Hala şoktayım

şok oldum özellikle konu sahibesinin tavrına.
arkadaşım bu tür çirkinliklere şahit oldun ve o evi o şahsı terketmedin he ?
enteresan gerçekten...
ben olsam pılımı pırtımı toplar anında topuklar bir daha o sahısla ne görüşür ne selamlaşırdım.
asıl senin sessiz kalman şaşırttı beni

benimde eşimin bir sürü arkadaşı var 8 yıl birlikte yatılı okulda okumuşlar hemde ama böyle birşey olamaz bu nasıl iş ya??????????çok söze gerek yok ben anladım ne olduğunu sende anlamışsındır heralde bizzat şahit olarak ......kimin ne olduğu belli olmaz koynundaki kocanın bile bence hiç ama hiç normal bir davranış değil :92:

her şeyi geçtimde içerde bayan varken 1 tanesinin bile banyoya girmemesi lazım ayıp ki bunlar 3 kişi birlikte giriyor misafire ayıp ahlaka ayıp erkek arkadaşının buna izin vermemesi onların banyoya girmesini engellemesi gerekiyordu sen gelmeden önce vakit mi yoktu yapsalardı alla alla
erkek arkadaşının hele hele seni yalnız bırakmaması hiç girmemesi lazımdı madem öyle seni hiç çağırmasalarmış muhabbetlerinide rahatlıkla ederlermiş
acayip bir şey normal bir davranış değil erkekler genelde kendi aralarında yaparlar fakat yalnızken sen varken çok acayip

Son düzenleme:
walla gerçekten şakalaşıyor olduklarını varsaysak bile bu durum hiç bi şekilde kurtarılamaz. bu duş olayını birden fazla kez yaptıklarına göre kesin kes bişiler olmuştur.
bi de bunlar ergenlik dönemlerinden arkadaşlarsa senin bence düşüneceğin bişey olmamalı.

normal gelmiyor bana ,gelemiyor..
aklım mantığım alamıyor 3 erkek aynı banyoda ve duş aldılar!!!
aklıma sığdıramıyorum en bunu..
ok ,dünyada çeşit çeşit insan var ,fikir düşünce var,bakış açısı var..
ama bu rezalet!!

normal bir erkek bir kere bunu karakterine sığdırmaz-sığdıramaz..

benim gay bir arkadaşım var,ve bir gün(bekarken) bana şunu demişti...

çok dikkat et,adam gibi adam görünen ,herşeyiyle farkı olmayan hatta belki maço takılan, bir çok gay var piyasa da dedi ..
ve bu arkadaşım devlet memuru, evl,i eşi mühendis ve hoş bir kadın ve kızı da var!
16 yaşında idi o sıra kızı ve arkadaşımın bir erkek arkadaşı vardı o da gay tabii ve sevgililer...
ve normal bir kadın bir erkek ilişkisi gibi aşk yaşıyorlardı!...
kavga ettiğinde onunla, oturup ağlayıp bana der yanmıştı da ordan biliyorum:)
ve bu arada bu arkadaşım, dışarıdan bakıldığında fazlasıyla erkeksi herşeyiyle inanın bana,
ve hoş bir adamdı ,kızların dikkati çeker ve bakışlarına maruz kalırdı o denli anlaşılamayan ,
feminenlikten ve bu kimlikten fazlaca uzak!..

mesai arkadaşımdı,çok şeye şahit oldum bu anlamda ,dolayısyla bu davranışlar ,
normal bir erkek için normalin fazlaca ötesinde ..
arkadaşları da sanki siz mesaj iletir gibi...

bu arada bahsettiğim kişinin evliliği aslında bir nevi onun paranavanı idi,
ve hem bir kadınla da cinsel ilişki yaşabiliyor ama asıl tercihi ve hazzı yaşadığı ne yazık ki erkeklerdi

Son düzenleme:
biseksüelmiş yani o arkadaşınız gaylar sadece erkeklerden hoşlanan kadınlarla ilişki yaşamayanlar oluyor
kimin ne olacağı belli olmaz benimde bir arkadaşım vardı gaymış oda biz konduramamıştır fakat sonra birileri gözümüze sokunca şunu şunu yaptı nomal mi diyince anladık belirli bir erkek arkadaşa bağımlıydı ve erkek arkadaşı parfüm sıksa sen niye sıktın bugün boxerın değişmiş falan diye erkek kankasına güya hesap sorardı bizde alışı sahiplenme falan derdik ki gerçekten duyduk sonra gaymış

Son düzenleme:

açıkçası tanımları hk. yeteri kadar bilgi sahibi değilim ,doğrudur..
bu arkadaşımda öyle idi..
iş çıkışında onunla buluşmaya giderken ,aşırı özenli idi ve bana sorardı nasıl oldu iyi mi ,
bu koku nasıl bu gömlek nasıl vs vs diye ,inanılmaz bir özen ve heyecan vardı ,anlatamam size..
ve hala düşünüp şaşarım bu durumu ama gerçek bu ve birebir yaşadım ..
kavga ettiklerinde anlatırdı ağlardı ,ben ne yapıcam onsuz derdi ,
bu diğerlerinden farklı benim için, çok değerli seviyorum derdi vs vs..
yani aşk yaşıyordular,tıpkı ,bir kadın ve erkek ilşkisi gibiydi ,farksızdı duyguları!!
hatta bir an kendimi onlara üzülürken bullup ,üzülme barışırsınız,geçer vs derken buluverirdim

Son düzenleme:
kızlar konu sahibini yargılamaktan vazgeçin belki çekip gitmeyi düşünemedi o an.zaten tam algılayamamış olayı yemek yerken sormuş üçünüz birdenmi banyo yaptınız diye..

Durun gulucem ya

Nebicim is bu boyle

ben bu anları yaşarken vs ,birçok duyguyu ve telaşı bir anda yaşadım gerçekten..
güldüm ,şaşırdım,yutkunmaya çalıştım ,sindirmeye çalıştım,ona karşı nasıl yaklaşmam gerektiğini yine aynı anda kestirmeye çalıştım,üzüldüm,duygulandım,kızdım ,öte yandan da anlamaya çalışmaya çalıştım tüm bunlar olurken ve dolayısyla hiç alışamadım ama asla endisine 2.sınıf insan muammeleside yapmadım,çünkü erkek olarak ne olduğu benim umrumda değildi,ama bir insan olarak fazlasıyla iyi bir kalbe sahipti..

konu sahibinin yağacağı hiçbir şey yok zaten kız şok olmuş ne yapsın bence kalmasıda iyi olmuş içerde ne olmuş ne bitmiş öğrenmiş az çok ve aralarında seviyesiz muhabbetide görmüş olmuş

evet ne kadar çarpık ilişki yaşamış olsalarda o halde görünce üzülüyorsunuz ben artık onların hormonlarıda öyle çalışıyor ne yapsınlar diyorum yargılamakla bir şey elde edemeyiz

benim yigenim var lisedeye gididyor bir gün arkadaşıyla dışarda gezerken karşıdan travesti geliyormuş kız demişki ya bu travesti bizim köylü herhalde babama ne kadarda benziyor sonra kalkmışlar yakından bakmak için yanlarına gidince kızın babası çıkmış baba diye kız çıglığı basmışş ağlamış adam kaçmış gitmiş sonra annesi boşanma davası açmıştı babasına akşamları işten sonra ya da işe gidiyorum diye o hale bürünüyormuş demekki ilk önce inanmadım ama yiğenim söyleyince dedim durduk yere bu hikayeyi niye uydursun

off ne feci...Biseksüel olmalı erkek arkadasın..cunku asla bır erkek baska erkekle ne kadar ıyı de olsa araları(!) asla cırılcıplak banyo falan off yazamıyorummm..
bazı erkekler var kız arkadasları vardır..kızlarla cınsellık yasarlar fakat erkeklere de ılgı duyarlar..biseksüellık ıste.. dıkkatlı olmalısın.. ama senın yanında bunu yapmaları erkek arkadasının sana olan saygısızlıgıdır kusura bkma bunu dedıgım ıcın...cunku sana saygısı yok demek kı

Hemen ayrıl ve kendini kurtar. İğrenç bir olay üçlü banyo yapılması, daha da iğrenci bunu senin olduğun bir zamanda yapmaları.
Aklın yolu birdir, buradaki herkes gibi bende bu olayın iğrenç olduğunu söylüyor ve hemen bu ilişkiyi bitirmeni tavsiye ediyorum.

simdi soyle dusundum ben...
biri banyoya girse, dusakabini ya da dus perdesini cekip dus alsa, otekilerde banyoda olsa ama lavabonun onunde tras olsalar bi taraftan muhabbet etseler neyse...
biz kankamla boyle yaparik lise yillarinda, birimiz dusta birimiz ayna karsisinda suslenirdik bu normal...
fakat ayni anda dusa girmek bana hiiiiicccc ama hiiiicccc normal gelmedi...
boyle sey ne gordum ne duydum vallahi dikkat edin erkek arkadasiniza... :26:
bu arada sizin yaninizda ettikleri muhabbetler sapikca ve igrenc...
bence sevgilinizle olan iliskinizi ciddi ciddi gozden gecirin...
sevgilimin hele hele evlendigim adamin bu tip arkadaslari oldugunu dusunemiyorum...
cildirirdim...

Son düzenleme:
Sağolun bir de yazdıklarınızla şoka girdim. Yorumların çoğunu okumadım bile bir çoğınuz alay etmişsiniz, geyik muhabbetine çevirmişsiniz. Sizler olayı eleştirirken iğrenç derken mide bulandırıcı mesajlar yazmayı ihmal etmiyorsunuz. Sizinle paylaşmak hataydı böyle bir durumu en yakın arkadaşıma bile anlatamayacağım için yazdım ama neyse bu bana bir ders oldu. çok mu zor arkadaşım bu durum normal değil benim sevgilimin veya eşimin böyle arkadaşı yok demek. Sadece bunu duymak istedim ama ahlakımı bile sorgulayıcı mesajlar yazmışsınız.

O da böyle olduğunu söylüyor ben traş oldum biri de zaten gazeteyle tuvalete girdi dedi. Bütün gece tartıştık. Sabah altıda evin önündeydi yanımda ağladı sana kendimi nasıl ispat edeceğim diye. Neyse hata ettim yazdım.

yazılan yorumlar gerçekten incitici..

zaten kızcağız üzgün bide alay eder gibi yazmışsınız,

bazılarınızda kocalarınızı övmeyi ihmal etmemişsiniz..

gerçekten bu kk nın kadınları çok acımasız...

arkadaşım sanada tavsiyem yol yakınken bırak,

kuzenim çok severek evlendi,1 sene sonra babsının evine geldi,

bakire gidip bakire döndü..erkekler bu durumlarını ne yazıkki kimseye belli etmiyor.

şuan psikolojik destek alıyor...onun durumuna düşmeni istmem..

Bol Şans...

Kızlar şimdi beni de topa tutarlar ama bana çok garip gelmedi. Benim eşiminde böyle arkadaşları var üniversiteden arkadaşlar sanki eşi ben değilim onlar balayımıza bile gelmişlerdi düşünün artık. Neyse bizim evleneceğimiz gün evde üçü banyoya girmişler eşime kese falan yapmışlar ben bunu duyunca çok şaşırmıştım zaten akşamına evlendim ama öyle sizin yazdığınız gibi gay falan değil. Tan boşver canını sıkma belki diğer arkadaşın dediği gibidir Alp traş olmuştur diğeri tuvalettedir. Sen erkek arkadaşını bizden daha iyi tanırsın. Sonuçta Alp her ne kadar tayin için formalite evlilik yapmış olsa bile ciddi bir evlilik yaşamış evlendiği kadın çocuğunu düşürmeseymiş şu an bir çocuğu bile olacaktı. Ben gay olduğunu zannetmiyorum.

bence bunlar hiç normal hareketler değil, çıkar kokusu yakında, dikkat et

ya dediği gibi bir durum var fazla samimiyetten oluşan bir rahatlık...ya da anormal bir durum var onu da sen gözlemleyerek didikleyerek çözeceksin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…