- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Sağolun bir de yazdıklarınızla şoka girdim. Yorumların çoğunu okumadım bile bir çoğınuz alay etmişsiniz, geyik muhabbetine çevirmişsiniz. Sizler olayı eleştirirken iğrenç derken mide bulandırıcı mesajlar yazmayı ihmal etmiyorsunuz. Sizinle paylaşmak hataydı böyle bir durumu en yakın arkadaşıma bile anlatamayacağım için yazdım ama neyse bu bana bir ders oldu. çok mu zor arkadaşım bu durum normal değil benim sevgilimin veya eşimin böyle arkadaşı yok demek. Sadece bunu duymak istedim ama ahlakımı bile sorgulayıcı mesajlar yazmışsınız.
O da böyle olduğunu söylüyor ben traş oldum biri de zaten gazeteyle tuvalete girdi dedi. Bütün gece tartıştık. Sabah altıda evin önündeydi yanımda ağladı sana kendimi nasıl ispat edeceğim diye. Neyse hata ettim yazdım.
igrenc kelimesini ben kullandim, bana ithafen mi boyle soylediniz bilmiyorum ama yazdigim seyde igrenc dedigim olay erkek arkadasinizin arkadaslarinin sizin yaninda ettikleri muhabbet.
gercekten bir bayanin yaninda oyle konusulmaz, cok cok cok kotu konusma tarzlari bunlar.
sabun muhabbeti falan. igrenc yani...
yaptiklari seye degil konusulanlara o kelimeyi kullandim dikkat ederseniz...
siz kirmak istemem o yuzden aciklama yaptim...
kendimden ornek verdigim gibi banyoda birden fazla kisinin bulunmasi normal ama bu yorumunuza karsilik ben bir de baska soruyu yoneltecegim simdi...
bir insan baskasinin yaninda nasil tuvalete girebilir...?
yani bu da ilginc...
biz cok yakiniz cekinmiyoruz diyorlarsa orasi ayri tabi, kendi tercihleri...
ama yine de bana cok normal gelmiyor cunku o ortamda siz de vardiniz.
kiz arkadas yaninda bunlarin yapilmamasi gerekliydi...
belki de bunu dusunemediler bilemeyecegim...
neyse baska bir sey yazmayayim ben...
O da böyle olduğunu söylüyor ben traş oldum biri de zaten gazeteyle tuvalete girdi dedi. Bütün gece tartıştık. Sabah altıda evin önündeydi yanımda ağladı sana kendimi nasıl ispat edeceğim diye. Neyse hata ettim yazdım.
Tabi ki senin için yazmadım neyse editör hanıma mesaj gönderdim konuyu kapatması için. Bir de arkadaşları böyle konuşurken sürekli kapatın şöyle konuları diyip durdu. Bir de bana biri sevgili bulsana dedi. Erkek arkadaşım da sakın bunlara kız falan bulma dedi mındar ederler dedi. Tuhaflar aşırı rahatlar...
Neler dönmüş burda ya ne kadar abartılı tepkiler vermişsiniz ya da ben mi çok genişim???
Gayler ya hayatlarını açıkça gay olarak yaşar ya da ölümüne gizlerler, homofobik tavırlar sergileyen erkeklerin çok büyük bölümünün gizli gay olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde, yani gay olduğunu gizlemek için kızlarla ilişki kuran biri bu kızın yanında bu tarz davranışlara girmez, kaldı ki muhabbetlerinden erkeklere değil kadınlara fazlasıyla meraklı oldukları gayet net anlaşılıyor.
Siz hiç üniversitelerdeki erkek yurt muhabbetlerine denk gelmediniz heralde, birbirlerinin arkasına yumurta akı sürmeler, banyoda yaptıkları yarışlar falan, tabi hoş olduğunu düşünmüyorum ama bence iki kızın birbirine ağda yapması da hoş değil, bunu yapanları lezbiyen diye etiketlemiyoruz da birlikte duş alanları niye gay diye etiketliyoruz.
Neler dönmüş burda ya ne kadar abartılı tepkiler vermişsiniz ya da ben mi çok genişim???
Gayler ya hayatlarını açıkça gay olarak yaşar ya da ölümüne gizlerler, homofobik tavırlar sergileyen erkeklerin çok büyük bölümünün gizli gay olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde, yani gay olduğunu gizlemek için kızlarla ilişki kuran biri bu kızın yanında bu tarz davranışlara girmez, kaldı ki muhabbetlerinden erkeklere değil kadınlara fazlasıyla meraklı oldukları gayet net anlaşılıyor.
Siz hiç üniversitelerdeki erkek yurt muhabbetlerine denk gelmediniz heralde, birbirlerinin arkasına yumurta akı sürmeler, banyoda yaptıkları yarışlar falan, tabi hoş olduğunu düşünmüyorum ama bence iki kızın birbirine ağda yapması da hoş değil, bunu yapanları lezbiyen diye etiketlemiyoruz da birlikte duş alanları niye gay diye etiketliyoruz.[/QUOTE
Katılıyorum yorumunuza.Biz bayanlar yapınca görünce normal erkekler yapınca tuhaf geliyor.İllaki hayatımızda kızlarla ağda muhabbetimiz olmuştur.Arkadaşınız lavaboyu kullanırken siz banyo yapmışınızdır yada beraber banyo yapmışınızdır.Bana bunlar değilde evde bayan misafir varken banyo yapmaları ve banyo sonrasındaki muhabbetler tuhaf geldi daha çok.Sabun muhabbetide ma.... diye düşündüm ama 3 bir aradayken yapabilmeleri ihtimali nedir tam bilemiyorum açıkcası
Hadi Alp traş oldu, diğeri gazeteyle tuvalete oturdu, biri banyo, diğeri ne yaptı acaba?
Ya da diğer ikisi birbirlerini mi keselediler?
Ben üç kişi gibi algıladım ama yanlış mı anladım.
arkadaşlar inzivaya çkildin cümlesini kız arkadaşı olan her erkeğe denir. yalnızken bir çok kızla yaarken bir sevgilisi olunca o hayatı bıraktığı için inzivaya çekildin denebilir ki ben öyle anladım. bu cümleye geöre kesin gay dir demek yanlış.
ama 3ü beraber banyoya girmek tuhaf tabi, belki gerçekten kızın sevgilisi birşey yapmadı ama kız arkadaşının yanında bu şekilde davranmaları beraber banyoya girmeleri bu tarz düşüncelere mahal vermeleri de çok tuhaf. şüphe uyandırıcı şeyler bilemiyorum şaşırdım
gercekten cok ılgınç:26:ınsan cıddıyede alamazaçıkçası tanımları hk. yeteri kadar bilgi sahibi değilim ,doğrudur..
bu arkadaşımda öyle idi..
iş çıkışında onunla buluşmaya giderken ,aşırı özenli idi ve bana sorardı nasıl oldu iyi mi ,
bu koku nasıl bu gömlek nasıl vs vs diye ,inanılmaz bir özen ve heyecan vardı ,anlatamam size..
ve hala düşünüp şaşarım bu durumu ama gerçek bu ve birebir yaşadım ..
kavga ettiklerinde anlatırdı ağlardı ,ben ne yapıcam onsuz derdi ,
bu diğerlerinden farklı benim için, çok değerli seviyorum derdi vs vs..
yani aşk yaşıyordular,tıpkı ,bir kadın ve erkek ilşkisi gibiydi ,farksızdı duyguları!!
hatta bir an kendimi onlara üzülürken bullup ,üzülme barışırsınız,geçer vs derken buluverirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?