- 26 Temmuz 2015
- 1.741
- 2.853
- 133
- 31
Ellerinize saglik. Kolundan tutup firlatsaydiniz hatta su hadsizi. Ne pis insanmis. Abisinden bosatiyo bide. Kenar mahalle dilberine bakin.Bunların benzeri lüzumsuz halalarda bende var hele bir tanesi var ki evlerden ırak. Annem küçük yaşta evlenmiş hep ezmeye çalışmışlar annemi. Babannem hasta olur anneme getirirler bak diye, dedem hasta olur anneme getirirler bak diye, hatta amcam dahi gelip bizde kalmış biz küçükken. Annemde bunları yapmaya mecbur hissetmiş kendini nasıl sindirdilerse artık. Bir gün bu evlerden ırak halam aradı annemi temizliğe çağırıyor bende yapsın kendi temizliğini sen hizmetçisi misin dedim göndermedim annemi (zavallı anneme kalda gidecek) ertesi gün geldi bu ben odamda yatıyorum nasıl bağırıyor anneme neden gelmedin gelmek zorundasın hiç bakmam çoluğuna çocuğuna seni abimden çatır çatır boşatırım. Çıktım odamdan ne oluyor dedim sen sus dedi bana birden. Bir sinirlendim asıl sen sus ne gelmiş sabah sabah konuşuyorsun. Ayrıca sen kim oluyorsunda benim anneme bağırıp boşatmakla tehdit ediyorsun defol git bu evden dedim. Burası benim abimin evi istediğim zaman gelir istediğim zaman giderim diyor bir de yüzsüz. Burası benim annemin ve babamın evi artık sen bu eve gelip gidemeyeceksin yeter senin yaptığım dedim şimdi hemen çık git bu evden dedim. Babama da anlattım yeter artık benim annem hizmetçileri değil neden bu kadar ezdiriyorsun annemi dedim. O lüzumsuz babamı görüp beni şikayet ettiğinde babamda (nasıl olduysa aklı başına geldi herhalde) benim kızım bugüne kadar kimseyi evimizden kovmadı seni kovduysa vardır bir bildiği iyi yapmış. Bundan sonra karımdan ve çocuklarımdan uzak durun istemiyorum gelmeni bende demiş. O günden sonra anacığım rahat etti.
Kolundan tutup firlatsaydiniz kapidan da anneciginizin ici sogusaydi biraz daha. Bunlara bu gerek. Akrabaysa da akraba. Herkes durdugu yeri bilecek.