Hala şoktayım

Diyorum ya.. 2 çift laf edememiş..

en basiti bu hareketleri kadınlar da yapmaz 3 kişi aynı banyoya bi erkek böyle 3 bayanı banyoya girerken görse hayatının fantazisi falan olur bunlar resmen sapık der . Kaç valla kaçmazsan 3.safya haberlerine bile çıkartırlar seni

Şu 'kusma'kelimesinide çok kullanır oldum iki akşamdır
ama olaylar çığır dışı iğrenç.
Dün akşamki üç yavruyu okurken kolu mu bacağımı kasarak okudum.
Gelde 'kusma' kelimesini kullanma şimdi.
Çok afedersiniz kızlar bu kelime sizi rahatsız ettiyse.

erkekler yapıları gereği hiçbir arkadasıyla bırakın duş almayı bunun lafını bile yapamazlar. bu davranışları kesinlikle normal değil. erkek arkadasınız sizin yanlış anlayağınızdan bile çekinmemiş ve gayet rahat tıraş oldum ne var demiş. kesinlikle bu diyalogların altında psikolojik bir olay var. arkadasınızın geçmişinde size söylemediği bir şey var. lütfen bu gerçekten ciddi bir durum. zaman kaybetmeden onunla konusup bi yardım almasını söyleyin. onda eşcinselliğe yatkın bir durum var belkide o arkadaşları nedeniyle olmuşta olabilir. hayır diyememe problemi de olabilir. evde siz varsınız ve 3ü birlikte duşa giriyorlar. erkek arkadasınız daha önce onlarla kaç kez böyle bişiy yapmış bilemeyiz ama gördüğünüz gibi ilk değil şunu görmezden gelmeyin sizinle bişiyleri yaşamaktan çekinip utanabilir. lütfen realist olun ve bir prof. yardım alın..

Eğer erkek arkadaşın sana bir şaka yapmadıysa,bırak gitsin derim.Çok az erkek erkek arkadaşının kız arkadaşını merak edip ayağına çağırır.Benimeşim toplasan toplasan 2 arkadaşını benimle tanıştırdı.Onlarıda benim rızamı alarak.Üstelikte bana da eğer sen sevmediysen hayatımdan hemen çıkarırım dedi.Bence doğru olan budur canım.
Günümüzde bir sürü ne olduğunu anlayamadığımız insanlar var,lütfen beni yanlış anlama kim olursa olsun evine gitme.Bu tutuculuktan değil,yargıladığımdan değil,hayata karşı güvende olamamız gerektiğinden.Ne olur yanlış anlama beni.İnşallah bunlar bir şakadır.

off offf okuduklarıma inanamıyorum..şok şok gerçekten ben anında çıkardım o evden telefonumu değiştirirrdim .birdahada o adamla (adam bile demek istemiyorum ama) karşılaşmamak için köşe bucak kaçardım.dua etmelisin ki sana bişiy yapmamışlar.ama seninde orada durup yemek hazırlayıp banyodan çıkmalarını beklemen çok büyük hata olmuş..kaçççç kaççç kurtar kendini

Son düzenleme:

tatlım inan o üç erkeği o anda banyoya girerken kusma kelimesini sadece kullanmazdın bilakis gerçekleştirirdin...
o yüzden bu duruma kusma kelimesi cuk oturdu rahat ol:))

ben zaten kesinlikle nekadar güvenirsem güveneyim 3 erkeğin bulunduğu eve girmezdim hadi girdim diyelim o evde olsaydım erkek arkadaşım diğer iki erkek arkadaşıyla banyoya girseydi ben onlar banyodayken hiçbişey demeden çantamı alıp kaçardım çünkü 3 erkek banyoya giren insanın az sonra anadan doğma çıkıp odaya dalmayacakları ne belli

Anadan doğma

Eşime sorcam şu sabun şeysini ama korkuyorum ters tepki verir diye :) Konu sahibi arkadaşımız bir de normal midir diye sormuşsun. Allah akıl fikir versin bu insanlara ya. Ar denen bir şey kalmamış. Bu insanla devam etmeyi düşünüyorsan vay haline diyorum. İyiliğin için Allah tez zamanda kurtarsın ne diyeyim.

Cok Affedersiniz Ama Ohooo Cü$$$ Yaniii

Banyo Meselesini Gectim Ama Erkek Arkadasiniz Olacak Sahis
Kiz Arkadasinin Yaninda Nasil Müsade Eder Öyle Muhabbetlere !!
Gercek Bir Erkek Olsa Hoppp Bilader Ayip Oluyor Ama Bayan Var Burada Der Tersler Benim Bildigim ..
Ama Sizin Erkek Arkadasiniz Dahil Olmus Muhabbete .. Ayrica Yanlis Bir Düsünceye
Varacagini Bildigi Icinde Sakaya Vurmaya Calismis Konuyu .. Sakin Beni Gay Zannetme Filan Diye ..

Bence Bu Olayi Ciddiye Al Ve Cek Karsina Sorgula Onu ..
Sana Cok Ama Cok Ters Geldigini Söyle .. !
Süpheni De Dile Getir .. Bakalim Tepkisi Nasil Olacak ..

Eger Öyle Birsey Yoksa Zaten Adam Akilli Dinler Ve Ikna Eder Seni ..
Ama Hemen Bagirip Cagirip Keser Atarsa Demekki Var Bir Sakladigi ..

Ben Bile Okuduklarima Hala Inanamiyorum .. Allah Sana Sabir Versin Arkadasim ..

kız sakın sorma valla banlar kocan senii

Bir de erkek arkadaşına inzivaya çekildin demişler. Demek ki o da yapıyor onlarla bir şeyler.

Daha önceki konunuzda okumuştum. eşinden boşanacak demiştiniz. Bu sebepten olmasın? :44: :26:

canım teyzemin bir komşusunun kocası kardiyoloji uzmanıymış. kadın da ev hanımı. neyse adam karısının bir dediğini iki etmezmiş. ama ayıptır söylemesi cinsel hayatları yokmuş. neyse adam sonra karısına demiş ki ben ortaokulda yatılıda alıştım, 3ümüz.... ayyy neyse çok iğrenç işte anlatmaya bile utanıyorum..:78:
diyeceğim o ki adam evli olduğu halde farklı cinsel tercihlerde bulunabiliyor ki siz bi de sevgilisiniz.. ne diyim gözünü dört aç.. karar senin...

tatlım inan o üç erkeği o anda banyoya girerken kusma kelimesini sadece kullanmazdın bilakis gerçekleştirirdin...
o yüzden bu duruma kusma kelimesi cuk oturdu rahat ol:))

Canım Allah yaşatmasın
Öyle bir durumda kusulmaz mı..İnsan wc lavabo arar harıl harıl
Sadece burda kullandığım için af diledim sizlere saygıdan.

çok saçmaa, kocamaaaannn saçma hatta. 27 yaşındasınız, akıllı bilgili bir bayansınız ( diger konulara werdiğiniz cevaplara göre??) erkek arkadaşınız war, onu seviyorsunuz, başka kadınlardan kıskanıyorsunuz, bu insani yetilere sahipsiniz ama erkek arkadaşiınız dier erkek arkadaşlarıyla duşa giriyor. we siz şoka girip buraya, 'sizinkilerinde böyle arkdşları war mı?' diyorsunuz! gerçek hayatta 2 erkek birlikte değil banyoya, gezmeye gitseler bile 2metre arayla yürür. milletle güzel eğlenmişsin arkadaşım, herkeste merakla senin cevabını bekliyor üstelik. cinsiyetinden dahi şüphe duyuyorum!..

Bir de erkek arkadaşına inzivaya çekildin demişler. Demek ki o da yapıyor onlarla bir şeyler.

Daha önceki konunuzda okumuştum. eşinden boşanacak demiştiniz. Bu sebepten olmasın? :44: :26:
ay bide bu şahsı muhterem evli ve deşinden boşanmamış mıı...
bence arkasına bakmadan kaçsın konu sahibi başka insan mı yok şu dünyada
Rabbim büyük konuşturmasın gerçi bizleri de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…