Hala igrenmesi normal mi sizce?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi

Arkadaşım annesinin bardağını kaşığını kullanmazdı, garip gelirdi bana. Biri girsin hayatına o zaman görürüz seni diyordum. Evlendi, çocuklandı. Onlardan da yemiyor. Bazılarında huy bu, iğrenmek tiksinmek sevmemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Her insan farklıdır ya . Ben de mesela aynı şişeden içmek istemem. Ama ben herkese karşı böyleyim. Sevgiliniz sadece size karşı böyleyse sıkıntı.

Normalde insanlar birbirinin yediginden içtiginden yiyip içmezler zaten bu sadece sevgiliye/eşe yapilir diye biliyorum ben. 😬 Herkesin agzindan bir şey yiyip içen birini ben istemezdim. 😬

Merak ettim oral seks yapıyor mu? Millet kadınının her yerini beyran çorbası gibi hüpletiyor, bu aynı bardaktan su bile içmiyor öyle mi? Erkek adam sevgilisinin poposunu bile yer.
+18 tadında bir yorum olmuş
🤣🤣🤣🤣🤣

Merak ettim oral seks yapıyor mu? Millet kadınının her yerini beyran çorbası gibi hüpletiyor, bu aynı bardaktan su bile içmiyor öyle mi? Erkek adam sevgilisinin poposunu bile yer.
Poposunu yerim ama aynı bardaktan su içemiyorum.

Yok valla üzüm müzüm yok elmalanıyorum su an 😂 ben bile evde kimsenin seyini kullanmam ama ne bilim sevgili olunca isler degisiyo sksmsmsmsm

Ben de aile evinde kimsenin bir şeyini kullanmam ayni yerden yiyip icmem ama eşimin yediginden yiyip içerim. 😁
Ha bir de kedimin yarim.biraktigi tavuk, et, balik yerim ya da kedim benim tabagimdan yogurt yaladiginda devami yiyebiliyorum. 🙄 Eşim de yer.

Not: kedim totişini yalamiyor. 😂

Ben de aile evinde kimsenin bir şeyini kullanmam ayni yerden yiyip icmem ama eşimin yediginden yiyip içerim. 😁
Ha bir de kedimin yarim.biraktigi tavuk, et, balik yerim ya da kedim benim tabagimdan yogurt yaladiginda devami yiyebiliyorum. 🙄 Eşim de yer.

Mesela tabakta et, tavuk verdin diyelim yavruya. Yarım bıraktı yemedi onu alıp yiyo musun😅
Bizimki hep bitirir bitiremese bile acıktıgında yer.
Yada şöyle sizin tabaktaki tavuklara değse devam mı edersiniz? Tam olarak nasıl

Ben onu ilk yaptığımda eşim şok olmuştu ya, hayvana parmağımda ton balığı verdim kokladı yaladı yaladı ama yemedi. Kalanını attım ağzıma. 3 gün yanımdan geçerken öğürmüştü adam 😅 Savunmam: Kedi senden temiz bi kere taam mı?

Mesela tabakta et, tavuk verdin diyelim yavruya. Yarım bıraktı yemedi onu alıp yiyo musun😅
Bizimki hep bitirir bitiremese bile acıktıgında yer.
Yada şöyle sizin tabaktaki tavuklara değse devam mı edersiniz? Tam olarak nasıl

Yarim biraktigini yiyoruz cunku kalinca yemiyor. Tabagimdaki tavuga degerse de sorun olmaz. 😬

Back
X