bence gaylik durumu falan yoktur.arkadaşlar fazlaca rahatlar anlaşılan.böyle tiplere benim de rastgelmişliğim vardır.mesela eşimin bir arkadaşı bizim eve oturmaya gelmişti o da böyle fırlama bir tip.
dedikleri beni şok etmişti.
şimdi bana habire
-akillibidik8 yenge bana bir kız bulsana diyordu
-ben de bakarız kör topal bir şey dedim.
-ya özürlü de olabilir ama mesela 3 memeli falan olabilir dedi
-ha bir de grup sekse falan açık olmalı demez mii
ya şok oldum ben eşimin yerinde olsam en azından hafif yollu uyarırdım ama eşim duymamazlıktan geldi..
şok oldum terbiyesiz .eşin de baya bir sakinmiş benim ki ağzını yüzünü dağıtırdı
bence gaylik durumu falan yoktur.arkadaşlar fazlaca rahatlar anlaşılan.böyle tiplere benim de rastgelmişliğim vardır.mesela eşimin bir arkadaşı bizim eve oturmaya gelmişti o da böyle fırlama bir tip.
dedikleri beni şok etmişti.
şimdi bana habire
-akillibidik8 yenge bana bir kız bulsana diyordu
-ben de bakarız kör topal bir şey dedim.
-ya özürlü de olabilir ama mesela 3 memeli falan olabilir dedi
-ha bir de grup sekse falan açık olmalı demez mii
ya şok oldum ben eşimin yerinde olsam en azından hafif yollu uyarırdım ama eşim duymamazlıktan geldi.
yani böyle tuhaflıklar olabiliyor.banyoya da 3 kişi girmişler ama banyo yapmamışlardır bence hep beraber.seninki traş oluyormuş.ne bileyim biri duştadır, biri de saç yapıyordur falan.suyun altına gireceklerini sanmıyorum.
tancım senin konularını uzun zamandır takip ediyorum..erkek arkadaşınla biraraya gelmen epey zaman aldı, baya entrikalar, savaşlar, eski karısı, gece hayatı vs vs..artık adamı nerdeyse tanıyoruz ama bu son olay şok üzerine şok yaşattı bana...
tamam hade adam gay değil ama biseksüel olma ihtimali de var, pekala kızlarla da erkeklerde de işi götürebilir çünkü anladığım kadarıyla çapkın da biriydi eskiden :52
hade herşeyi geçtim..arkadaşlarının senin yanında bu kadar iğrenç, seviyesiz espriler yapmalarına izin vermemesi gerekirdi..eğer sen evleneceği bayansan özellikle ...
erkek erkeğe banyo mide kaldırıcı..gerçi filmlerde görüyoruz sporcular falan duşlarda gayet ulu orta geziyolar falan..ama bizim kültürümüzde böyle birşey olmazzz olamazzz
sabun muhabbeti ise tamamen gay bir hava estiriyo..
ay ne biliym şoktayım..
ama sen de biliyosun ki bu adamdan sana koca olmazzzzzzzzz :26:
Siz kendi cümlenizi normal buluyor musunuz peki? "Kör topal birini buluruz sana." derken espri mi yaptığınızı düşünüyorsunuz, bende bu cümleniz bir erkeği zıvanadan çıkaracak bir konuşma başlangıcıdır, az bile demiş.
Kör veya topal olmayacağımızı nerden biliyoruz günün birinde!!!
evet bizim kültürümüzde yok yabancilarda bu normal..
mesela ben yurt disinda yasiyorum spora gidiyorum kadinlar cirilciplak pat soyunup dusa giriyor kabinlide degil öyle ciplak vaziyette sohbet ediyorlar ben sahsen utaniyorum.soyunma odasinda kimse olmadan giyinmeye bakiyorum görmek istemiyorum..iste oralarda daha rahat oluyordur ama bir evde sevgilisi olan bir bayan var adam kiz sofra kaldirip hazrlarken dusa giriyor arkadaslariyla o kizinda orda olmasi bile sacma cekip gitmeliydi...
konu sahibi sen şok olmuşsun bu durum karşısında ama biz daha çok şok olduk senin nasıl o ortamı terk etmediğine!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?