hamarat ev hanımları bizde burda toplanalım

cerkez tavuguna yagda kavrulmus biber ekliyormusun en sonda öylede guzel oluyor
patlıcan dolmasına ben içine limon fln katmıyorum et ekledigim için kıyma koyuyorm bende

ne sordunki :26:

tatlım mısafırlerıme cerkez tavugu yapcamda en guzel nası olur dıe sordum bıde kuru patlıcan ve bıber dolmamı daha da lezzetlendırmek ıcın napabılırım yanı satırdan cıkma et kullanıyorum bıde nar veya sumak eksısı baska aklınızda olan bısı varmı:26:

Sevdim ben burayı hamaratlar topiği güzel olmuş
sık sık uğrarım artık şimdi iyi geceler

Ben yarın biftek yapmayı düşünüyorum öneriniz var mı kızartma haricinde

1 bardak soda ile bekletip yumusatabilirsiniz tavada az cevirip yagsız sonra fırına atabilirsin ama pişirirken tuz ekleme gec pişer ve sertleşir

1 bardak soda ile bekletip yumusatabilirsiniz tavada az cevirip yagsız sonra fırına atabilirsin ama pişirirken tuz ekleme gec pişer ve sertleşir

Bu çok iyi oldu geçende yaptım o kadar sert oldu ki zor yedikTuzu ne zaman ekliyim birde hamarat derim kendime hiç bişi bilmiyor muşum ben

Bu çok iyi oldu geçende yaptım o kadar sert oldu ki zor yedikTuzu ne zaman ekliyim birde hamarat derim kendime hiç bişi bilmiyor muşum ben

tuz aslında yerken atılmalı öyle daha saglıklı kekik fln at pişirirken hatta soslarken birde 1 sarımsagı 4 e fln böl bifteklere delikler ac içlerine sok soslanırken mükemmel oluyor

ayyyyyyyyyy kızlarr geldim nihayet
ayyy döktümüşsünüz yaa süpersiniz siz çok çok yaşayın valla
çok şey öğrenicem sizden de şu pc ye bi giremiyorum ki
şimdi tek tek okuyum yazılanları ayy öğrenicem herşeyi inşallah hayrunnisa bu aniden misafir gelince pratik yemek yapma olayının ana noktası daha önceden buzluğa bişeyler koymak dimi canım

canım ya muhteşem anlatmışsın
iş düzenin hoşuma gitti aklımda olsun gece üşenmeden ortalığı bi hale vakte sokarım cicim
demek yemekler önceden yapılınca daha lezzetli oluyor ha bende son anda yapıyodum yahu ama olsun bunada şükür

bak ben neler koyuyorum kek,pogaça,kurabiye,kurabiyenin sade hamuru,sarma,sigara böreği,normal çarşaf böreği,gül böreği,zaten bunlar oldumu dolapta yanına bir salata tamamdır

ayy canım ya bu buzluk nelere kadirmiş yaa bunları normal bozdolabının üstündeki buzluğa koyuyosun dimi tatlım..bide değişik bişeler daha oluyor ayrı pek bilmiom ondan sordum...peki kurabiyeleri falan çıkarıp hemen normal fırında mı ısıtıyosun canım..buzlanma olmuyormu yahu ıslanmıyor dimi saçma sorular sorabilirim ona göre
kekide ısıtıyoruz tabi dimi...
aa kısırda mı koydun yaa limonunu falan yağını koyupta mı koydun canım ama nerde ısıttın kısırı ki nasıl çözüldü
dolmayı flnda doldurup atabilirsiniz sonra kup patates soğan fln
dolmayı koyuyoz canım iyi oluyo valla ama soğan koymak hiç aklıma gelmedi
bende neden kulağım çınlıyor diyorum burda hamarat lafımı geçmiş yemek konusunda iddialıyımdır bayanlar herkes bayılır yemeklerime hatta annem bile bu kadar güzel yapmıyor diyen bile oldu
gel şekerim hoşgeldinn sefalar getirdin güzel bilgilerini alıcam ona göre
süpersin.............................................
Hamarat olduğum söylenir arada tembelliğim tutsada canavar gibiyim:86:
canımm hoşgeldin sende hamarat olduğun söleniyosa vardır bir bildikleri
püf nokta istiyorsanız aklıma ilk geleni sölim kek yaparken kabartma tozunu en son ekleyin ve bir yemek kasıgı sirke yada limon suyu ile karıstırıp ekleyin
taze fasülyeyede 1 küp seker atın
ayy canım benim yaa saolasın unla kabartma tozunu karıştırıp öle koyulcak die biliodum ama zor oluyodu peki en son derken hamur haline geldikten sonramı

çalışıyosun dimi canım çalışan hanımlar için çok pratik olur dimi
ay bunu hiç duymadıydım saol bacım kesinlikle denicemmmm

bu diffiriz dediğiniz buzdolabı buzluğumu yahuu ne cahilim dimi allahım közlenmiş biberide mi koydun kızz ayy ne güzel yaa tabi o da ısıtılıyo dimi yoksa buzların erimseni mi bekliozunuz...buzluğu donamışın canım çok pratik olur yaa

valla muhteşem olur abla dediğin tarif bunuda denicem inşallah
abla buzlukta kıymamız var ama salçayla kavurmayı ilk defa duydum yaa daha pratik sanırım
dediğin herşeyi denemek istiyorum çıldırcam ya karnıbaharı bizde çok kullanırız bu sosuda yapmak lazım
selam hanımlar ne güzel bi topik olmuş böylee.bende vakit buldukça ugrayacağım.
hoşgeldin canımm saolll gel buyur bekleriz
banada yer var mı bende ev hanımıyım bende hamaratttıııııııııııımmmmm:78:
buyur şekerim olmazmı yer hamarat ol yeterki hamarat olmayan alınmasın ben önde gideniyim çünkü
başemel hiç yemedim ama bende sevmiyorum çünkü süt var yaa ondan ama bekide güzel olur ya
aa patlıcana şaşırdım ilkk defa duydum yahu
süpersinnnnn......hoşgeldin canımm herkez yemeklerin erkenden yapıldığının daha ii oldunu sölüyor yahu ben hep son anda yapardım alla alla
abla oluyor diyosan oluyodur valla peki hep merak etmişimdir bazen keke ya yoğurt konur ya süt özelliği ne peki keke ne faydası oluyor merak ediyorum ya

geçende ilk defa kuru patlıcan dolması yaptık ablamla güzel olmadı yaa yapamadık beceremedik galiba

ayyy fena olmuş yaa

abla bu tavukları haşlıyomusun peki...böle önceden haşlanıp da konulurmu buzluğu da tavuk da
bide bugün kekimin içine üzüm atim dedim ama üzümler hep üstte kaldı yaa kek yiyorum üzüm arıyorum bitane bile gelmedi baktım ki hepsi üste gitmiş yada dibe pek anlamadım orasını...nette görüyorum ortada falan heryerde sık sık oluyor üzümler abla yaa bunuda püf noktasını diyiveririmisin

abla diyince kendimi cok yaslı hissettim ben öle yaslı deeelim be ya tavugu haslayıpta buzlukta bekletmedim hiç ama buzluga koymadan parcalara bölüp koyarsan daha kolay olur çözülmesi pişmesi
birde kek kısmında evet en son kabartma tozunu ekle en son yani ondan sonra az bi karıstır sonra hoop fırına birde üzümleri kek atmadan önce şöle bi unla karıstır unlansın o zaman eşit dagılır

tamam canım abla demem ozaman:) üzümleri unladım önce evet ama olmadı yahu ay bunun püf noktasını bulmam lazım çok güzeldi çünkü tadi :)
kabartma tozu konusunda da tamam anladım en son onu koyucam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…