- 5 Ekim 2020
- 14.685
- 40.180
- 548
- 36
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Kıskançlığından. Aman yanında kendini çocuğunu övme. Nazar olur.Bir akrabamın düğününe gittik kucağımda çocuğum vardı halam ilk defa gördü bu ne ya dedi yüzü kara (oysa tam tersi gerçekten yolda görenler bile seviyor çocuğumu foto çekmek istiyorlar seviyorlar çok tatlı diyorlar)ben de yoldan geldik rengi atmıştır dedim kendi de Allah affetsin neyse Allah yaratmış çocuğu babaya çekmiş sarışın diğer 2 çocuğu da normal 1 tanesi öyle.Allah a şükür eli ayağı düzgün herkesin.Sonra anneme demiş bu çocuk niye böyle ya güzel değil vs ne alaka anlamadım.Zaten patavatsız biri ama ben de anlamadım diyelim de kara kuru ee ne olmuş eli yüzü düzgün çok şükür.Amacı ne olabilir kendisi okumamış ev hanımı.Herkesin içinde 2 defa öyle saçma yorumlar kendi manken sanki tövbe yarabbim.Gerçekten tam tersi de çocuğum herkes diyor senden güzel çok güzel bir çocuk vs .Ona ne oluyor sebebi ne sizce?Kıskançlık yapıyorlar sürekli.Hep böyle atandığımda arıyor asgari ücret mi alacaksın diyor memur olduğumda.Kendi 2 kere 2 yi bilmez sürekli aşağılama yapmaya çalışıyor.Düğünüme bile bahane ile gelmedi hep çekememezlik.Cinsiyeti sorduğunda ay o cinsiyette çocukları ben hiç sevmiyorum falan da dedi .Sizce amaç ne
Ay ne boş beleş bir halan var senin küçücük çocuk o ya onun mendabur suratına bakanlar düşünsün asılBir akrabamın düğününe gittik kucağımda çocuğum vardı halam ilk defa gördü bu ne ya dedi yüzü kara (oysa tam tersi gerçekten yolda görenler bile seviyor çocuğumu foto çekmek istiyorlar seviyorlar çok tatlı diyorlar)ben de yoldan geldik rengi atmıştır dedim kendi de Allah affetsin neyse Allah yaratmış çocuğu babaya çekmiş sarışın diğer 2 çocuğu da normal 1 tanesi öyle.Allah a şükür eli ayağı düzgün herkesin.Sonra anneme demiş bu çocuk niye böyle ya güzel değil vs ne alaka anlamadım.Zaten patavatsız biri ama ben de anlamadım diyelim de kara kuru ee ne olmuş eli yüzü düzgün çok şükür.Amacı ne olabilir kendisi okumamış ev hanımı.Herkesin içinde 2 defa öyle saçma yorumlar kendi manken sanki tövbe yarabbim.Gerçekten tam tersi de çocuğum herkes diyor senden güzel çok güzel bir çocuk vs .Ona ne oluyor sebebi ne sizce?Kıskançlık yapıyorlar sürekli.Hep böyle atandığımda arıyor asgari ücret mi alacaksın diyor memur olduğumda.Kendi 2 kere 2 yi bilmez sürekli aşağılama yapmaya çalışıyor.Düğünüme bile bahane ile gelmedi hep çekememezlik.Cinsiyeti sorduğunda ay o cinsiyette çocukları ben hiç sevmiyorum falan da dedi .Sizce amaç ne
Zaten aklımda zamanı gelsin ona ne diyecem ben bu saatten sonra kale almam zaten muhatap olmamAnnemin değil babamın sulalesine çekmiş benim çocuk derdim
Boşver arama onun kalbinin kötülüğü bir bebege laf ededek kadar kalbi kötü demek ki ne desen anlamaz böyle tiplerŞimdi arasam diyecek kaç gündür bunu mu düşündün ama acaba ne yapsam kızlar o an basiretim bağlandı beklemedim çünkü sonradan dank etti
Kimin ne dediği önemli mi güzel çirkin diyorlar bize büyüyünce insanlar desinler dert mi .Her kadının çocuğu kendine özel kendine en güzel takmayın sizde çok önem veriyorsunuz ki bu kadar sinir olmuşsunuz bam telinizi bulmuş Bunu doğru bulmuyorum siz ona belli etmeyecek onu takmayacaksiniz .Bana biri güzel dese teşekkür ederim çirkin derse gülerim.Ben kızıma bile diyorum kimin ne dediği değil senin ne hissettiğin.Yani çocuğunuz çirkin kara olduğu için değil sizi bozmak sinir etmek için yapmış amacinada ulaşmışZaten aklımda zamanı gelsin ona ne diyecem ben bu saatten sonra kale almam zaten muhatap olmam
KıskançlıkBir akrabamın düğününe gittik kucağımda çocuğum vardı halam ilk defa gördü bu ne ya dedi yüzü kara (oysa tam tersi gerçekten yolda görenler bile seviyor çocuğumu foto çekmek istiyorlar seviyorlar çok tatlı diyorlar)ben de yoldan geldik rengi atmıştır dedim kendi de Allah affetsin neyse Allah yaratmış çocuğu babaya çekmiş sarışın diğer 2 çocuğu da normal 1 tanesi öyle.Allah a şükür eli ayağı düzgün herkesin.Sonra anneme demiş bu çocuk niye böyle ya güzel değil vs ne alaka anlamadım.Zaten patavatsız biri ama ben de anlamadım diyelim de kara kuru ee ne olmuş eli yüzü düzgün çok şükür.Amacı ne olabilir kendisi okumamış ev hanımı.Herkesin içinde 2 defa öyle saçma yorumlar kendi manken sanki tövbe yarabbim.Gerçekten tam tersi de çocuğum herkes diyor senden güzel çok güzel bir çocuk vs .Ona ne oluyor sebebi ne sizce?Kıskançlık yapıyorlar sürekli.Hep böyle atandığımda arıyor asgari ücret mi alacaksın diyor memur olduğumda.Kendi 2 kere 2 yi bilmez sürekli aşağılama yapmaya çalışıyor.Düğünüme bile bahane ile gelmedi hep çekememezlik.Cinsiyeti sorduğunda ay o cinsiyette çocukları ben hiç sevmiyorum falan da dedi .Sizce amaç ne
Halasına çekmiş deseydinizBir akrabamın düğününe gittik kucağımda çocuğum vardı halam ilk defa gördü bu ne ya dedi yüzü kara (oysa tam tersi gerçekten yolda görenler bile seviyor çocuğumu foto çekmek istiyorlar seviyorlar çok tatlı diyorlar)ben de yoldan geldik rengi atmıştır dedim kendi de Allah affetsin neyse Allah yaratmış çocuğu babaya çekmiş sarışın diğer 2 çocuğu da normal 1 tanesi öyle.Allah a şükür eli ayağı düzgün herkesin.Sonra anneme demiş bu çocuk niye böyle ya güzel değil vs ne alaka anlamadım.Zaten patavatsız biri ama ben de anlamadım diyelim de kara kuru ee ne olmuş eli yüzü düzgün çok şükür.Amacı ne olabilir kendisi okumamış ev hanımı.Herkesin içinde 2 defa öyle saçma yorumlar kendi manken sanki tövbe yarabbim.Gerçekten tam tersi de çocuğum herkes diyor senden güzel çok güzel bir çocuk vs .Ona ne oluyor sebebi ne sizce?Kıskançlık yapıyorlar sürekli.Hep böyle atandığımda arıyor asgari ücret mi alacaksın diyor memur olduğumda.Kendi 2 kere 2 yi bilmez sürekli aşağılama yapmaya çalışıyor.Düğünüme bile bahane ile gelmedi hep çekememezlik.Cinsiyeti sorduğunda ay o cinsiyette çocukları ben hiç sevmiyorum falan da dedi .Sizce amaç ne
Bukadar dert edip niye buraya yazdın bacım sende bidahakine onun kücük çocuğu varsa yalandan salla bakalım nasıl hissedecek kendini ödeşirsiniz. Her çocuğun ayrı güzelliği vardır çocuk yani melek yani söylediği yaptığı yanlış.Bir akrabamın düğününe gittik kucağımda çocuğum vardı halam ilk defa gördü bu ne ya dedi yüzü kara (oysa tam tersi gerçekten yolda görenler bile seviyor çocuğumu foto çekmek istiyorlar seviyorlar çok tatlı diyorlar)ben de yoldan geldik rengi atmıştır dedim kendi de Allah affetsin neyse Allah yaratmış çocuğu babaya çekmiş sarışın diğer 2 çocuğu da normal 1 tanesi öyle.Allah a şükür eli ayağı düzgün herkesin.Sonra anneme demiş bu çocuk niye böyle ya güzel değil vs ne alaka anlamadım.Zaten patavatsız biri ama ben de anlamadım diyelim de kara kuru ee ne olmuş eli yüzü düzgün çok şükür.Amacı ne olabilir kendisi okumamış ev hanımı.Herkesin içinde 2 defa öyle saçma yorumlar kendi manken sanki tövbe yarabbim.Gerçekten tam tersi de çocuğum herkes diyor senden güzel çok güzel bir çocuk vs .Ona ne oluyor sebebi ne sizce?Kıskançlık yapıyorlar sürekli.Hep böyle atandığımda arıyor asgari ücret mi alacaksın diyor memur olduğumda.Kendi 2 kere 2 yi bilmez sürekli aşağılama yapmaya çalışıyor.Düğünüme bile bahane ile gelmedi hep çekememezlik.Cinsiyeti sorduğunda ay o cinsiyette çocukları ben hiç sevmiyorum falan da dedi .Sizce amaç ne
Halalar hep mi ayni olur ya of benimki de ayni lafini verip oturttum lüzumsuzuBir akrabamın düğününe gittik kucağımda çocuğum vardı halam ilk defa gördü bu ne ya dedi yüzü kara (oysa tam tersi gerçekten yolda görenler bile seviyor çocuğumu foto çekmek istiyorlar seviyorlar çok tatlı diyorlar)ben de yoldan geldik rengi atmıştır dedim kendi de Allah affetsin neyse Allah yaratmış çocuğu babaya çekmiş sarışın diğer 2 çocuğu da normal 1 tanesi öyle.Allah a şükür eli ayağı düzgün herkesin.Sonra anneme demiş bu çocuk niye böyle ya güzel değil vs ne alaka anlamadım.Zaten patavatsız biri ama ben de anlamadım diyelim de kara kuru ee ne olmuş eli yüzü düzgün çok şükür.Amacı ne olabilir kendisi okumamış ev hanımı.Herkesin içinde 2 defa öyle saçma yorumlar kendi manken sanki tövbe yarabbim.Gerçekten tam tersi de çocuğum herkes diyor senden güzel çok güzel bir çocuk vs .Ona ne oluyor sebebi ne sizce?Kıskançlık yapıyorlar sürekli.Hep böyle atandığımda arıyor asgari ücret mi alacaksın diyor memur olduğumda.Kendi 2 kere 2 yi bilmez sürekli aşağılama yapmaya çalışıyor.Düğünüme bile bahane ile gelmedi hep çekememezlik.Cinsiyeti sorduğunda ay o cinsiyette çocukları ben hiç sevmiyorum falan da dedi .Sizce amaç ne
Yok valla ben zaten esmer seviyorum genel anlamda tabi herkesin zevki farklı.Yok ya çocuğum öyle değil aksine çok tatlı yani kendi çocuğum diye demiyorum yolda bile kim görse seviyor oyuncak bebek gibi diyorlar çok güzel falan yani bunu nerdeyse 20 ayrı kişi söyledi.Alınganlıkları yapmıyorum toplum içinde kapıdan girer girmez ay bu ne diyor sanki gulyabaniBen bebekken çok çirkinmişim 5.5 kilo doğmuşum saçlıymışım ve kollarım yanaklarım sırtım kıllıymış. Bebeği çirkin diye severler ya biri çok çirkin bu diyince oturup ağlarmış benim kızım çirkin değil diye. Acaba alındınız mı? Genelde bebekleri çirkin diye severler. Ben de sapsarı bi çocuk doğurdum bana da hep senden bu nasıl çıktı diye dalga geçiyorlar. Kara olsa ne olacak burada bile savunuyorsun bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?