Halamın düğünde çocuğuma söylediği ..

böyleleri karşısında sessiz sakin kaldıkça daha çok üstüne gelmeyi severler. haddini bildir bir dahakine. hatta bir daha yapmasını bekleme, aynen onun yaptığı gibi yap ona sen de. aa betin benzin atmış noldu hasta mısın de, çok kilo almışsın ekmeği kıssana filan de ve izle

Kıskançlığından. Aman yanında kendini çocuğunu övme. Nazar olur.

O yaşta kadının bir çocuk için böyle diyeceğine inanmak istemediğim için ilk cümleleri okurken güzellik olarak söylemediğini düşündüm. Devamı geldikçe gerçekten aymaz terbiyessiz ve kötü kalpli bir kadın. Ben böyle durumlarda laf sokmaktan hoşlanmıyorum. Direkt sen kimsin de böyle konuşuyorsun deyip onu yerin dibine sokardım türlü laflarımla. Öyle yok sana benziyo bilmem ne ne münasebet çocuğumu ona mı benzeteceğim. Direkt bam bam bam. Sonrada muhabbeti keserdim.

Ay ne boş beleş bir halan var senin küçücük çocuk o ya onun mendabur suratına bakanlar düşünsün asıl

Şimdi arasam diyecek kaç gündür bunu mu düşündün ama acaba ne yapsam kızlar o an basiretim bağlandı beklemedim çünkü sonradan dank etti

Şimdi arasam diyecek kaç gündür bunu mu düşündün ama acaba ne yapsam kızlar o an basiretim bağlandı beklemedim çünkü sonradan dank etti
Boşver arama onun kalbinin kötülüğü bir bebege laf ededek kadar kalbi kötü demek ki ne desen anlamaz böyle tipler

Zaten aklımda zamanı gelsin ona ne diyecem ben bu saatten sonra kale almam zaten muhatap olmam
Kimin ne dediği önemli mi güzel çirkin diyorlar bize büyüyünce insanlar desinler dert mi .Her kadının çocuğu kendine özel kendine en güzel takmayın sizde çok önem veriyorsunuz ki bu kadar sinir olmuşsunuz bam telinizi bulmuş Bunu doğru bulmuyorum siz ona belli etmeyecek onu takmayacaksiniz .Bana biri güzel dese teşekkür ederim çirkin derse gülerim.Ben kızıma bile diyorum kimin ne dediği değil senin ne hissettiğin.Yani çocuğunuz çirkin kara olduğu için değil sizi bozmak sinir etmek için yapmış amacinada ulaşmış

Kıskançlık bi daha böyle şeyler yaparsa boz gitsin, sok yerin dibine.

Halasına çekmiş deseydiniz

Bukadar dert edip niye buraya yazdın bacım sende bidahakine onun kücük çocuğu varsa yalandan salla bakalım nasıl hissedecek kendini ödeşirsiniz. Her çocuğun ayrı güzelliği vardır çocuk yani melek yani söylediği yaptığı yanlış.

Halalar hep mi ayni olur ya of benimki de ayni lafini verip oturttum lüzumsuzu

Ben bebekken çok çirkinmişim 5.5 kilo doğmuşum saçlıymışım ve kollarım yanaklarım sırtım kıllıymış. Bebeği çirkin diye severler ya biri çok çirkin bu diyince oturup ağlarmış benim kızım çirkin değil diye. Acaba alındınız mı? Genelde bebekleri çirkin diye severler. Ben de sapsarı bi çocuk doğurdum bana da hep senden bu nasıl çıktı diye dalga geçiyorlar. Kara olsa ne olacak burada bile savunuyorsun bebeği

Yok valla ben zaten esmer seviyorum genel anlamda tabi herkesin zevki farklı.Yok ya çocuğum öyle değil aksine çok tatlı yani kendi çocuğum diye demiyorum yolda bile kim görse seviyor oyuncak bebek gibi diyorlar çok güzel falan yani bunu nerdeyse 20 ayrı kişi söyledi.Alınganlıkları yapmıyorum toplum içinde kapıdan girer girmez ay bu ne diyor sanki gulyabani ondan sonra da bu masadan kalkın diyor yer kaplıyormuş bende sen beni kovacak mısın diye çıkıştım duymamazlıktan geliyor.Akrba akrep hep kıskançlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…