptığı her şeyi bize olan sevgileri ile ilgiliymiş gibi değerlendirirsek hem yanlış sonuçlara varırız hem de karşıdakine kendini açıklama fırsatı vermeyiz. Her şey sevgiyle ilgili değil.Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Kime ne göstereceğiz evlenene kadar öyle karar aldik[
Bu cocugun tercihlerinden emin misiniz bir de?Göstermelik sevgili olmuşsunuz bence
Iyy mıdem bulandıı dusunemıyorum:) Evde kimsenin bardağını, kaşığını, çatalını kullanmam. Ama sevgilimin ısırdığını yerim. O da benim ısırdığımı yer.
Ki öpüştüğün insanla her şeyi paylaşabilirsin bence.Öpüşmeyle transfer olan bakteri sayısını bir bilseniz...
Başak olan benimBasaktir belki bende eşim bile olsa hoşlanmıyorum opusmuyormusun diyenede yatmadan dişlerini fırçalıyor gargara kullanıyorsabah uyanır uyanmaz opmez mesela istemediğimi bilir. Yemek yaparken falan bazen dudak uzatır masumca öper çekilirim öpüşmem çocuklarımın bile tabağında kalanı eşime veririm içten gelmiyorsa olmuyor
Kime ne göstereceğiz evlenene kadar öyle karar aldik
Nasıl iş o ya.Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
bende yemem içmem eşimin ısırdığını yemek istemem ellediği ekmeği yemek istemem benim huyumda tuhaftır meselaSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Huyu böyledir ben kocamın çocuklarıminda kaşığını bardağını kullanırım tiksinmem ama kocam öyle deyil aynı tabaktan yesek bile kaşıklar farklı olacak çocukların kullandığı bardağı kullanmaz titizlikSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Kesinlikle katılıyorum. Bazıları katı kural, huy edinmiş bunuArkadaşım annesinin bardağını kaşığını kullanmazdı, garip gelirdi bana. Biri girsin hayatına o zaman görürüz seni diyordum. Evlendi, çocuklandı. Onlardan da yemiyor. Bazılarında huy bu, iğrenmek tiksinmek sevmemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
3 yillik esimin kullandigi catali kullanmam bardagindan icmem. Yemek yerken bile ortadan catalla daldiysa yemem tabaklarimiza aliriz. Huyum boyle esimden igrenmiyorum tabiki ama birinin tukurugunu yeme hissiyati mi desem nasil anlatilir bilmiyorum ama o his midemi bulandiriyor. Opusurken sorun yok ilginc oldugunu ben de biliyorum ama yiyemiyorum onun catalindanSevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?