Herşey saçma ve ahlak dışı tamamda
İnsan düşündükçe neden konu sahibi arkadaş
siz ne yapıyorsunuz siz adam mısınız diye üçüne birden bağırıp çıkmadı o evden?
Böyle birşeyde enteresan şimdi
Ben olsam kusardım üzerlerine çıkardım o evden
benim kocişte kızdı sorunca nerden çıkardın onu diye
Şu 'kusma'kelimesinide çok kullanır oldum iki akşamdır
ama olaylar çığır dışı iğrenç.
Dün akşamki üç yavruyu okurken kolu mu bacağımı kasarak okudum.
Gelde 'kusma' kelimesini kullanma şimdi.
Çok afedersiniz kızlar bu kelime sizi rahatsız ettiyse.
ben zaten kesinlikle nekadar güvenirsem güveneyim 3 erkeğin bulunduğu eve girmezdim hadi girdim diyelim o evde olsaydım erkek arkadaşım diğer iki erkek arkadaşıyla banyoya girseydi ben onlar banyodayken hiçbişey demeden çantamı alıp kaçardım çünkü 3 erkek banyoya giren insanın az sonra anadan doğma çıkıp odaya dalmayacakları ne belli
Eşime sorcam şu sabun şeysini ama korkuyorum ters tepki verir diye :) Konu sahibi arkadaşımız bir de normal midir diye sormuşsun. Allah akıl fikir versin bu insanlara ya. Ar denen bir şey kalmamış. Bu insanla devam etmeyi düşünüyorsan vay haline diyorum. İyiliğin için Allah tez zamanda kurtarsın ne diyeyim.
tatlım inan o üç erkeği o anda banyoya girerken kusma kelimesini sadece kullanmazdın bilakis gerçekleştirirdin...
o yüzden bu duruma kusma kelimesi cuk oturdu rahat ol:))
ay bide bu şahsı muhterem evli ve deşinden boşanmamış mıı...Bir de erkek arkadaşına inzivaya çekildin demişler. Demek ki o da yapıyor onlarla bir şeyler.
Daha önceki konunuzda okumuştum. eşinden boşanacak demiştiniz. Bu sebepten olmasın? :44: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?