Halamın düğünde çocuğuma söylediği ..

2 kere 2 kaç? Bunun cevabını ver yanıtlıcam… diyip cevabı verince “sanane” diceksin.
Biseyler sormaya devam ederse hep böyle dalga geçer gibi “maddenin 3 hali nedir cevapla bakım” diye sor. Dalga geç.

Allah vermiş basına böyle deli bi hala dalga gece gece felç kalır mis gibi.

Bi dsha derse sana çekmiş dersin lafı ver veriştir şaka diye. Elbette güzeldir bebek nasıl çirkin olsun farenin bile yavrusu tatlı yani bebek bu beyin onu sevimli algılar algılamayanlarda sorun var

Halan=Çocuğun çirkin,kara kuru.
Sen=Evet ya yoldan geldik ya ondan öyle oldu.
Bu haddi ona siz veriyorsunuz.Belli kalbi kötü biri halanız.İnsanin kalbinde ne varsa dili onu söyler.
Ağzını kapatmadikca o dozu artırarak devam edecek.
Not:Okumamış insanların hepsi halanız gibi değil.

Benim kardeşim cokkk tatlı bir bebekti ama esmer ve tombikti Gören çoğu cahil kadın ay hiç seline benzemiyor ben sarışınım bu arada.. keşke benzese bunu hiç yapamamışsiniz derdi annemde biz çok seviyoruz çokta beğeniyoruz deyip Güler geçerdi asla takılmayın cevap vermeye bile değmez hep karşına çıkacak böyle dandun insanlar

Iyyy nefret ediyorum böyle insanlardan. Benim oğlum da esmer sürekli şaka yapar gibi bu konunun altını ciziyolar kara oğlan bilmem ne.. esimin amcasının kızı bu kime cekmis böyle kara falan dedi çok sükür size cekmemis dedim bende. valla önüme geleni tersliyorum büyükmüs kücükmüs hic önemli değil. Cocugumu üzeni aşağılayanı ağlatırım kırarım hic acımam. Bi kac kisiyi böyle bozdum bi daha kimse cesaret edemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…