kurabiye yerine ağlayan pasta yapabilirsin ya da kedi dilini muz ile sarıp üstüne çikatalı sos dökebilirsin çok güzel oluyor hem de pratik tavsiye ederim.bende hamarat sayılırımm ayooooll:)
yarın eltim görümcem falan gelcekler.
şölee bi kurabiye veya tatlı bişey yapsammmmm
ama ne yapsam fikri olan?
slm hamarat hanımların topiği..güzel, eğlenceli ve öğretici bir topik olmuş..ben kendi çapımda hamarat saylırım...güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..
kurabiye yerine ağlayan pasta yapabilirsin ya da kedi dilini muz ile sarıp üstüne çikatalı sos dökebilirsin çok güzel oluyor hem de pratik tavsiye ederim.
bende hamarat sayılırımm ayooooll:)
yarın eltim görümcem falan gelcekler.
şölee bi kurabiye veya tatlı bişey yapsammmmm
ama ne yapsam fikri olan?
kedi dilini çok merak ediyorum canım tarifini yazarmısın
hemen yazayım canım..kedi dilini çok merak ediyorum canım tarifini yazarmısın
ben de hazır alıyorum hiç kendim yapmadımkedi dili yapılıyormuymus ben hep hazır alıyorum
hoşbuldum canım gelirim sık sık ama ben gelince kimse olmuyorhoşgeldin canımmm sık sık gel topiğe
hehehe hazır alınıyor da geri kalan işlemleri bilmiodum canım gerçi çok basitmişkedi dili yapılıyormuymus ben hep hazır alıyorum
ben de hazır alıyorum hiç kendim yapmadım
canım nasıl rulo oluyor ki ya açılmıyormu bide kedi dili küçük değilmi nasıl rulo olucakki ama çok güzel olur yaahemen yazayım canım..
kedi dili marketlerde ya da pasta malzemeleri satan yerlerde var ordan alabilirsin..
Kedi dilini sütle ıslatıyoruz yumuşayınca içine dilimlenmiş muz sarıyoruz ve borcama diziyoruz..ardından çikolata sosunu yapıyoruz(çikolata sos hazır karışımı satılıyor her markadan var)..rulo yapılmış kedi dilinin üstüne döküyoruz biraz soğuyunca servis yapıyoruz...hem lezzettli hem pratik canım.
hoşbuldum canım gelirim sık sık ama ben gelince kimse olmuyor
kedi dilinden rulo oluyor canım pastanede satılanlar biraz büyük oluyor sütle de ıslayınca yumuşayınca muz ile rulo oluyor keşke resim olsa elimde eklerdim...hehehe hazır alınıyor da geri kalan işlemleri bilmiodum canım gerçi çok basitmiş
canım nasıl rulo oluyor ki ya açılmıyormu bide kedi dili küçük değilmi nasıl rulo olucakki ama çok güzel olur yaa
malesef canım pek karşılaşamıyoruz ama sen girdikçe bişeyler yaz istersen...pratikmisin ev işlerinde misafirlerine nasıl davranırsın falan...
hoşgeldin..ohh biraz dinlen sabah kalkınca geri kalanını yaparsın..ama var ya sabah mutfakta bulaşık görmek insanın moralini bozuyor işin içinden zor çıkılıyor.bende hamaratım yaaa :) bugün deli gibi misafir ağırladımmm ve çok yoruldummm bi makine bulaşık yıkadım,diğer makine sırada beklioo,valla ayaklarımı uzattım artık onlarda sabahaaaaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?