Hala şoktayım

igrenc kelimesini ben kullandim, bana ithafen mi boyle soylediniz bilmiyorum ama yazdigim seyde igrenc dedigim olay erkek arkadasinizin arkadaslarinin sizin yaninda ettikleri muhabbet.
gercekten bir bayanin yaninda oyle konusulmaz, cok cok cok kotu konusma tarzlari bunlar.
sabun muhabbeti falan. igrenc yani...
yaptiklari seye degil konusulanlara o kelimeyi kullandim dikkat ederseniz...
siz kirmak istemem o yuzden aciklama yaptim...

kendimden ornek verdigim gibi banyoda birden fazla kisinin bulunmasi normal ama bu yorumunuza karsilik ben bir de baska soruyu yoneltecegim simdi...
bir insan baskasinin yaninda nasil tuvalete girebilir...?
yani bu da ilginc...
biz cok yakiniz cekinmiyoruz diyorlarsa orasi ayri tabi, kendi tercihleri...
ama yine de bana cok normal gelmiyor cunku o ortamda siz de vardiniz.
kiz arkadas yaninda bunlarin yapilmamasi gerekliydi...
belki de bunu dusunemediler bilemeyecegim...
neyse baska bir sey yazmayayim ben...

Son düzenleme:
bu yazılan hikayenin gerçekliğine zerre kadar inanmıyorum.

hiçbir bir kız bu görüntünün üzerinde düşünecek, "sizin de erkek arkadaşlarınızın bu kadar garip davranışları var mı" diyecek kadar şapşal olamaz.. o gay adamı o saniye hayatından çıkarır.

Tabi ki senin için yazmadım neyse editör hanıma mesaj gönderdim konuyu kapatması için. Bir de arkadaşları böyle konuşurken sürekli kapatın şöyle konuları diyip durdu. Bir de bana biri sevgili bulsana dedi. Erkek arkadaşım da sakın bunlara kız falan bulma dedi mındar ederler dedi. Tuhaflar aşırı rahatlar...

Sana gelip itiraf edecegini beklemiyordun heralde?

Canım şu cüme bile ne oldugunu açıklıyor aslında.

''Alp'e fazla yeme lan zaten inzivaya çekildin duvarlara tırmanırsın dedi''

Yani bu ne demek şimdi? Demek ki zamanında o da onlarla bir şeyler yaşamış anlamı çıkarıyorum ben burdan...

Ayrıca sabah eşime sordum sabun kaydırmak ya da düşürmek ne demek diye? Bilmiyorum yöresel bir şey olabilir dedi, nasıl yöresel erkekler arasında bir şeymiş dedim mesela Tokatlıların çövdürmek kelimesi gibi olabilir dedi Yok öyle bir şey degilmiş dedim ben bilmiyorum hiç duymadım da kaldı ki beni bilirsin en kötü küfürleri vs. bilirim dedi

Eşim Adana'lı bu arada.

arkadaslarina mudahale ettiyse o zaman o da rahatsiz olmus bu durumdan... bunlari en basindan soyleseydiniz keske o zaman daha az tepki gelirdi :92:
evet gercekten tuhaf ve fazla genis insanlarmis...
erkek arkadinizi en iyi siz tanirsiniz, anormal bir durum yok diyorsaniz yoktur o zaman...
yine de bu konusmalardan duydugunuz rahatsizligi erkek arkasinizla paylasirsaniz sizin icin iyi olur, en azindan tekrarlanmaz ve caniniz sikilmaz.

Neler dönmüş burda ya ne kadar abartılı tepkiler vermişsiniz ya da ben mi çok genişim???
Gayler ya hayatlarını açıkça gay olarak yaşar ya da ölümüne gizlerler, homofobik tavırlar sergileyen erkeklerin çok büyük bölümünün gizli gay olduğunu bilmeyenimiz yoktur herhalde, yani gay olduğunu gizlemek için kızlarla ilişki kuran biri bu kızın yanında bu tarz davranışlara girmez, kaldı ki muhabbetlerinden erkeklere değil kadınlara fazlasıyla meraklı oldukları gayet net anlaşılıyor.
Siz hiç üniversitelerdeki erkek yurt muhabbetlerine denk gelmediniz heralde, birbirlerinin arkasına yumurta akı sürmeler, banyoda yaptıkları yarışlar falan, tabi hoş olduğunu düşünmüyorum ama bence iki kızın birbirine ağda yapması da hoş değil, bunu yapanları lezbiyen diye etiketlemiyoruz da birlikte duş alanları niye gay diye etiketliyoruz.

Ben zaten bugün eğltlm için şehir dışına çıkıyorum. Bir hafta görüşmemek iyi olacak üzüntüden midem ağrıyor artık. Hakaret eden arkadaşlara da diyecek bir söz bulamıyorum...

Evet çok doğru yazmışsınız. Eşimin gay arkadaşı var hem de öğretmen adam kendini gizlemiyor bizim yanımızda bile rahatça konuşabiliyor.

Hadi Alp traş oldu, diğeri gazeteyle tuvalete oturdu, biri banyo, diğeri ne yaptı acaba?

Ya da diğer ikisi birbirlerini mi keselediler?

Ben üç kişi gibi algıladım ama yanlış mı anladım.

Şu kısımdan 4 kişi olduklarını düşündüm ama...

''Arkadaşının biri yola çıkmadan duşa girelim dedi ve üçü birlikte duşa girdiler, erkek arkadaşımda onlarla birlikte banyoya girdi''

Son düzenleme:
arkadaşlar inzivaya çkildin cümlesini kız arkadaşı olan her erkeğe denir. yalnızken bir çok kızla yaarken bir sevgilisi olunca o hayatı bıraktığı için inzivaya çekildin denebilir ki ben öyle anladım. bu cümleye geöre kesin gay dir demek yanlış.

ama 3ü beraber banyoya girmek tuhaf tabi, belki gerçekten kızın sevgilisi birşey yapmadı ama kız arkadaşının yanında bu şekilde davranmaları beraber banyoya girmeleri bu tarz düşüncelere mahal vermeleri de çok tuhaf. şüphe uyandırıcı şeyler bilemiyorum şaşırdım

Canım belki okuyamayacaksın yorumumu ama yine de yazicam. Üzüldüm duruma. Kendini düşünmelisin normal biri bunların kız arkadaşı önünde cereyan etmesne izin vermez. Hiç mi 3. Sayfa okumadın? Allah korusun ya sapkın davranışları varsa sevgilinin? Ya bu bir alıştırma turuysa? Kendini düşün diyorum tekrar. Dua etmelisin başına bi iş gelmemiş. Düşünemiyorum... Bir de gerçekten çok merak ettim onlar duştayken ne yaptın? Kuzu kuzu bekledin mi?

İnzivaya çekilme bence de bu anlamda. Daha önce bir çok kızla cinsel anlamda bir şeyler yaşamış bir erkeğin hayatını bir kızla devam ettirmesine erkekler kendi aralarında inzivaya çekildin derler.

bu konuya inanamıyorum ben.siz ne yaptınız peki erkek arkadaşınız onlarla banyodayken oturup beklediniz mi?inandırıcı gelmiyor bana bu konu

Tancım hatayı onlar banyoya girince orayı terketmememkte yada seninle o şekilde konuşurlarken ağızlarının payını vermemekle yapmışsın. Ben olsam belkide direk dalardım banyoya ne yapıyorlar diye baskın yapardım yani.Nasıl görüneceğide hiç umrumda olmazdı. Birde sen Alp'in evlilik yasağının sebebini öğren gerekirse boşandığı kadınla konuş.Belkide sevgilinin söylediği doğrudur ama sen yinede herşeyden emin ol içinde kuşku kalırsa yiyip bitirir seni.Hakkında hayırlısı olur inşallah.

gercekten cok ılgınç:26:ınsan cıddıyede alamaz

hergün başka bir sapıklık öğrenir olduk.........
içimizde insan sıfatıyla ne mahluklar yaşıyor.
Allah ıslah etsin.

tanı diğer konularındaN az çok tanıyorum.
düzgün,dürüst biri.
şaşırmış,anlayamamış ki bize soruyor.

hakaret edenler de çok normal değiller maalesef.

konulardaki tuhaflıklarla beraber insanımızın tuhaflıkları da can sıkıcı.

biz birbirimizden farklı değiliz,bu toplumda yan yana yürüyoruz,çalışıyoruz,konuşuyoruz.

herkes kendince bir dünya kurduğunu sanıyor ama onun dünyası bir şekilde bana,eşime,arkadaşıma ulaşıyor.

olayları,insanları kınamak yerine bana ait bir toplumda bunların olması ne kadar üzücü ve tehdit edici onu düşünmeli.

okuduğumdan andan itibaren içim daralıyor .......

bütün değerleri alaşa edip,bildiğimizi okuyoruz ve BİZ NEREYE GİDİYORUZ ALLAH'IM..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…