Ben kv mesaj kısmına hic girmeden eşinizin tavrını çok yanlış buldum. Mesaj gelmemiş sanırım istersen tekrar atabilirsin ya da yanımda 2 dk telefonda tebrik etmek ister misin derdim ben olsam. Ne demek inanmıyorum falan. Yapmak zorunda olmadiginiz bir şey yapip bir de yalan söylemekle suclaniyorsunuz... Ben olsam tavır yapardım.. Yani elimde olmadan.. Bence icinize atıp kendi icinizde sorunu büyütmek yerine duygularınızı esinize anlatabilirsiniz..
semur mesaj anneme gitmemis, bir daha yolla diyebilirdi. beni dusunduren eski hosgorusunden uzak, bende bir hata bulup annesini magdur gorebilecegi bir sey aramis olmasi.
Iste hic geri adim atmamak gerekirmis.
Rica ederim. Ki sizin neye üzüldügünüz belli zaten. Onun disinda kv yle neden konusmuyorsunuz vs gibi seyleri sorgulayacak durumda degiliz hic birimiz. Zaten sorunuz da bu degil. Siz esinizin tavrina üzülmüssünüz cok da haklisiniz. Üstelik annesiyle aranizdaki sorunda sizi hakli buldugunu da söylüyorsunuz. E o zaman? Hic muhattap olmama sansiniz varken incelik yapiyorsunuz ama karsiligi sana inanmiyorum... Nolmus yani annesinin yanindayken her sey tersine mi dönmüs? Siz mi hatali olmussunuz iletilmeyen mesajinizda bile.. Büyütmeyin demisler ama ben kendi adima böyle bir tavra maruz kalsam gayet büyütür, bu kücük gibi görünen ama icten ice beni suclu buldugu seylerin ne oldugunu bu anlamsiz tepkisini ögrenmek isterdim.ayni yere takilmisiz, bu da beni anlayan biri oldugunu gosteriyor. tesekkur ederim.
Rica ederim. Ki sizin neye üzüldügünüz belli zaten. Onun disinda kv yle neden konusmuyorsunuz vs gibi seyleri sorgulayacak durumda degiliz hic birimiz. Zaten sorunuz da bu degil. Siz esinizin tavrina üzülmüssünüz cok da haklisiniz. Üstelik annesiyle aranizdaki sorunda sizi hakli buldugunu da söylüyorsunuz. E o zaman? Hic muhattap olmama sansiniz varken incelik yapiyorsunuz ama karsiligi sana inanmiyorum... Nolmus yani annesinin yanindayken her sey tersine mi dönmüs? Siz mi hatali olmussunuz iletilmeyen mesajinizda bile.. Büyütmeyin demisler ama ben kendi adima böyle bir tavra maruz kalsam gayet büyütür, bu kücük gibi görünen ama icten ice beni suclu buldugu seylerin ne oldugunu bu anlamsiz tepkisini ögrenmek isterdim.
Ya 3 günlük dünya.Nedir sorun bilmem ama bu kadar kesin reddedişler evliliğe zarar veriyor.
Siz de annesiniz.Bir evlat ne demek biliyorsunuz.O da kocanızın annesi.Bu tavır aslında
sizin tavrınıza bir tepki.Bir yerden patlıyor bir gün.Çok gördüm.Sevemiyorsanız bile saygı
çerçevesinde bir ilişki kurulmalı.
Eşiniz ilkeli bir tavır sergilemiş.Kırılmaya hakkınız yok.Arama demişsiniz aramamış.Eşim üzülüyor diye mesaj attim sonra koşa koşa sildim daha çok ergen tavrı. Mesaj attığınızda eşinizin bütün üzüntüsü geçmiyordur sanırım
Dedigim gibi bu tavriyla siz kv yle arayi düzeltecekseniz bile düzeltemezsiniz. Bir tarafin gönlünü yapayim derken bir tarafi yıkıp geciyor.. Yıkıp gecmeyi kendi cok hafife alıyorsa sizden neden azamileri bekliyor? O zaman onun da öfkesi azami olsun.. Ne olursa olsun bir mesaj yüzünden inanmıyorum gibi bir cümleyi hak etmiyorsunuz.. Diyecegi sey tekrar gönder demek olmaliydi.. Şimdi mesaj attiginiza da bin pişman etti.. Böyle nasil toparlanacakmiş? Size gösterdigi tepkinin onda birini haksız oldugu durumlarda annesine gösterebilmis mi? Sanmiyorum.. Anneninki emek oluyor.. Ama eşin emegi hiçe sayiliyor..sanirim bizim bir ailemiz var ve annesi bu aileden mahrum diye artik kendince vicdan yapiyor. tamam sen haklisin azamileri yap diye bir beklentiyi kendince olusturdu. onun azamisi ile benimki birbirini tutmadi. sonuc boyle bir hazir ofke.
Yaaa semurcan, burdaki birçok konuda da görmüşsündür, eş hatrına diye kendi kendimize yaptığımız iyilikler hep gelip bizim başımıza patlıyor. Erkekler de söz konusu kendi anne babası olunca “güzel karıcım,o da sana neler yaşatmıştı,boşver,uzak dur” diyemiyor sonsuza kadar.
Seni kalp hastası yapacak kadar üzen kadına keşke parmağını bile kımıldatmasaydın
Sana inanmak için ekran fotosu istemesi çok rencide edici. Nasıl da sıfırlanıyor bu erkeklerin zihinleri,kendi anne tarafının yapıp ettikleri söz konusu olunca:/
Gelince yoğun bir kırgınlık ifadesi takın, sen birşey söyleme ama kendisi açarsa “ekran fotosu isteme” nin ilişkide nereye değindiğine dair iyi bir nutuk çek..
Dedigim gibi bu tavriyla siz kv yle arayi düzeltecekseniz bile düzeltemezsiniz. Bir tarafin gönlünü yapayim derken bir tarafi yıkıp geciyor.. Yıkıp gecmeyi kendi cok hafife alıyorsa sizden neden azamileri bekliyor? O zaman onun da öfkesi azami olsun.. Ne olursa olsun bir mesaj yüzünden inanmıyorum gibi bir cümleyi hak etmiyorsunuz.. Diyecegi sey tekrar gönder demek olmaliydi.. Şimdi mesaj attiginiza da bin pişman etti.. Böyle nasil toparlanacakmiş? Size gösterdigi tepkinin onda birini haksız oldugu durumlarda annesine gösterebilmis mi? Sanmiyorum.. Anneninki emek oluyor.. Ama eşin emegi hiçe sayiliyor..
Niye herkes konu sahibinin üzerine bu kadar gitmiş anlayamadım . Kayinvalidesi yle görüşmeme sebebi belli ki çok ciddi ,hiç şımarıklık gibi durmuyor . ayrıca ister görüşür ister görüşmek kime ne ? Mesajı niye silmiş , yaşlı kadının neden gönlünü almamış (gelinlerin ağzına s.çılsa yine de gönül almak zorunda ya !!!) , eşi onun yüzünden mutsuz olmuş ..ay kime ne ?ben daraldım konu sahibini düşünemiyorum bile ..arkadaşlar mevzu çok basit ,bir soru bor cevap ..kalp kırmaya gerek yok ..kayinvalidesinin neler yaşattığını bilemeyiz değil mi?
Bu gece avukatligim tuttu ,uykudan gözüm de görmüyor :)
Bence gelince o tafralarin ve güvensizliğin hesabını sor .mesaj attım diyorsun fakat en yakının tarafından yalancı muamelesi görüp ispata zorlanıyorsun ,çok kırıcı
Degil mi? Sen de annesin noktasina kadar vicdan yaptirmanin anlami nedir? Kadın kalp hastası oldum sorunlardan dolayı diyor ötesi var mı? Eşi evlatsa kadın evlat degil mi? Bu kadini da ailesi kv kalp hastası etsin diye mi dünyaya getirdi?.. Bazen sadece muhalefet olsun diye konusuluyor..Niye herkes konu sahibinin üzerine bu kadar gitmiş anlayamadım . Kayinvalidesi yle görüşmeme sebebi belli ki çok ciddi ,hiç şımarıklık gibi durmuyor . ayrıca ister görüşür ister görüşmek kime ne ? Mesajı niye silmiş , yaşlı kadının neden gönlünü almamış (gelinlerin ağzına s.çılsa yine de gönül almak zorunda ya !!!) , eşi onun yüzünden mutsuz olmuş ..ay kime ne ?ben daraldım konu sahibini düşünemiyorum bile ..arkadaşlar mevzu çok basit ,bir soru bor cevap ..kalp kırmaya gerek yok ..kayinvalidesinin neler yaşattığını bilemeyiz değil mi?
Siz annene adım attım ama o beni istemiyor bak diyecektiniz sanırım,ama kaynana akıllı çıkmış ve sizi ters köşe yapmış.
Hareketinizde çok manasız,madem görüşmüyorsun niye yazıyorsunuz.
Yazacaktıysanızda eşinizle bir aile gibi gidip,eşinizin yanında durup mutlu etseydiniz eşinizi.
Benim eşim sizin gibi davransa mutlu olmadığım gibi,kaalede almam bu davranışı.
Anneye daha çok kaptırnışsınız kocanızı.
Siz nasıl davranayımdan çok,eşiniz gelince size nasıl davranacak onu düşünün bence.
Burda seni kimse tanımıyor ki ,anlatabilirdin, anlatmamak da tercih tabi saygı duyarım .yalnız boş boş konuşanların ağzını kapatmış olurdun azıcık citlatsan, bide meraklılarınkac yillik kk uyesi olmama ragmen hicbir gun aramizdaki sorunu buraya dahi yazmamis olmam aslinda kayyum validenin sahsina duydugum saygidandir. cunku kendisiyle her turlu bagi red etmis olsam da esimin annesidir. desteginiz icin tesekkur ederim.
esim benim icin cok kiymetlidir. normal bir kadin erkek sevgisinden de ziyade, insan olarak cok muhimdir. dolayisiyla bu hadise bende hesap soracak bir kizginlik degil, sadece savunma geregi dahi duydurtmayacak bir kirginlik yaratti.
Burda seni kimse tanımıyor ki ,anlatabilirdin, anlatmamak da tercih tabi saygı duyarım .yalnız boş boş konuşanların ağzını kapatmış olurdun azıcık citlatsan, bide meraklılarınşaka bir yana tebrik ederim ,çok asil bir duruş .
Ayrıca eşine duyduğun bağlılık da çok hoşuma gitti . Hesap sormak derken anladığın şekilde sert bir ifadeyle değil ,sadece seni gereksiz kırdığını bildir manasında söyledim . Sonuçta hoş bir itham degildi .. yine de ara bozucak bor durum olmadığına sevindim .
Evet ,ben de anneyim ve başkasının çocuğunu kalp hastası yapacak kadar vicdansızlaşırsam çocuklarım da benim yüzüme bakmasın ,bırak el oğlunu el kızını .. kayınvalidenin iyisi az bulunur ,kk bu gece neden azınlığı savunuyor anlamadım :) hem de böylesine kötü bir örnekte ..Degil mi? Sen de annesin noktasina kadar vicdan yaptirmanin anlami nedir? Kadın kalp hastası oldum sorunlardan dolayı diyor ötesi var mı? Eşi evlatsa kadın evlat degil mi? Bu kadini da ailesi kv kalp hastası etsin diye mi dünyaya getirdi?.. Bazen sadece muhalefet olsun diye konusuluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?