- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
tesekkur ederim ablacim :)Kuzeniz laf olsun torba dolsun yapmis.takma.
evet zayifim aslinda durum soyle o abim kuzenim aslinda o da kuzenimiz kendisinin kizi olunca ben ona dedim ki bana hala diyebilirmi o da tabi ki dediKuzeniniz mi belirliyor yeğeninizle aranızdaki ilişkiyi? Ayrıca bence zayıfsanız espri yapmıştır. Uzakta olunca insan alıngan oluyor biraz anlıyorum sizi. Bence takılacak bi durum yok.
ben de ona bos yapma dedim o da ozur dilemis geri zaten ne zaman yegenimin yasadigi sehire gitsem o da orda oluyor ve cocugu bir kere bile sevdirmiyorHalalık insanlar size tepside sunacağı bir statü değil. Siz öyle hisseder ve yaşarsınız. Boş ve talihsiz bir mesaj yazmış bana göre kuzeniniz. Bunun için de üzülmeye değmez.
Ricalar cnm☺tesekkur ederim ablacim :)
o abim kuzenim aslinda o da kuzenimiz kendisinin kizi olunca ben ona dedim ki bana hala diyebilirmi o da tabi ki dedi
Asıl mesele bu bence. Sizin onun yegenini hala gibi sahiplenmenizi kıskanmış olabilir.Sizi bilmem ama bazen bu sekilde yapmacık ilişkiler de oluyor. Yani normal de hala gibi davranmaz sosyal medyada sanki ugruna ölüyor gibi davranırsanız ondan da böyle yapmıs olabilir. Bu kısmı siz daha iyi degerlendirirsinizHalalık insanlar size tepside sunacağı bir statü değil. Siz öyle hisseder ve yaşarsınız. Boş ve talihsiz bir mesaj yazmış bana göre kuzeniniz. Bunun için de üzülmeye değmez.
Konu sahibi aslında hala değil.Halaliga layik gorulmemekle alakali bir sey yok ki. Erkek kardesinizin cocugu olursa hala oluyorsunuz,bir baskasinin buna ne engel olma durumu var ne de olamayacaksiniz diyen var size. Kuzeniniz kendince espri yapmis siz yokken hala olarak ben varim demek istemis. Ayyy ne alingansiniz,alingan insanla yasamak cok zor ,cevrenize sabirlar diliyorum
Hiç bir şey anlamayan sadece ben miyim ?
Ne demiş kim ince kim kalın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?