- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
hayir o da kuzenimizO mesajı yazan kuzeniniz öz, gerçek hala mı?
cocugun oz halasi var ama bu kisi olayin icinde degil bunu bana yazan tamamen kuzenimizÇocuğun babasının kardeşi kim
Çocuğun halası bu kişidir
Kuzen vs karıştırıp çocukların kafasını da karıştırmayın
Bu arada zayıfsınız diye takılmış kendince
simdi ben bu cocugun oz halasi degilim ama onu sahiplendim babasi da buna izin verdi obur kuzenimiz ustune vazife olmayarak olaya burnuna soktuHiç bişey anlamadım bu kadar anlaşılmayan bir durumdan alınılacak lafı nasıl çıkarttınız
bu ne demek simdi?İşte bunlar hep boşluktan
Annesi babası bişey söylemedikten sonra ona ne kisimdi ben bu cocugun oz halasi degilim ama onu sahiplendim babasi da buna izin verdi obur kuzenimiz ustune vazife olmayarak olaya burnuna soktu
simdi ben bu cocugun oz halasi degilim ama onu sahiplendim babasi da buna izin verdi obur kuzenimiz ustune vazife olmayarak olaya burnuna soktu
zorla degil cocugun babasi benim oz abimden daha yakin beni ailemden sonra o buyuttu gibi bir sey her animda onunlaydim beni kizkardesi olarak goruyorOna da izin vermiştir belki
Yani ikiniz de aynı uzaklıktasınız akraba olarak
Çocuğun gerçek halası da varmış olmasa neyse
X abla ya da X teyze olmak daha makul değil mi neden hala olacağım diye zorluyorsunuz
Kimsenin halası değilim olmayacağım da kuzenimin çocuğunun da hiçbir şeyiyim neden zorla halası olayım ki
Şimdi anladım. Teşekkür ederimKonu sahibinin bir kuzeni var-abim diyor bu kişiye.
Bu kişinin bebeği oluyor, aslında konu sahibinin kuzeninin çocuğu.
Konu sahibi kuzeninden çocuğun kendisine hala demesini istiyor.
Yani aslında konu sahibi gerçek hala değil.
Başka bir kuzen (bu bebeğin gerçek halası mı onu henüz yazmadı) de "evet halacım ben varım kapı gibi" diye konu sahibine laf atıyor. Konu sahibi de bu lafa bozuluyor.
Bence kritik nokta laf atan kuzenin gerçek hala olup olmadığı şu an.
Şu demek hayatınızda galiba oyalanacak başka bişey yok bu kadar komik ve gereksiz bişeye takılıp can sıkmışsınızbu ne demek simdi?
bana sorsaydiniz anlatirdimŞimdi anladım. Teşekkür ederim
bu laf ona cuk diye oturdu aslinda yasimi bosverin bulug cagi bir kizimBen sizi halalığa kabul ederim çok sey etmeyin ya
Fakat yaslar kac? Bos yapma demek biraz tuhaf kaçmış ergen lafı gibi...
Masallah halamabu laf ona cuk diye oturdu aslinda yasimi bosverin bulug cagi bir kizim
Aciver camlari sevabinaKonu sahibi aslında hala değil.
Bahsi geçen bebek, konu sahibinin başka bir kuzeninin bebeği. Kuzeninden çocuğun kendisine hala demesini rica etmiş.
Yani aslında konu sahibi gerçekten hala değil
19 sanırım.bu laf ona cuk diye oturdu aslinda yasimi bosverin bulug cagi bir kizim
o 28 mi ne evli 2 cocugu var bir de dedigi lafa bakarmisiniz cocuk gibi19 sanırım.
Diğer kuzen kaç yaşında?
Hani gençler arası bir çekişme, laf yarışı mı yoksa size karşı ağırlık koymaya çalışan büyük bir kuzen mi onu anlamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?