kedi dilinden rulo oluyor canım pastanede satılanlar biraz büyük oluyor sütle de ıslayınca yumuşayınca muz ile rulo oluyor keşke resim olsa elimde eklerdim...
ev işlerinde pratiğim ama yaramaz bir kız annesi olduğum için işlerim genelde aksıyor.mesela akşam yatmadan evimi toplarım tuvalet banyoyu akıtırım,çamaşır makinesine çalıştırırım,bulaşık makinesini çalıştırırım sabah kalktığımda hemen kahvaltı hazırlığı ardından masamı toplar makinedekiyi boşaltırım..hemen balkonumu akıtır çamaşırlarımı asarım sonra evimi süpürür siler toz alırım...sonra öğleye yemeklerimi ocağa koyarım..kızımı öğle uykusuna yatırırım genelde zor uyur salla salla bir hal olurum.o uyuyunca ben de uyurum..uyanınca çorbasını yediririm,kızım o zaman her yeri batıırır hadi bi daha temizle.sonra bütün oyuncakları dağıtır ben ardından toplarım.böyle akşam olur..
misafirim geleceği zaman bir gün önceden evimi temizlerim dip bucak.akşamdan hazırlıklarımın çoğunu yaparım..sabah kalkınca banyo tuvaleti tekrar temizler, evi süpürürüm.kalan hazırlıklarımı tamamlarım..ardından tabaklarımı hazrılarım çay bardaklarını tepsiye koyarım..sonra kızımı süslerim ardından ben süslenirim misafirimizi bekleriz..misafirlerim gelince güler yüzle karşılarım sarılıp hoşgeldiniz derim..biraz oturup konuşuruz o ara çayı koyarım..her şey hazır olduğu için hemencecik masam hazır olur misafirlerimi alırım masaya..misafirlerime hizmet etmeyi çok severim.
baya şey yazmışım yahu
teşekkür ederim canım..aslında bir çırpıda bitmiyor insanın pestili çıkıyor ama olsun...bi de misafir geleceği zaman daha bir hızlı bitiyor işler.
Ev işine hevesim geldi yahu ne güzel anlattın sanki hepsi böyle bir çırpıda bitemiş gibi oldu sen anlatınca
Bu arada bende misafiri çok severim
paylaşmak çok güzel bir duygu...bu duyguya sahip olduğumuz için çok şanslıyız..insan paylaştıkça çoğalır,paylaştıkça mutlu olur...evet yaa benim içinde büyük mutluluk misafir ağırlamak
Paylaşmayı seviyorum ben
İnsanları seviyorum....
Misafirim geleceği zaman bende çok emek harcarım...
aa lokumla da mı yapılıyor şeker hamuru..ben haribo var ya yumuşak şeker onunla yaptım bunlar ilk denemelerim ama çok şekerli oluyor daha az şekerli olsa daha iyi olacak lokumu eritip pudra şekeri ile mi yoğuruyorsun??cnm sendemi seker hamurunu lokumla yapıyorsun ben lokumla yapıyorum
Biraz geç olucak ama ekmekleri rondodan geçirip ekliyorum canım.cok tesekur ederım tatlım ama ekmeklerıde rendelıyıp olemı suyunu eklıcez ustune:26:
şeker hamuru habibodan nasıl oluyor yaa
teşekkür ederim canım...ecetuba ben bu pastaları görmemişim ellerine sağlık şahane görünüyorlar
şeker hamuru nasil yapiliyor?
çok güzel gözüküyorlar bende yapmak istiyorum :26:
kedi dilinden rulo oluyor canım pastanede satılanlar biraz büyük oluyor sütle de ıslayınca yumuşayınca muz ile rulo oluyor keşke resim olsa elimde eklerdim...
ev işlerinde pratiğim ama yaramaz bir kız annesi olduğum için işlerim genelde aksıyor.mesela akşam yatmadan evimi toplarım tuvalet banyoyu akıtırım,çamaşır makinesine çalıştırırım,bulaşık makinesini çalıştırırım sabah kalktığımda hemen kahvaltı hazırlığı ardından masamı toplar makinedekiyi boşaltırım..hemen balkonumu akıtır çamaşırlarımı asarım sonra evimi süpürür siler toz alırım...sonra öğleye yemeklerimi ocağa koyarım..kızımı öğle uykusuna yatırırım genelde zor uyur salla salla bir hal olurum.o uyuyunca ben de uyurum..uyanınca çorbasını yediririm,kızım o zaman her yeri batıırır hadi bi daha temizle.sonra bütün oyuncakları dağıtır ben ardından toplarım.böyle akşam olur..
misafirim geleceği zaman bir gün önceden evimi temizlerim dip bucak.akşamdan hazırlıklarımın çoğunu yaparım..sabah kalkınca banyo tuvaleti tekrar temizler, evi süpürürüm.kalan hazırlıklarımı tamamlarım..ardından tabaklarımı hazrılarım çay bardaklarını tepsiye koyarım..sonra kızımı süslerim ardından ben süslenirim misafirimizi bekleriz..misafirlerim gelince güler yüzle karşılarım sarılıp hoşgeldiniz derim..biraz oturup konuşuruz o ara çayı koyarım..her şey hazır olduğu için hemencecik masam hazır olur misafirlerimi alırım masaya..misafirlerime hizmet etmeyi çok severim.
baya şey yazmışım yahu
selam hamarat hanımlarçok güzel topik olmuş yahu bende yemek yapmayı temizlik hamur işi yapmayı yedirmeyi çok severim ama 5 senedir evliyim bir kısır yapmayı beceremedim tutturamıyorum tadı güzel olmuyo:97: varmı bunun bir püfü arka sayfalarda haribo ile şeker hamuru yaptım yazmışlar onu kim yaptı yazamısınız tarifini lütfen
aa lokumla da mı yapılıyor şeker hamuru..ben haribo var ya yumuşak şeker onunla yaptım bunlar ilk denemelerim ama çok şekerli oluyor daha az şekerli olsa daha iyi olacak lokumu eritip pudra şekeri ile mi yoğuruyorsun??
misafirim geleceği gün 6 ya da 7 giibi kalkarım..misafir gelmeden herşeyi hazırlarım..bazı şeyler hariç mesela kısır terbiyesini misafirim gelince yaparım çünkü bekleyince kötü oluyor.yoğurtlu bir şey yapacaksam o da misafir geldikten sonra yaparım.çayı bitene 'bardağınızı alabilir miyim' derim..'çayınız nasıl olsun' falan derim tek zorlandığın bu olsun..halledersin buna inanıyorum.:79:canım çok güzel yazmışsın yaa....misair geleceği gün saat kaçta kalkıyosun canım...herşeyi hazırlıyosun dimi geriye sadece tabağa yerleştirmek ve servis kalıyor....bende öle yapıyorum sayılır...bide canım çayı falan bitene nasıl soruyosun yeniden doldurmak için...ben bu konuda biraz özrülüyüm yaa çayı bittiğini görüyorum bazen bişey diyemiyorum gülesim gelio kendime yarın birgün kayınpederime kaynanamada aynı şeyi yapmak istemiyorum canım..bunun adabınıda öğretirmisin bana lütfennnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?