hamarat ev hanımları bizde burda toplanalım

Ev işine hevesim geldi yahu ne güzel anlattın sanki hepsi böyle bir çırpıda bitemiş gibi oldu sen anlatınca
Bu arada bende misafiri çok severim

Ev işine hevesim geldi yahu ne güzel anlattın sanki hepsi böyle bir çırpıda bitemiş gibi oldu sen anlatınca
Bu arada bende misafiri çok severim
teşekkür ederim canım..aslında bir çırpıda bitmiyor insanın pestili çıkıyor ama olsun...bi de misafir geleceği zaman daha bir hızlı bitiyor işler.
sen de seviyorsun demek misafiri' yaşasın misafirler' bir şeyler hazırlayıp onu tattırmak insana çok haz veriyor..

sayfamıza biraz da resim ekleyelim biraz hareketlensin bunlar geçen hafta yiğenimin doğum günü için yaptığım pastalar

evet yaa benim içinde büyük mutluluk misafir ağırlamak
Paylaşmayı seviyorum ben
İnsanları seviyorum....

Misafirim geleceği zaman bende çok emek harcarım...

evet yaa benim içinde büyük mutluluk misafir ağırlamak
Paylaşmayı seviyorum ben
İnsanları seviyorum....

Misafirim geleceği zaman bende çok emek harcarım...
paylaşmak çok güzel bir duygu...bu duyguya sahip olduğumuz için çok şanslıyız..insan paylaştıkça çoğalır,paylaştıkça mutlu olur...

cnm sendemi seker hamurunu lokumla yapıyorsun ben lokumla yapıyorum
aa lokumla da mı yapılıyor şeker hamuru..ben haribo var ya yumuşak şeker onunla yaptım bunlar ilk denemelerim ama çok şekerli oluyor daha az şekerli olsa daha iyi olacak lokumu eritip pudra şekeri ile mi yoğuruyorsun??

selam hamarat hanımlar çok güzel topik olmuş yahu bende yemek yapmayı temizlik hamur işi yapmayı yedirmeyi çok severim ama 5 senedir evliyim bir kısır yapmayı beceremedimtutturamıyorum tadı güzel olmuyo:97: varmı bunun bir püfü arka sayfalarda haribo ile şeker hamuru yaptım yazmışlar onu kim yaptı yazamısınız tarifini lütfen

şeker hamuru habibodan nasıl oluyor yaa
bu şekerden yapıyorum canım..
ecetuba ben bu pastaları görmemişim ellerine sağlık şahane görünüyorlar
teşekkür ederim canım...
şeker hamuru nasil yapiliyor?
çok güzel gözüküyorlar bende yapmak istiyorum :26:
bu şekerden alıyoruz..ocağa tencereye biraz su koyuyoruz cam kase içine hariboları döküyoruz yani benmari usulü eriyecek şekerler,şekerin içine 4 yemek kaşığı su koyuyoruz..şekerler eriyince kasemizdeki şekerleri geniş bir kaba alıyoruz pudra şekeri ile yoğuruyoruz. nerdeyse iki paket pudra şekeri harcıyor..sonra elimize biraz margarin alıp tekrar yoğuruyoruz..artık şeker hamurlarımız hazır..istediğiniz şekli verebilirsiniz.

hamaratlıkmı dediniz ..? işte bu kelime benim için yaratılmış

yemeklerim ,tatlılarım harika olur en zor yemeği 10 dk da yaparım

canım çok güzel yazmışsın yaa....misair geleceği gün saat kaçta kalkıyosun canım...herşeyi hazırlıyosun dimi geriye sadece tabağa yerleştirmek ve servis kalıyor....bende öle yapıyorum sayılır...bide canım çayı falan bitene nasıl soruyosun yeniden doldurmak için...ben bu konuda biraz özrülüyüm yaa çayı bittiğini görüyorum bazen bişey diyemiyorum gülesim gelio kendime yarın birgün kayınpederime kaynanamada aynı şeyi yapmak istemiyorum canım..bunun adabınıda öğretirmisin bana lütfennnn....

hoşgeldin canım marifetlerini bizede anlatmanı isterim...kısır konusuna gelince benim kısırım harika olur canım...yiyenler tadını unutamaz ay çok övdüm ama olsun hakkını yemeyeyim kısırımın...önceden bir çelik tencereye yada büyük geniş bir tasa ince bulgurlarını koy daha sonra içine tam üstüne çıkacak kadar sıcak su koy ağzını kapat sıkıca beklesin yarım saat falan suyunu çeker pul pul olur ama suyu ayarlaman önemli pul pul olması için...daha sonra derin bir kaba geçir ve çok az biber salçası çok az domates salçasıyla bulguru ellerinle bir güzel harmanla bulgur iyice yesin salçayı ama cıvık olmasın dikkat et tane tane olması lazım bulgurun...daha sonra az marul az kırmızı kelem bol miktarda yeşil soğan ,az normal soğan biraz maydonoz salatalık domates koy çok ince doğra bunları..şimdi sosuna geldik...1 yada 1,5 limonu güzelce sık canım 2 de olabilir...yağı göz kararı ayarla...bir çay kaşığı sirek koy ,karabiber kırmızıbiber tuz ve nane koy isteğe bağlı küçük küçük biberde doğrayabilirisin ben kırmızı acı olmayan biberi ve yeşil biberi halka halka doğramıştım bayılmıştı misaferlerim canım..güzel bir kısır olur dene derim...............

haribo sekerli oluyor ben lokumdan yapıyorum

misafirim geleceği gün 6 ya da 7 giibi kalkarım..misafir gelmeden herşeyi hazırlarım..bazı şeyler hariç mesela kısır terbiyesini misafirim gelince yaparım çünkü bekleyince kötü oluyor.yoğurtlu bir şey yapacaksam o da misafir geldikten sonra yaparım.çayı bitene 'bardağınızı alabilir miyim' derim..'çayınız nasıl olsun' falan derim tek zorlandığın bu olsun..halledersin buna inanıyorum.:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…