- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Zaten başka kuzen olduğunu söyledi ama belki kuzen de gerçek kuzen değildir ..kız kafasına göre senin halanim dediğine göre, kuzenim diye dayısının yigeninin komşusundan da bahsediyor olabilir. Zaten yeni konusu da "acaba bana büyü mü yaptılar " kıvamında birseydi.Ondan banlandi.Bence gerçek hala laf atan kuzen. Konu sahibi de ban yemiş. Nasıl çıkacak ortaya.
Önceki konuları da çok dengesiz. Keşke bir psikolog bulsa. Abisi ile sorunlu ailesi ile sorunlu. Okuldakilerle sorunlu. O büyü konusu bu konunun sahibine ait değil ama o konuyu açan da doktorlukZaten başka kuzen olduğunu söyledi ama belki kuzen de gerçek kuzen değildir ..kız kafasına göre senin halanim dediğine göre, kuzenim diye dayısının yigeninin komşusundan da bahsediyor olabilir. Zaten yeni konusu da "acaba bana büyü mü yaptılar " kıvamında birseydi.Ondan banlandi.
Yaaa iki farklı büyü konusu varmış meğer. Ben karıştırmışım haklısın. Allah akıl fikir versin konu sahibineZaten başka kuzen olduğunu söyledi ama belki kuzen de gerçek kuzen değildir ..kız kafasına göre senin halanim dediğine göre, kuzenim diye dayısının yigeninin komşusundan da bahsediyor olabilir. Zaten yeni konusu da "acaba bana büyü mü yaptılar " kıvamında birseydi.Ondan banlandi.
"Bende büyü mü var işkilleniyorum? " Konusu bu ...tüm belirtileri taşıyor mus yavrumÖnceki konuları da çok dengesiz. Keşke bir psikolog bulsa. Abisi ile sorunlu ailesi ile sorunlu. Okuldakilerle sorunlu. O büyü konusu bu konunun sahibine ait değil ama o konuyu açan da doktorluk
Bu üyenin 3 farklı üyeliği varmış. Daha önceden babam evlat ayrımı yapıyor falan diye konu açan bir üye vardı. Biz ona benzetmiştik. Sonra kendisi Yok mok dedi ama dengesizlik seviyeleri aynı"Bende büyü mü var işkilleniyorum? " Konusu bu ...tüm belirtileri taşıyor mus yavrum
Ne diyeyim Allah şifa versinBu üyenin 3 farklı üyeliği varmış. Daha önceden babam evlat ayrımı yapıyor falan diye konu açan bir üye vardı. Biz ona benzetmiştik. Sonra kendisi Yok mok dedi ama dengesizlik seviyeleri aynıkeşke iyi bir psikolog bulsa
yo gercek halasi degil niye bilip bilmeden konusuyosunKonu sahibi halası değilmiş. Kuzenine abım yazımız çocuğuna da yeğenim diyor. Ama asıl bomba o yazıyı yazan ve konu sahibinin kızdığı kişi bebeğin gerçek halasıymış. Haliyle demiş ki ben dururken sana ne oluyor. Konu sahibi de ona kızıyor
Bu üyenin 3 farklı üyeliği varmış. Daha önceden babam evlat ayrımı yapıyor falan diye konu açan bir üye vardı. Biz ona benzetmiştik. Sonra kendisi Yok mok dedi ama dengesizlik seviyeleri aynıkeşke iyi bir psikolog bulsa
komik mi benim psikolojik sorunum yok sadece her seyi cok kafama takan ve duygusal bir tipim o kadarYaaa iki farklı büyü konusu varmış meğer. Ben karıştırmışım haklısın. Allah akıl fikir versin konu sahibine
ne kadar ayip etmişsiniz kiz cok uzulmustur sevmiyorum diye benim yengem yapmaz oyle seyNe saçma muhabbet
Halaysan hala desin
Kuzenin çocuğu sana neden hala desin. Büyüyünce demicektir bence
Benimde eşimin kuzeni kızlarımın halasiymış. Kendi kendini o statüye koydu.
Hiç sevmem kendisini
Kızlarıma o sizin halanız değil x abla deseniz yeterli dedim birkaç kez
Hiç illaki hala diyelim demediler.
Değil çünkü. Onlarda biliyorlar.
Konuda kapandı.
O istediği kadar halayım diye yırtsın kendini.
45 yaşında, 3 çocuklu anneden bahsediyoruz. Yakında torunları olur belkide 21 yaşlarında kızı varne kadar ayip etmişsiniz kiz cok uzulmustur sevmiyorum diye benim yengem yapmaz oyle sey
Halam (öz halam, babamın kardeşi) ile senede 4-5 kere belirli gün ve haftalarda telefonlaşırız. Yılbaşı-anneler günü- iki bayram-ikimizin doğumgünü. 6 kereymiş. Hadi bir iki kere de benden olsun 8 kere falan. Arada ben babamlayken babamı ararsa bazen konuşuruz.Demem o ki çocuklar sevgiyi emeği tanır. Ona göre karşılık verir. Sen de öyle kuru kuru teyze hala demesine gerek kalmadan sevildiğini anlarsın. O yüzden ne daha konuşmayı bile bilmeyen çocuğun sana nasıl hitap edeceğine müdahale etmeye çalış ne de bu konuda başkalarına kırılıp bozul.
yasim kucuk siz bana burda halaligi ogretemezsiniz emin olun elimde olsa giderdim burda millete artist artist konusacaginiza kendi isinize bakin45 yaşında, 3 çocuklu anneden bahsediyoruz. Yakında torunları olur belkide 21 yaşlarında kızı var
Ayrıca anne ve babası ayrılmış öz yeğenlerine halalık yapsın
Benim çocuklarımın onun sahte halalığına ihtiyacı yok
Merak etmeyin o çocuk az aklı ersin annesi sizin aslında halası olmadığını anlatacaktır kendisine.
Halalık öyle storylerden kutlanmaz ayrıca
2 yeğenim var. Farklı ülkelerde yaşiyoruz. Ama özellikle 1 yaş doğum günlerine gittim ikisininde. Halalık lafla olmaz
Büyüde gelyasim kucuk siz bana burda halaligi ogretemezsiniz emin olun elimde olsa giderdim burda millete artist artist konusacaginiza kendi isinize bakin
ben buyurum meraklanmaBüyüde gel
Halaymış
He hala
Duygusal tipler böyle oluyor evet.komik mi benim psikolojik sorunum yok sadece her seyi cok kafama takan ve duygusal bir tipim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?